Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
A i wczoraj sprzedałam starszaka na tydzień do dziadków.Z młodszym się wylegujemy i bawimy w łóżku i jest fajnie.
Za robote trza się wziąć i wykorzystać luzy,ale mi się dobrze leży,może jutro się wezme.Dziś tylko robie obiad,obiad dla malucha ugotuje i jakiś deser i może pranie.I relaks z maluchem. -
Ale dziś piździ w Warszawie, dla poprawy nastroju oglądam sobie ubranka wiosenne haha, Pepco 11 zł za całość.
Wczoraj odebralismy używane krzesełko do karmienia, fajne, nie zniszczone w świetnej cenie. I nieduże co ważne na naszym metrażu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2020, 11:49
Chimera, werni, Camelia lubią tę wiadomość
-
Niebieska Gwiazda wrote:A co w netto ciekawego?
Odebrałam wyniki morfologii i wit d Adasia.Wyniki ok i wit d w samym środku normy co bardzo cieszy bo nie suplementuje wit d.
Są jakieś przeciwwskazania?Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
kayama wrote:
Zamówiłam cudne sukienki, ogrodniczki, bodziaki.. Płaszczyk i kombinezon wiosenny.. I jeszcze parę rzeczy. Chociaż tak można wiosnę poczućkayama lubi tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Niezapominajka5 wrote:A czemu jeśli mogę zapytać?
Są jakieś przeciwwskazania?
Adaś jak się urodził miał małe ciemiączko 0.5cm.Miesiąc temu jak robiliśmy usg było już bardzo malutkie.Zalecenie pediatry było by nie suplementować aby zarosło jak najpóźniej. -
Wojtek tą noc ładnie śpi. Najpierw się obudził kolo 23. Później 4:30 dałam mleko i dalej śpi.
Niezapominajka5, Camelia lubią tę wiadomość
-
Zobaczymy jak narazie nie zrobił kupki. Przeważnie co rano robi.
Mój śpi po nocce. A od jutra do 23 ma wolne. Ale przeznaczył na malowanie mieszkania. -
Ja się jutro wynoszę do rodziców odsapnąć od mojego. Przedwczoraj była "mamusia" i już jest nie do życia. Tylko słucham jaki on męczennik bo 45 min w ciągu dnia musi się nią zająć, żebym odciągnęła, pomyła wszystko i skoczyła na 3 min pod prysznic. Szlag mnie trafia bo po jej wizycie jest znowu chujnia. Jego zajmowanie się młodą to położenie jej do łóżeczka i wyłączenie tv. I się dziwi że dziecko płacze. I łazi kurwa za mną , że ja rozpiesciłam, że jego mama mówiła że tak będzie bo ja noszę na rękach. I oczywiście z seksu nadal nici. Mam już dość 3 lata celibatu, i wiecznie słyszę że on nie ma ochoty, że jak młoda podrośnie. Jak się go zapytałam kiedy znacz że podrośnie to mi powiedział że jak pójdzie do przedszkola. Rozumiecie, kolejne 2 lata bez nawet przytulenia. Nie wiem czy jest sens bycia z takim człowiekiem, o ile Młodą kocha , to ja jestem współlokatorem. Sorki za żale , ale mega mnie to męczy już .
-
Jak nie chce się przytulać nawet to się zastanawiam czy nie ma kogoś ma boku. Jak słyszę jak facet nie chce seksu to coś musi być nie tak. Dobrze ze jedziesz do rodziców.
On widać nie chce mieć drugiego dziecka. Chyba korona mu nie spadnie z głowy jak się trochę zajmie małą. A ta mamuśka się nie wtrąca.
Wojtek to znów ma skok. wkłada do buzi rączkę i krzyczy. Macha tymi nóżkami. I znów ulewa. A już tak dobrze było.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2020, 12:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pierniczkowa, a jak było kiedyś? Też tak rzadko?
Bo jeśli tak, to może akurat z lenistwa mu się nie chce?
A może ma jakiś problem z tym, a głupio mu się przyznać?
Mam znajomych, co kochali się dosłownie od wielkiego dzwonu (raz na parę miesięcy). O dziwo dziecko udało się im zmajstrowac przy pierwszej próbie 🙄 zazdro..
Są też pary, gdzie również mężczyźni mają bardzo małe potrzeby, choć bywa to rzadko (czy mają na boku? Chyba nie).
A teściowej, to nawet nie skomentuje. Ona szczęśliwa jak u Was namiesza?Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
nick nieaktualny