Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi_tur wrote:Frida ja bym smarowała przy okazji każdej zmiany pampersa
Chrzcimy pod koniec lutego tego naszego Diabełka i mam załamkę, dla chłopców są tylko garnitury, koszule z kamizelkami i muszkami itd. Ani w tym dziecku ładnie ani wygodnie :p Jak to moja Mama stwierdziła- można przebrać dziecko za włoskiego mafiozo 😂
Najchętniej bym go ubrała w dzianinę taką jak Misia wrzucała kiedyś z Zary, żeby wyglądał słodko i niewinnie 😂😂 ale takich kompletów już nigdzie nie ma...
Edit :a jednak Zara znów wrzuciła te komplety 😍 Jestem uratowana
To przebierz Go za aniołka 😜Domi_tur lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Dzięki dziewczyny.
Domi mi też się podobają takie stroje dla chłopca typu lniana koszula, krótkie spodenki na szelkach, sweterek. Takie a la retro 🥰 Nie podobają mi się te mini garniturki.Domi_tur lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Domi śniło mi się że byłam u Ciebie na kawie 😳😳 ogólnie w nocy padłam że zmęczenia bo wczoraj mój tatuś stwierdził że nie chce mnie znać i że mam już się nigdy więcej do niego nie odzywać i skasować jego nr telefonu oraz zapomnieć adres. Także tego.
Zrobiłam małej ryż na mleczku spróbuję jej dać w ciągu dnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2020, 09:31
-
Frida91 wrote:A po chrzcie będzie aniołkiem i będzie tylko mył rączki i bawił się w swoim pokoju
Sprawdzone info!
Eee...u mnie nie zadziałało a szalenie na to liczyłam...rzekłabym, że nawet było gorzej momentami 🤣. Ale u nas był zwykly stroj mafioso i pewnie ksiądz się nie przyłożył🤔Frida91 lubi tę wiadomość
Frida, a jak Mały nie ma swojego pokoju? 😂
Anhydra, Olek nie miał stroju malego mafiozo! Przecie ja widziałam i zdecydowanie nie wyglądał tak:
Pajace stylizowane są wygodne, a w tym jakoś nie widzę 6miesiecznego dziecka 🧐
Pierniczkowa, wpadaj, zapraszam, weź pieseła mój Drago będzie szczęśliwy 😁
A Tato yyyy jakaś gruba akcja widzę 🙈 -
Domi_tur wrote:Frida, a jak Mały nie ma swojego pokoju? 😂
Anhydra, Olek nie miał stroju malego mafiozo! Przecie ja widziałam i zdecydowanie nie wyglądał tak:
A Tato yyyy jakaś gruba akcja widzę 🙈
Domi a taki pajacyk? Wygląda wygodnie
https://allegro.pl/oferta/80-86-12-18msc-pajacyk-chrzest-garnitur-rampers-pl-7529989486?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
-
Pierniczkowa wrote:Domi śniło mi się że byłam u Ciebie na kawie 😳😳 ogólnie w nocy padłam że zmęczenia bo wczoraj mój tatuś stwierdził że nie chce mnie znać i że mam już się nigdy więcej do niego nie odzywać i skasować jego nr telefonu oraz zapomnieć adres. Także tego.
Zrobiłam małej ryż na mleczku spróbuję jej dać w ciągu dnia.
Czyżby wyprowadził się do mamy? A już miał dużego plusa u mnie...😕 no to skasowany...eh...ci faceci to jednak niereformowalni jacyś.
Anhydra wrote:Czyżby wyprowadził się do mamy? A już miał dużego plusa u mnie...😕 no to skasowany...eh...ci faceci to jednak niereformowalni jacyś.
-
Domi_tur wrote:Frida, a jak Mały nie ma swojego pokoju? 😂
A Tato yyyy jakaś gruba akcja widzę 🙈
Domi ja ogarniałam chrzest w tydzień (nie żartuję- dokładnie mialam 8 dni🤣), wiec nie miałam nawet czasu na zakupy internetowe. Nasz bodziak to było pierwsze lepsze ubranko z h&m. Choć faktycznie wygodne. Wyszłam z założenia, że po pierwsze pod kurteczką i tak nie widać, a po drugie to nie chcialam inwestować w coś, co założy góra ze trzy razy. Wiec, jeżeli już inwestujesz, to faktycznie chyba lepiej coś w pokroju tego kompletu z zary, bo przynajmniej wynosi 🤔.
Pierniczkowa wrote:Nie mój M jest grzeczny i mnie wspiera mój ojciec tak się zachował. Bo zrobił mega awanturę mojej mamie że do mnie przyjechała zamiast siedzieć sama w domu. Powiedziałam mu że jest egoistą i już wtedy poszło z górki.
Ej...a też miał plusa za ten super laktator...
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK