Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Panna_Justyna wrote:Mam tężni pytanie, po niedzielnym badaniu które było koło 18 miałam sporo krwi w tym żelu do usg ale lekarka powiedziała ze to od badania , wczotaj był brązowy w dziś znów sporo taka kawa z mlekiem. Mam luteinę dopochwowa 2x dziennie, czy to moLiwe ze dalej mi wyciekają resztki po tym niedzielnym badaniu?
Tak, ja miałam też kilka dni. Dopóki nie ma czerwieni jest wszystko ok.
Panna_Justyna lubi tę wiadomość
-
Ja już po wizycie - nie ma się do czego przyczepić, glukoza ok, po godzinie rzeczywiście norma jest 180
. Kazik wazy 921g ❤️
IGA.G, Pierniczkowa, Misi@, emi2016, Bobby29, zielonooka7, Limerikowo, Ania95, Marcelina85, Anhydra, OlaWi, Vampire, Smerfelinka, wiki2, Chimera lubią tę wiadomość
[/url]
-
Uwazaj z tymi rampersami - moj z 6.08 nie zakładał przez pierwszy miesiac nic krótkiego, bo od razu sie siny robił. A potem sie chłodno zrobiło. Nie wiem czy to standard, czy tez moze przez dosc niska wagę urodzeniowa - 3050, wiec na wyjście ze szpitala mielismy chyba Ok 2880.
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś- 37t2d, 2600g, 52cm
-
Agagusia wrote:Uwazaj z tymi rampersami - moj z 6.08 nie zakładał przez pierwszy miesiac nic krótkiego, bo od razu sie siny robił. A potem sie chłodno zrobiło. Nie wiem czy to standard, czy tez moze przez dosc niska wagę urodzeniowa - 3050, wiec na wyjście ze szpitala mielismy chyba Ok 2880.
Dobrze,że piszesz.Rampersy to jedyne czego mi brakuje na początek i już nastawiałam się na zakup kilku sztuk.Chyba jednak się wstrzymam. -
Jak dla mnie krótkie rampersy to mało użyteczna cześć garderoby. Julek miał może 2-3 szt na całe lato. Wole bodziaka, zawsze jak się zrobi chłodniej można na szybko spodenki dołożyć, a na rampersa to już słabo bo za dużo tego materiału jest i przeszkadza. Ale jak ze wszystkim - każdemu sprawdza sie coś innego
.
[/url]
-
wiki2 wrote:Ja też muszę się wybrać na krzywa... ale mi się nie chce.... może w piątek pójdę... kiedy już będzie koniec strajku. Zwariuje w domu z dzieciakami... bo jeszcze pracuje z domu i nie mogę sie skupić...
A propos brzucha... ja w piątek powiedziałam sąsiadce o ciąży... bo nie wiedziała... A gadalysmy że 30munutale to było rano... po południu już mam ogromniasty brzuch... chociaz w ten sam piątek w biedronce musiałam się prosić w kasie, bo miałam 1 rzecz i kolejka na pół sklepu. Podchodzę do kasy dla osób uprzywilejowanych i pytam kasjerke, czy mogę z 1 rzeczą... A ona, że to nie ją mam pytać tylko inne osoby w kolejce... ja na to, że przecież to jest kolejka dla osób uprzywilejowanych, dlatego pytam ją... ona dopiero wtedy .l"o, pani w ciazy jest"... więc ręce mi opadają. Chyba jeszcze poczekam na to kiedy będzie widać ciążowy, a nie "zarciowy" brzuch
Wiki łącze sięja chodzę w swoich normalnych ubraniach, rano to nawet ja na sile muszę szukać brzucha, po południu jest trochę lepiej ale to nadal poziom większego obiadu. Z jednej strony niby fajnie, ale dla kogoś kto od lat marzył o ciążowym brzuszku to trochę taka ironia losu
wiki2 lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dptHarmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
OlaWi wrote:
Myślę poważnie nad gastrologiem. Po niedzielnym jedzeniu, cały wieczór spędziłam nad wc, noc była koszmarem, wczoraj od rana powtórka z rozrywki i zastanawiam się czy wędzonki i smażone mięso mnie tak nie urządziły. Dziś od rana mi niedobrze, czego nie zjem mam wrażanie, ze zaraz zwrócę.
