Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Smutna, mojemu Kazikowi tez cały czas świszczy w nosie. Nic mu nie spływa, jak psikne woda morska i próbuje odciągnąć to nic nie ma. A słysze wyraźnie. Ja to składam na ogrzewanie, trochę bardziej suche powietrze itp. Jutro idziemy do pediatry to na pewno podpytam o to.
A tak w ogóle to mamy zęba. Już mi się kilka dni temu wydawało ze coś się wykluwa, ale nic nie mogłam dostrzec. Ale dziś ewidentnie mnie ugryzł w palec
.
Frida91, Domi_tur, kayama, Applejoy, Kalija, Vampire lubią tę wiadomość
[/url]
-
Frida91 wrote:Moja na razie nosi nadal 68 ale jest takie akurat a niektóre body 74 już pasują, zależy z jakiej firmy. Moja jest szczupła ale dość długa. Waży 6 kg z hakiem
Uwierzcie, że próbowałam ja podtuczyc- nie da się.. Jak nie chce cyca, to nie weźmie i już.. Mały uparciuszek.Frida91, kayama lubią tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Niezapominajka5 wrote:Widzę, że nasze w brzuszku rosły w jednym tempie i teraz się to nie zmieniło
Uwierzcie, że próbowałam ja podtuczyc- nie da się.. Jak nie chce cyca, to nie weźmie i już.. Mały uparciuszek.Karmię ją praktycznie co 2 godziny. Już w brzuchu właśnie rosła powoli i do tej pory praktycznie od urodzenia przybierala ok 100-150g tygodniowo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2020, 15:35
Niezapominajka5 lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Myszk@ wrote:Ratunku! Mam taki katar że straciłam węch 😨🤧 zjadłam cały ząbek czosnku i nie czułam że jem czosnek, owszem w język paliło ale 0 zapachu! Jakieś rady co mnie szybko postawi na nogi? Jeszcze jutro muszę iść ze starszą na basen 😵 muszę ja, bo to taki nasz babski rytuał, z małżem była raz i przeplakala całe zajęcia, nawet instruktor był w szoku
Czosnek raczej najlepszy. Ewentualnie cebula? Soki domowe? Kciuki za szybki powrót do zdrowia.Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
werni wrote:Do tego kina mam 10 min piechotą 😊
Mój ma akurat wolne ale ze będzie po nocce tobedzie spał. A Wojtek lubi oglądać to by rażem ze mną oglądał ale ze to na 12 to jego pora drzemki.
Co do słoiczków pewnie wybiorę jakieś na wypróbowanie ale napewno przeloze wszystko. Żeby nie znaleźć niespodzianek.
Ale może jestem przewrazliwiona?Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Niezapominajka5 wrote:Dajecie oglądać maluchom tv? Ja strasznie na to uważam. Jak tylko zerka, to jej zaslaniam lub zabieram w miejsce gdzie nie widać tv.
Ale może jestem przewrazliwiona? -
Ja też nie pozwalam oglądać. A że Mała już tak się kręci i obraca to ostatnio praktycznie wcale nie włączam... Chyba że śpi. Ale już coraz bardziej się odzwyczajam od tego grania w tle. Ostatnio zaczęliśmy słuchać radia.
Kalija lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Niezapominajka5 wrote:Dajecie oglądać maluchom tv? Ja strasznie na to uważam. Jak tylko zerka, to jej zaslaniam lub zabieram w miejsce gdzie nie widać tv.
Ale może jestem przewrazliwiona?
My mamy tak małe mieszkanie że się nie daA nie będziemy przecież do wieczora w ciszy siedzieć. Jak z mała siedzę na kanapie to zerka.
-
Dziewczyny co jest dobre na zaparcia u niemowlaka? Rumianek? Chyba ja trochę przytkalo po tych sloiczkach. Jak dawać aby zaparcia nie było? Ostatnio zdawałam dynię, brokuł i jabłko z morela. A suszona śliwka będzie dobra na odetkanie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2020, 16:55
-
U nas w domu nie ogląda się tv, nie mamy takiego nawyku. Cały dzień jest włączone radio. Tv włączamy ewentualnie żeby Julek obejrzał bajkę na netflixie i wtedy Kazik wykręca się do tv jak podczas egzorcyzmów 😁. No i wieczorami jak dzieci śpią zapuszczamy jakieś seriale, meczyk czy coś.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2020, 17:11
Kalija lubi tę wiadomość
[/url]
-
DrzewkoPomarańczowe wrote:Kayama, gruszki i śliwka są dobre na zaparcia. I woda. Jak Wam idzie picie? Lepiej?
Ok mam śliwki i gruszke w słoiczkach. Picie bez zmian, nie pijeMa to chyba po mamusi bo ja też mało pije. Ale ja nie mam zaparc
DrzewkoPomarańczowe lubi tę wiadomość