Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
natty85 wrote:Ola mam córkę po Ivf I też po leczeniu immuno Dzieci z Ivf to silacze:)
Ja mówię, że wojownik. Zaraz parę dni po doznałam silnego stresu, który skończył się ogromnym bólem brzucha, a mimo to okazało się, że udało się. Tydzień później krwawienie i też się nic nie stało. Chcę wierzyć, że wszystko jest ok. Ale mam obawy. Dziękuję za słowa pociechy.natty85 lubi tę wiadomość
-
Domi a polecasz coś na blizny po cc I na rozstępy ale juz stare?Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
zmyslowa1982 wrote:Mi się udało po 2 cyklach ale żyje teraz w strachu bo pierwszą wizytę mam dopiero 7 stycznia...
Ciąża - poród, połóg - grupa fb
Witek ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g i 56cm ❤️ vbac
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r -
Anhydra wrote:Dziewczyny czy swedzi Was skóra na piersiach? Bo już zaczynam się zastanawiać, czy ten objaw jest efektem rozciągania się skóry, czy jakiegoś uczulenia...lub co gorsza cholestazy. ..Chociaż ta ostatnia to chyba mało prawdopodobne?
nalezy spr wtedy hormony watrobowe
ja w 1ej ciazy mialam .masakra jakby oblazlo czl stado mrowek 24h ale leki pomogly uff
najpierw swedziala skora na brzuchu potem doslownie wszedzie
ja stosowalam dziecieca zwykla oliwke i mam zero rozstepow po 2 ciazach a przybieralam do 18kgWiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2018, 20:53
-
Domi_tur wrote:Używałam, na rozstępy to dla mnie za mało jako kosmetolog mam w domu chyba ze trzydzieści balsamów z każdej półki cenowej, niewiele powala
Nie mam zamiaru nikogo urazic, ale zdziwilo mnie, ze jesteś kosmetologiem i polecasz olejki johnsona... Z tego co mi wiadomo, maja niezbyt ciekawy sklad i inne olejki z różnych zakresow cenowych bija je na głowę. Jeśli się mylę co do johnsona, moze ostatnio poprawili sklad (?) to mnie popraw, bo ja od jakiegos czasu omijam go szerokim łukiem...wiki2 lubi tę wiadomość
-
natty85 wrote:Domi a polecasz coś na blizny po cc I na rozstępy ale juz stare?
Na blizny po cc świeże bardzo dobry jest Solcoseryl. Na stare blizny Alcepal, Cepan i bliznasil- to na pewno pomagało moim klientkom.
Na rozstępy stare - szczerze mówiąc nie wierzę, że coś pomaga chyba że mikrodermabrazja diamentowa z kwasami, zluszczania, zabiegi laserowe , mam stare rozstępy na biodrach i pośladkach od nastoletnich czasów, udało mi się jedynie je spłycić
Droga plinka89 - w żadnym zdaniu nie poleciłam Oliwki z Johnsona. Napisałam, że ja jej używam mam skórę, która ma ogromne tendencje do przesuszania i "tracenia wody". Dlatego używam kremów na bazie gliceryny i parafiny bo tylko te mi pomagają każda skóra jest inna i wierz mi, że ja na własnej przetestowałam chyba wszystkie dostępne na rynku preparaty czasem nie perfekcyjny skład produktu da Ci pożądane efekty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2018, 21:55
plinka89 lubi tę wiadomość
-
Moje drogie, przejrzałam 60 stron forum ^^' i zaktualizowałam listę na tyle na ile znalazłam dane.
Jeśli któryś z TP jest niezgodny ze stanem faktycznym, proszę dać znać - poprawię.
Dla niektórych mamuś nie znalazłam dat TP, proszę o podanie:
Tysia16003
Bellisima
Emilka25
Bobby29
Julia93
emi2016
Nynka86
wisieninka_89
Limerikowo
MaBi
Anula1986
Sylvka
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Marimiko wrote:Moje drogie, przejrzałam 60 stron forum ^^' i zaktualizowałam listę na tyle na ile znalazłam dane.
Jeśli któryś z TP jest niezgodny ze stanem faktycznym, proszę dać znać - poprawię.
Tysia16003
Bellisima
Emilka25
Bobby29
Julia93
emi2016
Nynka86
wisieninka_89
Limerikowo
MaBi
Anula1986
Sylvka
U mnie teoretycznie 25 sierpień , ale więcej dowiem się na wizycie 3 stycznia -
W ogóle to słyszała któraś z Was a może korzystała z zastrzyku bezpośrednio po cesarce zapobiegajacego zrostom?
Dużo moich klientek opowiada, że zdecydowało się na zakup tego preparatu, 500zl piechotą nie chodzi, osobiście nie planuje cesarki ale życie zweryfikuje plany -
Współczuje Wam dziewczyny Snug i Usiasia, straszne przeżycia. Ale wierze głęboko, ze nastepnym razem sie uda.
U mnie praktycznie zero objawów, to moja druga ciaza i nie pamietam jak wyglądał początek poprzedniej. Wtedy byłam na potwierdzeniu Ok 8 tygodnia, teraz tez tak planuje 31.12. Zeby juz było serduszko. Pamietam tylko okropny ból głowy w pierwszym trymestrze ale czy to było po teście czy po potwierdzeniu? Zabijcie mnie a nie przypomnę sobie. Teraz wiec odrobine schizuje, czytając o Waszych mdlosciach czy tym ze spodnie robia sie ciasne, mi sie tylko czasem odbija (to tez pamietam z poprzedniej ciazy chociaz wydawało mi sie ze z późniejszego okresu kiedy dziec napierał na narządy. Ale moze to świąteczne przejedzenie i stad odbijanie )
Mam nadzieje, ze żadna z nas juz sie nie wykruszy i spokojnie dotrzemy do swoich terminów spotkań z MaluszkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2018, 22:35
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Kamiliia24 wrote:Smug przykro mi
Ja w wigilie miałam jelitowke... ale doszłam do żywych. Mam nadzieje ze będzie dobrze na kolejnej wizycie
Jak tam najedzone ? Macie śnieg bo u nas błoto
mój układ pokarmowy tez szwankuje... Pozwolilam sobie na tradycyjne pysznosci, akurat od nich mnie nie odrzucalo, teraz leze i cierpię...
Poza tym jak na zlosc dzis znowu zaczęły mnie boleć piersi!
U nas bialoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2018, 22:39
-
Marimiko wrote:Moje drogie, przejrzałam 60 stron forum ^^' i zaktualizowałam listę na tyle na ile znalazłam dane.
Tysia16003
Bellisima
Emilka25
Bobby29
Julia93
emi2016
Nynka86
wisieninka_89
Limerikowo
MaBi
Anula1986