Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinka7 wrote:Nie wiem co jest ale urywa mi moje posty. I nawet jak edytuje to połowy nie ma.
Nie wstawiaj gotowych emotikoikonek z tel, bo wtedy ucina. Możesz je co najwyżej wstawiać "recznie" z pojedynczych znaków.Malinka7 lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
nick nieaktualnyAnhydra wrote:A jak się niby wchłania magnez przez naskórek? Co najwyżej na kondycję skóry może działać.
Nie wiem do jakich lekarzy chodzisz, ale u nas poziom magnezu się bada razem z poziomem innych elektrolitów. Bo jak inaczej wykryć hipo- lub hipermagnezemie? Dlaczego poziom ma być niemiatodajny?
Lata czytania w temacie
Przekonywać nie będę
Pół nocy nie spałam tak mnie bolało podbrzusze i krzyż... ale nie plamie.
Wieczorem powiedzieliśmy dzieciom.
A w nocy się zastanawiałam jak im powiem, że nic z tegoMagda - mbc, Usiasia, plinka89 lubią tę wiadomość
-
OlaWi wrote:Działa na Was ten wspomniany Imbifem? Wysyłam małża do apteki. Nie dam rady dłużej, co zjem do pół godziny zwrot. Do tego ciągle mi niedobrze.
Podobno na jednych działa na innych nie . Trzymam kciuki abyś była w tej pierwszej grupie. Mi trochę niwelowal mdłości. Teraz chyba trochę same się zmniejszyly...to znaczy mam je kilka razy dzinnie a nie 24h/dobę
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Sung wrote:Lata czytania w temacie
Przekonywać nie będę
Pół nocy nie spałam tak mnie bolało podbrzusze i krzyż... ale nie plamie.
Wieczorem powiedzieliśmy dzieciom.
A w nocy się zastanawiałam jak im powiem, że nic z tego💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
OlaWi wrote:Działa na Was ten wspomniany Imbifem? Wysyłam małża do apteki. Nie dam rady dłużej, co zjem do pół godziny zwrot. Do tego ciągle mi niedobrze.
OlaWi lubi tę wiadomość
-
Przeczytałam kilka stron. Dziewczyny idziecie jak burza. Co do zwolnień z pracy pewnie po porodzie będę zwolniona. Mam umowę do końca lipca.
-
Kończę moja wypowiedź. w poniedziałek 10 grudnia byłam na pierwszej wizycie i okazało się, że ciąża jest nieco młodsza niz to wychodzi z OM. Termin porodu mam na 05.08.2019 mój ulubiony sierpień w sierpniu mam urodziny i w sierpniu braliśmy ślub
Anhydra, OlaWi, plinka89, Misi@, Malinowa Panienka lubią tę wiadomość
-
werni wrote:Hej dziewczyny mogę się dołączyć ? Z kalendarza wynika ze datę mam na 20 sierpnia w poniedziałek idę na 1 usg.
Hej! mamy identycznie ciekawe czy w poniedzialek juz cos zobaczysz, to jszcze wczesnie.werni lubi tę wiadomość
-
werni wrote:Przeczytałam kilka stron. Dziewczyny idziecie jak burza. Co do zwolnień z pracy pewnie po porodzie będę zwolniona. Mam umowę do końca lipca.Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Natalia1992 wrote:A Ty trzydziecha zdecydowałaś już czy idziesz przed świętami?
Mam zarezerowana wizyte na 21.12 to bedzie 5t3d i chyba poprosze go tylko o bete chociaz nie wiem czy ma sens, zobacze co powie. A normalna wizyte mam 7.01 (udalo mi sie przesunac o pare dni) i wtedy licze na pierwsze USGwerni lubi tę wiadomość
-
Anhydra wrote:A jak się niby wchłania magnez przez naskórek? Co najwyżej na kondycję skóry może działać.
Nie wiem do jakich lekarzy chodzisz, ale u nas poziom magnezu się bada razem z poziomem innych elektrolitów. Bo jak inaczej wykryć hipo- lub hipermagnezemie? Dlaczego poziom ma być niemiatodajny?
magnez wchłania sie przez skórę, nie wiem czy lepiej, z tym, że musi byc jego odpowiednio wysokie stężenie, wody m.in z wysoką zawartością magnezu są stosowane w kapielach leczniczych np. W sanatoriach -
Malinka7 wrote:Kończę moja wypowiedź. w poniedziałek 10 grudnia byłam na pierwszej wizycie i okazało się, że ciąża jest nieco młodsza niz to wychodzi z OM. Termin porodu mam na 05.08.2019 mój ulubiony sierpień w sierpniu mam urodziny i w sierpniu braliśmy ślub
my tez w sierpniu braliśmy slub, z tym ze ostatniego, a termin mamy na 1Malinka7 lubi tę wiadomość
-
Frida91 wrote:Nie mogą Cie zwolnić,dostaniesz normalnie macierzyński chyba...
Hej dziewczyny przepraszam za wtrącenie do wątku
gratuluję i 3mam za Was kciuki - czerwcówka 2019werni lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:Niestety, umowa przedłużana jest tylko do dnia porodu. Potem jest wypłacane tzw. kosiniakowe, czyli 1000zl.
Hej dziewczyny przepraszam za wtrącenie do wątku
gratuluję i 3mam za Was kciuki - czerwcówka 2019Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
hej dziewczyny. na razie zaglądam nieśmiało.. ale mam pytanie zwłaszcza do tych z was, które mają doświadczenie w temacie. jak było z waszymi objawami? ja przez tydzień miała takie całkiem konkretne - bolały mnie cycuchy i muliło mnie, z przerwami ale jednak codziennie, plus senność. a dzisiaj wstałam i nic nie czuje, i mam więcej energii niż dotychczas. ogólnie pewnie powinnam się cieszyć z dobrego samopoczucia, ale wiecie jak to jest, od razu pomyślałam ze coś jest nie tak zwłaszcza kiedy tak długo się czeka..
Czy możecie podzielić się jak to u was bylo i jest? czy objawy pojawiały się i znikały i wszystko było ok?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2018, 15:08
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki