Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, kiedyś tu byłam na wątkach o in vitro. Jestem po trzech nieudanych transferach, wlasciwie ostatni zakonczony cb w listopadzie 2017. Lekarze twierdzili, że zadnych szans na ciaze naturalną... przedwczoraj zobaczylam na tescie dwie grube krechy, a wczoraj lekarz znalazl pecherzyk i zarodek 1 mm, podobno 4t4d ciąży... nawet bety nie robiłam, jestem jakby to ująć, w ciężkim szoku, kolejna wizytę mam 14 stycznia i strasznie się boję, ale podepnę się tu do Was i postaram myśleć pozytywnie.
OlaWi, kayama, natty85, Agagusia, AnaKwiat, Ania95, plinka89, Limerikowo, Sung, wiki2, Misi@, smeg, redken, Usiasia, Malinka7, Myszowelove, 19Biedroneczka91 lubią tę wiadomość
-
Ana31 wrote:Cześć dziewczyny, kiedyś tu byłam na wątkach o in vitro. Jestem po trzech nieudanych transferach, wlasciwie ostatni zakonczony cb w listopadzie 2017. Lekarze twierdzili, że zadnych szans na ciaze naturalną... przedwczoraj zobaczylam na tescie dwie grube krechy, a wczoraj lekarz znalazl pecherzyk i zarodek 1 mm, podobno 4t4d ciąży... nawet bety nie robiłam, jestem jakby to ująć, w ciężkim szoku, kolejna wizytę mam 14 stycznia i strasznie się boję, ale podepnę się tu do Was i postaram myśleć pozytywnie.
Grudzień jak widać jest miesiącem cudów
Witamy.Ana31 lubi tę wiadomość
Ciąża - poród, połóg - grupa fb
Witek ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g i 56cm ❤️ vbac
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r -
Witamy Ana cuda się zdarzają ja jestem w ciąży naturalnej A mamy córkę z ivf
Ana31, Usiasia lubią tę wiadomość
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O, to Sung, zwracam honor, nie slyszalam jeszcze o usg przez brzuch na tak wczesnym etapie. Ciaza tak wysoko, to moze dlatego ze trzecia. U mnie tez w badaniu ginekologicznym powiedział ze macica juz mocno powiększona. A powiedz mi, masz juz brzuszek? Jestes 2 tygodniem przede mna. U mnie juz nawet maz powiedział ze juz czuje ze lekki ciazowy brzuszek nadole jest/)
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Agagusia wrote:Dziewczyny, a jak u Was z libido? Ktora oczywiscie chce to niech pisze. Bo u mnie jakies dno, rzadko kiedy jest ochota na cokolwiek...
Mi trochę spadło teraz.. ale początek to była masakra hehe, a mam zakaz wiec musiałam obyć się smakiem -
Agagusia wrote:Dziewczyny, a jak u Was z libido? Ktora oczywiscie chce to niech pisze. Bo u mnie jakies dno, rzadko kiedy jest ochota na cokolwiek...
U mnie to samo! A najlepsze, że na seks nie mam ochoty, za to co noc mam sny erotyczneOlaWi, Agagusia lubią tę wiadomość
-
U mnie na odwrót, ochota jest ale zawsze sie stresuje i to odbiera mi trochę przyjemność. Niby nie mam przeciwskazan od lekarza, no ale myslenia nie odlacze... -
Ania95 wrote:U mnie to samo! A najlepsze, że na seks nie mam ochoty, za to co noc mam sny erotyczne
Hehe pewnie dlatego
We śnie się napatrzyszAnia95 lubi tę wiadomość
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r -
plinka89 wrote:U mnie na odwrót, ochota jest ale zawsze sie stresuje i to odbiera mi trochę przyjemność. Niby nie mam przeciwskazan od lekarza, no ale myslenia nie odlacze...
Nie masz się czym stresować na prawdę
Dziecko lubi to kołysaniewiki2, smeg lubią tę wiadomość
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r -
Moje libido umarło chyba chwilowo
Co do usg, to koleżanka wet na pierwsza wizytę poszła z fota ze swojego usg przez brzuch[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyAgagusia wrote:O, to Sung, zwracam honor, nie slyszalam jeszcze o usg przez brzuch na tak wczesnym etapie. Ciaza tak wysoko, to moze dlatego ze trzecia. U mnie tez w badaniu ginekologicznym powiedział ze macica juz mocno powiększona. A powiedz mi, masz juz brzuszek? Jestes 2 tygodniem przede mna. U mnie juz nawet maz powiedział ze juz czuje ze lekki ciazowy brzuszek nadole jest/)
Rano właściwie nie, ale w dzień już muszę nosić spodnie z półki "grubsze czasy"
Mi ciąża uciska coś i ciągle mi się chce i mam czasem w nocy orgazmy.Agagusia, OlaWi lubią tę wiadomość
-
Agagusia wrote:O, to Sung, zwracam honor, nie slyszalam jeszcze o usg przez brzuch na tak wczesnym etapie. Ciaza tak wysoko, to moze dlatego ze trzecia. U mnie tez w badaniu ginekologicznym powiedział ze macica juz mocno powiększona. A powiedz mi, masz juz brzuszek? Jestes 2 tygodniem przede mna. U mnie juz nawet maz powiedział ze juz czuje ze lekki ciazowy brzuszek nadole jest/)
-
Mój mąż ma libido za nas dwoje:-) stwierdził, że już cycki mi urosły (A i bez ciąży nie mam malych - 65E) i już na sama myśl mu wstaje. ja nie mam siły wieczorem, A rano często wstaje dopiero jak dzieci się budza... dziś o 8.40..
Więc nie ma za bardzo kiedy korzystać z tych cycków...OlaWi, plinka89 lubią tę wiadomość
-
U mnie libido bez zmian, ale doznania lepsze, może lepiej jest wszystko ukrwione muszę się nabzykać przed porodem, bo potem pewnie znowu przez pół roku będzie masakra no i już przy jednym małym dziecku nie jest łatwo znaleźć dobry moment, a co dopiero będzie z dwójką mamy trójki, nie wiem kiedy Wy te dzieci robicie
Gdańsk, 31 l., kp