Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Myszowelove wrote:Byłaś juz na wizycie? Nie pamietam czy pisałaś. Ja mam 19-tego i zastanawiam sie co bedzie juz widac
Myszowelove, OlaWi, Marimiko, smeg lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Ola - moja siostra miala w ciazy w 1-2 trymestrze 3 razy krwawienia takie ze zanim do szpitala dotarła to na zakrwawionym ręczniku jechala, bo podpaska nie dawała rady - Jej córeczka za chwile konczy roczek:) miala duuuzego krwiaka. Trzymam za Was kciuki.
Myszka, Frida - ja tez mam ten sam dzien, tylko ze ovu na bank byla 17 dc. Przedwczoraj byl dopiero zaczątek zarodka, we wtorek mam nadzieje serduszko zobaczyc...Frida91 lubi tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Agagusia wrote:Ola - moja siostra miala w ciazy w 1-2 trymestrze 3 razy krwawienia takie ze zanim do szpitala dotarła to na zakrwawionym ręczniku jechala, bo podpaska nie dawała rady - Jej córeczka za chwile konczy roczek:) miala duuuzego krwiaka. Trzymam za Was kciuki.
Myszka, Frida - ja tez mam ten sam dzien, tylko ze ovu na bank byla 17 dc. Przedwczoraj byl dopiero zaczątek zarodka, we wtorek mam nadzieje serduszko zobaczyc...
-
Frida91 wrote:Ja z jedzeniem mam podobnie. Czesto czuje sie glodna ale wiele potraw ktore lubilam kompletnie mi nie wchodza. Poza tym nie mam mdłości raczej ani wymiotow.
Dla mnie sierpien tez jest wyjatkowy bo sama jestem z 1 sierpniaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 23:03
Frida91 lubi tę wiadomość
-
Olciak wrote:Ja już nie mam chyba na co liczyć. Chyba że na cud. Dostałam wczoraj krwawienia żywa krwią. Lekarz kazał dalej brać leki i leżeć. Ale dziś nadal krwawie. W poniedziałek pójdę na bete..
Jedź na dyżur niech zrobią usg. Przeżyłam to. Dostałam dodatkowy progesteron. Miej nadzieję! Będzie dobrze!Olciak lubi tę wiadomość
-
Myszowelove wrote:Mam nadzieje, ze mimo wszystko będzie dobrze! Moze to nie dzidzia, tylko jakis krwiak? Tulę mocno :* nie trać nadziei!
Dziękuję za miłe słowa.
Nadzieję mam jeszcze cały czas.Usiasia lubi tę wiadomość
🎈Ciąża donoszona🤰🏻
Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
Malinowa Panienka wrote:nie trać nadziei, koleżanka tak mocno krwawiła, a jednak dziecko przetrwało może pojedź na IP? niech zrobią USG... a co za leki bierzesz?
Dzień wcześniej czyli w czwartek byłam na usg i nie było jeszcze nic widać.
Glucophage, duphaston, zastrzyki brałam clexane ale odstawiłam przez to krwawienie bo one jeszcze bardziej krew rozrzedzaja.🎈Ciąża donoszona🤰🏻
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
Agagusia wrote:Ola - moja siostra miala w ciazy w 1-2 trymestrze 3 razy krwawienia takie ze zanim do szpitala dotarła to na zakrwawionym ręczniku jechala, bo podpaska nie dawała rady - Jej córeczka za chwile konczy roczek:) miala duuuzego krwiaka. Trzymam za Was kciuki.
Myszka, Frida - ja tez mam ten sam dzien, tylko ze ovu na bank byla 17 dc. Przedwczoraj byl dopiero zaczątek zarodka, we wtorek mam nadzieje serduszko zobaczyc...
Dziękuję za miłe słowa. W poniedziałek zbadał bete i dam Wam znać odrazu!🎈Ciąża donoszona🤰🏻
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
Olcia - a na jakim jestes etapie? Ktory tydzien?
Gin kazał ta heparynę odstawić? Czy sana tak pomyślałaś? To chyba nie jest standardowe postępowanie. Pojechalabym na Twoim miejscu na IP, zrobia usg, moze sie uspokoisz. Powodzenia!OlaWi lubi tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Olciak wrote:Ja już nie mam chyba na co liczyć. Chyba że na cud. Dostałam wczoraj krwawienia żywa krwią. Lekarz kazał dalej brać leki i leżeć. Ale dziś nadal krwawie. W poniedziałek pójdę na bete..
-
Olciak wrote:Dzień wcześniej czyli w czwartek byłam na usg i nie było jeszcze nic widać.
Glucophage, duphaston, zastrzyki brałam clexane ale odstawiłam przez to krwawienie bo one jeszcze bardziej krew rozrzedzaja.
ile duphastonu bierzesz? a clexane lekarz kazał odstawić? nie odstawiałabym sama z siebie jeżeli masz wskazanie do brania[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Sung wrote:W chlorku magnezu lepiej się wchłania niż doustnie.
A jak się niby wchłania magnez przez naskórek? Co najwyżej na kondycję skóry może działać.
Nie wiem do jakich lekarzy chodzisz, ale u nas poziom magnezu się bada razem z poziomem innych elektrolitów. Bo jak inaczej wykryć hipo- lub hipermagnezemie? Dlaczego poziom ma być niemiatodajny?
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Olciak wrote:Dzień wcześniej czyli w czwartek byłam na usg i nie było jeszcze nic widać.
Glucophage, duphaston, zastrzyki brałam clexane ale odstawiłam przez to krwawienie bo one jeszcze bardziej krew rozrzedzaja.
Ja bym nic nie odstawiała. .. tak jak dziewczyny piszą- dobrze byłoby pojechać na IP. Trzymam kciuki ❤
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Hej dziewczyny mogę się dołączyć ? Z kalendarza wynika ze datę mam na 20 sierpnia w poniedziałek idę na 1 usg.
Natalia1992, OlaWi, trzydziecha, Misi@, Malinowa Panienka, 19Biedroneczka91, Marimiko lubią tę wiadomość
-
Frida91 wrote:U mnie to kompletnie wiek ciazy sie nie zgadza z terminem ostatniej miesiaczki bo owulacje mialam stymulowana miesiac później
Witaj w klubie ja owulację miałam w 35 DC więc według miesiączki jestem 3 tygodnie do przodu :pFrida91 lubi tę wiadomość