Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj na insta na profilu pediatra na zdrowie przeczytałam ze jak w ciąży przyjmowało się żelazo to po porodzie dziecko też musi brać żelazo. Ciekawe.
-
werni wrote:Wczoraj na insta na profilu pediatra na zdrowie przeczytałam ze jak w ciąży przyjmowało się żelazo to po porodzie dziecko też musi brać żelazo. Ciekawe.Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Siostrzenica wczoraj mnie prosiła, żebym nie urodziła w swoje urodziny ani w jej - ja mam 24.07, a ona 5.08. Zdecydowanie wolałabym swoje i jej urodziny spędzić z wózeczkiem a nie brzuchem :p no ale to mój Pan Szanowny zadecyduje kiedy będzie chciał ten świat zobaczyć
werni, Misi@, natty85, plinka89, OlaWi lubią tę wiadomość
-
Ja mam termin na 20 sierpnia a moi rodzice mają rocznicę 17. Może wcześniej urodzenia to byłby prezent
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Frida91 wrote:A podobno dziecko gromadzi zapasy żelaza i wystarczy mu na parę mcy po urodzeniu.
Ja to musze się podpytać swojej ginki ale dopiero mam wizytę u niej 27.06 -
Dziewczyny, normalne centrum outletowe - nazywa sie chyba Fashion Designer w Piasecznie. Tam jest m.in. sklep Only, a w srodku wydzielona czesc z ubrankami dla maluchow Name it - to skandynawska marka podobna do Lindex - od nich zamawiam tez czesto ze strony, Kappahl, ale lekko inne wzornictwo maja. Robia duzo rzeczy dla chłopów w odcieniach zieleni - miętowy, turkus, co mi pasuje, bo mam przesyt niebieskiego i granatu wszedzie.
Ja ogolnie lubie outlety, mozba sue fajnie ubrać za niewielkie pieniadze, polecam tez ten w Ursusie - jeansy, rzeczy sportowe i ciuchy w Diverse - o dziwo nie maja teraz wcale duzo ciuchów w sportowym stylu, tylko zwykle miejskie - tylko tam. No i rzeczy Tefala:) Ja ogolnie jestem łowca promocji - lubie szukac i nie lubie przepłacaćJeszcze dzial na Zalando -60/70% to moje ulubione miejsce:)
Ola - gdyby Ci przechodziło to moze jedz na IP, zeby niczego ważnego nie przegapić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2019, 11:38
Misi@, werni, Applejoy, Bobby29, Limerikowo lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś- 37t2d, 2600g, 52cm
-
Mam kilku znajomych w Piasecznie
ale tym sklepie co piszesz nie byłam.
Zastanawiam się czy nie pójść do Factory tu kolo mnie na Annopol.
Ola ciekawe co lekarz na to powie
Edit. Właśnie zobaczyłam w necie ze zmienili nazwę. Wcześniej to centrum się nazywało fashion house. Dawno tam nie byłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2019, 11:52
-
Skończony 35 tydz no jeszcze 2 tyg i niech się dzieję
Domi_tur, Panna_Justyna, Mary Magdalena, emi2016, Applejoy, Marcelina85, Smerfelinka, Bobby29, werni, Pierniczkowa, Vampire, plinka89, Agagusia lubią tę wiadomość
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUIhsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIOkariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Chimera wrote:21 lipca będzie Robuś donoszony, a akurat 24 mąż idzie na koncert Rammsteina i ja mam takie przeczucie, że to może być nasz dzien
Druga opcja to 4sierpnia trasa tour de pologne jedzie pod naszym domem i zawsze nam pół miasta w związku z tym zamykają. Nasza ulica jest zamknięta na jakieś 3-4 godziny, więc też się tego dnia obawiam.
Po wczorajszym świętowaniu padłam wczoraj przed 22 i spałam do 9 z tylko jedną przerwą na siku! To się nie zdarza ostatnioDzisiaj druga tura urodzin, jutro nic nie robię i będę leżeć cały dzień!!
Na koncercie urodzić 😍 dziecię dożywotnio ma wjazd za friko na każdy koncert 👍🏻😂natty85, Bobby29, werni lubią tę wiadomość
[/url]
-
emi2016 wrote:W Lublinie - bo jest nas trochę stąd - Only jest w Outlet Center na Mełgiewskiej
A po za tym witam się w 8 miesiącuostatnio na wyprzedaży kupiłam Anieli getry za 7.50 - jednolite co jest mało spotykane
i dobre gatunkowo
emi2016 lubi tę wiadomość
-
Hej
jak piszecie o tych skurczach to zaczynam się obawiać, że nasz robaczek nie wyjdzie tak szybko jakbym chciała. Owszem miewam bóle, ale delikatne jak na @ i nic pozatym się nie dzieje 🤔 Najchętniej za miesiąc bym już go chciała mieć po drugiej stronie mocy
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
Nacha wrote:Ja kurde nie odczuwam żadnych skurczów ani nawet bólu jak na @ 🤔 chyba moje dziecko tak szybko nie wyskoczy. Mi sie jakos bardzo podoba data 01.08 i w ta bym sobie życzyła urodzić 😎 ale będzie co będzie.
Ja mam podobnie, mam tylko twardnienia brzucha kilka razy dziennie, dół brzucha jak kamień na jakąś minutę. Nie boli tylko nieprzyjemne. Ja bym chciała mieć cesarke na koniec lipca lub początek sierpnia. Zobaczę co dr powie,mam wizytę 3 lipca.
Mi za to bardzo dokuczaczają ruchy małej, tak się przeciąga i wygina, wkłada nogi i ręce pod rzebra ze aż boli... Może.jest jej za ciasno? Czasami kluje. Też tak macie??
Chce wytrzymać jak najdłużej ale nie wiem czy jest wszystko w porządku, brzuch stoi w miejscu nie rośnie, a ja nie tyje. Dziwne to trochę. W czwartek mam gina na nfz i zobaczę co wyjdzie na usg. Mam obawy ze brzuch mi trzymają te napiete mięśnie. One nie mają się już jak rozciągnąć..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2019, 13:19
-
kayama wrote:Ja mam podobnie, mam tylko twardnienia brzucha kilka razy dziennie, dół brzucha jak kamień na jakąś minutę. Nie boli tylko nieprzyjemne. Ja bym chciała mieć cesarke na koniec lipca lub początek sierpnia. Zobaczę co dr powie,mam wizytę 3 lipca.
Mi za to bardzo dokuczaczają ruchy małej, tak się przeciąga i wygina, wkłada nogi i ręce pod rzebra ze aż boli... Może.jest jej za ciasno? Czasami kluje. Też tak macie??
Chce wytrzymać jak najdłużej ale nie wiem czy jest wszystko w porządku, brzuch stoi w miejscu nie rośnie, a ja nie tyje. Dziwne to trochę. W czwartek mam gina na nfz i zobaczę co wyjdzie na usg. Mam obawy ze brzuch mi trzymają te napiete mięśnie. One nie mają się już jak rozciągnąć..Od 3 tygodni nic nie przytyłam, mam wrażenie, że brzuch stoi w miejscu. Nie wiem czy to przez te upały czy przez to, że wszystkie narządy takie ściśnięte, ale mam słaby apetyt, praktycznie wmuszam w siebie jedzenie.