Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Sung wrote:hiszpańskim?...
OlaWi lubi tę wiadomość
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
nick nieaktualny
-
Anhydra wrote:Mam nadzieję, że u naszej Domi wszystko zgodnie ze ślubnym planem i że sukienka zdała egzamin . Ciekawe czy już po
Jestem już żoną chyba z przepracowania trochę mi e tym tygodniu waga spadła więc w sukienkę się wcisnelam ale na obiedzie już nóżkami przebierałam kiedy ją zdejmeAnhydra, Sung, Agagusia, redken, Ania95, plinka89, Marimiko, smeg lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Jestem już żoną chyba z przepracowania trochę mi e tym tygodniu waga spadła więc w sukienkę się wcisnelam ale na obiedzie już nóżkami przebierałam kiedy ją zdejme
Gratulacje Domi i wszystkiego dobrego dla Was!❤Domi_tur lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Bum23 wrote:Kobiety ratunku, może wiecie co jest bezpieczne na opryszczkę i żeby zeszła szybko.
6tydzień a ja już 8 sztuk miałam dzisiaj znowu
Wizyta u lekarza i odpowiedni lek. Z tego co kojarzę, może być niebezpieczna dla dziecka.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Alfa_Centauri wrote:Witam nowe dziewczęta, gratuluję wszystkich dobrych wieści.
Właśnie wróciłam ze ślubu i przyjęcia weselnego, ledwo wytrzymałam w szpilkach 7 godzin i teraz umieram.
Jesli chodzi o seks to ja mam zakaz do końca I trymestru, ale wspieram męża w stylu hiszpańskim ja wielkiego fanu z tego nie mam, ale on jest wniebowzięty i to mi na razie musi wystarczyć
Najlepsze życzenia! Jeszcze więcej szczęśliwości i miłości!
Witaj w klubie 'odpoczywających' od wrażeń, ten hiszpański to nie jest zły pomysł..
Płukanie gardła wodą z solą pomaga. Zrobiłam syrop z buraka i też jest git. Prenalen może jest bezwonny, ale bezsmakowy to nie jest. Jakby do prawoślazowego wrzucić ząbek czosnku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2018, 08:53
Domi_tur lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bum23 wrote:Kobiety ratunku, może wiecie co jest bezpieczne na opryszczkę i żeby zeszła szybko.
6tydzień a ja już 8 sztuk miałam dzisiaj znowu
A mówimy o opryszczce wagowej czy narzadów płciowych?
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
6tydzień a ja już 8 sztuk miałam dzisiaj znowu -
Opryszczka s ciazy jest groźna tylko jesli pojawia die pierwszy raz. Aktywacja juz istniejącego wirusa w ciazy i opryszczka na ustach - nie. A propos leczenia konsultowałby z lekarzem przy tak częstych nawrotach. Cos z Acyklovirem miejscowo mozna, niektórzy daja tez Heviran doustnie. Bardzo skuteczny jest erazaban i wg chpl mozna w ciazy, wazne zeby zaczac smarować przy samym poczatku objawów, wtedy Ok 5 razy dziennie. Przy strupku smarujemy zdrowa skórze wokol.
http://chpl.com.pl/data_files/2012-02-03_ErazabanChPL.pdfsmeg lubi tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Domi gratulacje ogromne
Macie podwójnie piękne świętaDomi_tur lubi tę wiadomość
Ciąża - poród, połóg - grupa fb
Witek ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g i 56cm ❤️ vbac
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r -
Tak jak pisze Agagusia, jeżeli to nie jest Twoja pierwsza opryszczka to nie jest to groźne dla dziecka. Erazaban jest bezpieczny i możesz spokojnie używać w ciąży. Do tego pomiedzy smarowaniami przemywaj je wodą utlenioną. Mozesz też przykładać przekrojony czosnek. Powinny to przyspieszyć gojenie.
Ja przez to przechodziłam w poprzedniej ciąży i wiem jakie to jest uciążliwe współczujęWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2018, 10:21