Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Pierniczkowa wrote:Ja się już dowiedziałam że muszę szukać nowej roboty. Bo nie mam już wjazdu do poprzedniego zespołu. Kurwosci
a taka fajna miałam załogę
-
Kalija wrote:O matko, co się stało? Jeśli miałaś umowę o pracę to masz ochronke chyba 3 miesiące
-
Pierniczkowa wrote:Mam na nieokreślony, ale dadzą mnie do teamu gdzie jest bezpośredni kontakt z kl, non stop nadgodziny.
Jako matka dziecka do lat chyba 3 nie możesz mieć nadgodzin, przysługuje Ci też godzinka przerwy na karmienie . Może nie będzie tak źle, a w między czasie sobie czegoś poszukaszWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2020, 12:17
-
Chimera wrote:Iga tanie są te bluzy z Lidla:
https://www.lidl-sklep.pl/LUPILU-Bluza-z-polaru-teddy-dziewczeca/p100267942 akurat kupowałam dla chrzesniaczki. Nie wiem tylko czy w tych rozmiarach masz Aniele.
Dobra, już mi się odechciało tych naczyń z lamą, dzięki 😁ja chciałam bawełniane bo właśnie mamy polarowe same
-
Dziewczyny kiedy wprowadzacie soki ?
Dałam małemu wodę to wypił z 70ml potem chciał jeszcze to dałam mleka to właśnie kończy 135ml 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2020, 13:29
Kalija lubi tę wiadomość
-
werni wrote:Dziewczyny kiedy wprowadzacie soki ?
Anielka piła soki dopiero jak miała 1.5 roku, skończyły się upały więc od czasu do czasu dostała sok tłoczony albo sok z malin zalany ciepła woda
-
Haha chciałam zobaczyć czy się napije. To jak się przyssal to nie mogłam go oderwać od butelki 😂 ale ze była pora karmienia to dałam mu mleko. Zaraz kupę zrobił 😂😂 odbiło mu się i nawet nie ulał 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2020, 14:05