Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
74 i 80 nosi się dość długo. Łucja teraz 74, więc pewnie w lecie około 86. Ale np jak kupicie bluzeczki, spodenki to dzieci wejdą w nie spokojnie. Aniela i mając dwa lata wchodziła w spodenki 86 z zeszłego lata. Kupowałam wszystko na gumkach, bluzeczki też długo służyły
kayama, Camelia lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Szymon się zrobił takim pulpetem, że lidlowe 74/80 jest na niego idealne 🤦♀️ w tym tempie na lato trzeba będzie celować w 86. Ale to akurat dobrze bo 74mam najmniej ciuchów, a w kartonach czekają 80-86-92 i 104 😂😂😂
-
Ja kupiłam na wyprzedaży chyba we wrześniu ubranka letnie w rozm. 80. Koleżanka ma córkę z koncowki lipca i zawsze podpowiada mi z rozmiarem, jak na razie trafiała idealnie
Laura ma teraz 70 cm.
Ubranek na 74 mam zaledwie kilka sztuk. Muszę wybrać się na zakupy 😁
-
U nas 74 to już wystarcza na max miesiąc bo zaczyna wyraetac. Wczoraj wyciągnęłam worek z 80 i popralam. Część jest już dobra. Całą wiosnę pochodzi pewnie w 80. Na szczęście dużo ubrań pasuje po Anielce, Anielka w lecie miała też 86 więc wszystko mam.
-
Niebieska Gwiazda wrote:U nas Adaś nosi duże 74 lub małe np.pepco80,latem to chyba 86 bo 92 to chyba za wcześnie będzie.Wszystko mam po starszym,może coś dokupie ale bez szaleństw.
jak coś wpadnie w oko to dokupie, sporo getrów mam przetartych po raczkowanie więc kilka ładnych się przyda. Ale bez szaleństw. Anielce kupowałam sporo teraz staram się kupować z głową
-
Moja na razie nosi nadal 68 ale jest takie akurat a niektóre body 74 już pasują, zależy z jakiej firmy. Moja jest szczupła ale dość długa. Waży 6 kg z hakiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2020, 18:02
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
My na 74 mam sporo ubranek większość to prezenty. W piatek byli rodzice to jeszcze od babci dostał pajace i śpiochy. Jutro pojadę do lidla po kilka rzeczy i wsio na ten rozmiar.
Dziewczyny cz któraś dawala swoim dzieciom z hippa słoiczki? Właśnie zamawiam mleko ale też patrze na sloiczki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2020, 20:35
-
Ratunku! Mam taki katar że straciłam węch 😨🤧 zjadłam cały ząbek czosnku i nie czułam że jem czosnek, owszem w język paliło ale 0 zapachu! Jakieś rady co mnie szybko postawi na nogi? Jeszcze jutro muszę iść ze starszą na basen 😵 muszę ja, bo to taki nasz babski rytuał, z małżem była raz i przeplakala całe zajęcia, nawet instruktor był w szoku
-
Dziewczyny Rozalka ma bardzo sucha skórę pod kolanami. Ogólnie ma dość suchą ale w tym miejscu aż robią się jej czerwone plamy. Są tylko tam. Dodam że mamy bardzo twardą wodę
Nie wydaje mi się żeby ją to swedzialo czy piekło, mogę tam dotykać i smarowac kremem i nie reaguje. Polecicie coś na to? Może jakaś maść?
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