Mi tez jakies dziwne smaki wrocily w te swieta...
Odszedl smak od szynek, natomiast zajadalam sie bulka z maslem i dżemem
Co do zaparc, to na szczęście temat mnie nie dotyczy, ani w tej ani w poprzedniej ciąży nie mialam problemów i nic specjalnie na to nie stosuje. Z tym, ze nie suplementuje zelaza, wiec moze mam latwiej. Jednak nie zmienia to faktu, ze mimo to czuje uaktywbienie hemoroida z poprzedniej ciazy -
DrzewkoPomarańczowe wrote:Jak dla mnie krótkie rampersy to mało użyteczna cześć garderoby. Julek miał może 2-3 szt na całe lato. Wole bodziaka, zawsze jak się zrobi chłodniej można na szybko spodenki dołożyć, a na rampersa to już słabo bo za dużo tego materiału jest i przeszkadza. Ale jak ze wszystkim - każdemu sprawdza sie coś innego
.
U nas tez sie nie sprawdzily, choc musze przyznac, ze sa naprawdę slodkie i ciezko sie oprzec pokusie kupowabia
dodam jeszcze, ze zwracajacie uwage, bo niektore maja gumke dosc mocno ugniatajaca udka. -
Vampire wrote:Właśnie stopy mnie nie swędzą. Bardziej skóra na łydkach, przedramionach i ramionach. Tj. zimą często po spacerze w mroźny, wietrzny dzień.
Moja prowadząca jest na urlopie. Wizytę mam za 2 tygodnie. Zrobię sobie kwasy żółciowe i zastosuje sposób NiebieskiejGwiazdy z oliwką po kąpieli.
wrazenie jakby stado mrowek oblazlo
trochę lepiej bylo pod prysznicem
rzeczyw moze byc tak ze hormonalnie skora staje sie sucha
moze kąpiel w emolientachWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2019, 22:38
Vampire lubi tę wiadomość
-
U mnie kiepska noc. Budzę się co chwilę na siku i x takim pragnieniem że pije znowu i tak w kółko. Od niedzielno-poniedziałkowych wymiotów nadal mam jakiś twardy brzuch i lekko mnie boli. Dużo się napina. Dobrze, że jutro mam wizytę. Mały na szczęście szaleje więc jestem trochę spokojniejsza.
-
plinka89 wrote:Mi tez jakies dziwne smaki wrocily w te swieta...
Odszedl smak od szynek, natomiast zajadalam sie bulka z maslem i dżemem
Co do zaparc, to na szczęście temat mnie nie dotyczy, ani w tej ani w poprzedniej ciąży nie mialam problemów i nic specjalnie na to nie stosuje. Z tym, ze nie suplementuje zelaza, wiec moze mam latwiej. Jednak nie zmienia to faktu, ze mimo to czuje uaktywbienie hemoroida z poprzedniej ciazy
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś- 37t2d, 2600g, 52cm
-
nick nieaktualny
-
Ja tez witam sie z krzywej
w sumie nie spodziewalam.sie ze tej glukozy jest az tak.duzo do wypicia I ze jest taka gesta I az tak cholernie slodka :p ale w ostatecznosci do zniesienia myslalam.ze bedzie gorzej
A oddawalyscie kiedys mocz na badanie ogolne nie z porannego sikania? Bo rano zapomnialam I myslalam ze nic z tego a tu pani mowi ze moze byc tez kolejny wiec oddalam na miejscu ale nie wiem czy to bedzie w sumie wiarygodne bo od rana wypilam 2 szklanki wody -
OlaWi wrote:U mnie kiepska noc. Budzę się co chwilę na siku i x takim pragnieniem że pije znowu i tak w kółko.