Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
ja cenie sobie kaftaniki na cialo bezposrednio dopoki pepek sie nie wygoi
tak po 30tc to lydki czy zespól tzw niespokojnych nog dokucza
zaliczylam w 2 ciazach mimo magnezu i potasu max dawek
troche gele pomagają chlodzace lub danie nog wyzej
utrudnia to spokojny sen, szczegolnie nad ranem rwanie np w lydce i zanim skurcz pusci
po ciazy jak reka odjalWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2019, 00:10
werni lubi tę wiadomość
-
OlaWi, obserwuj czy po nospie się uspokoiło. Wzięłaś nospe max? Skocz jeszcze pod prysznic sobie. Ja w podbrzuszu odczuwam tak straszaki i w sumie juz sie tak przyzwyczyczailan ze nic z nimi nie robię ale ty obserwuj jeśli tonpierwszy raz. Czy np nie rosną w sile
23.08.2018 [*] Nasza Dziewczynka (11+0 tc)
23.08.2017 [*] Nasz Chłopczyk (8+5 tc)
Dodatnie ANA
MTHFR 1298A (homozygota)
PAI-1 4G/5G
Fatalne cytokiny -
Mnie to dziś tez brzuch zabolal od napelnionego pęcherza ale mocniej niż do tej pory. Może uda mi się jeszcze chwile kimnac.
-
Jutro wizyta usg 3. To poproszę o kciuki żeby mały przybrał na wadze. Zastanawiam się czy nie za późno się zapisałam. W sumie jedna koleżanka miała w 34tc. Wizyta po 17.
Marcelina85, Applejoy, Niebieska Gwiazda, Misi@, Pierniczkowa, Frida91, Vampire, OlaWi, Smerfelinka, DrzewkoPomarańczowe, emi2016, Chimera, Bobby29, kayama, Agagusia lubią tę wiadomość
-
OlaWi wrote:Dziewczyny jak się odczuwa skurcze? Już drugi albo 3 raz obudził mnie ból brzucha, taki dosyć mocny, za pierwszym razem wzięłam nospe. Ból jest nisko w podbrzuszu i powoduje że chce mi się iść do WC. Powinnam się tym martwić ?
A kiedy masz wizytę? Może SMS do lekarza załatwi sprawę. Mnie tez pobolewa ale to już mała mi naciska na pęcherz 🤦🏻♀️[/url]
-
Ja ostatnio też miewam takie bóle brzucha jak na okres. Trwają chwilę i przechodzą. Co do twardnien to już ciężko mi czasem ocenić czy to skurcz czy dziecko sie tak wypycha bo czasem jak mocno napiera to też podobnie boli.
I miednica mnie często boli zwłaszcza jak chodzę - w pachwinach ciągnie albk brzuch albo krzyż trochę. Normalnie czuję się jak emerytka momentamiCóreczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Nie chcę panikować, wczoraj trochę zaszalałam ze sprzątaniem. Od 1 w nocy co 2,5 h mam skurcze tak mi się wydaje. Potem idę na chwilę do WC. Podobno organizm się oczyszcza przed porodem i dlatego trochę się boję. Wzięłam też salbutamol na wszelki wypadek. Momentami te bóle da lekko krzyżowe.
-
Agagusia wrote:Smerfelinka - daj zbac jak jakas fajba kiecke upatrzysz.
Jasne, dam znać. Ja potrzebuję bordowej sukienki, więc mam jeszcze trochę utrudnione zadanie, ale gdybyś Ty coś znalazła, to też napisz.
Ola spróbuj może tego prysznica, tak jak pisze Panna Justyna. Nam położna w szkole rodzenia zawsze poleca prysznic. A jak nie przejdzie, to spróbuj skontaktować się z lekarzem. U mnie ostatnio twardnienia brzucha się nasiliły i miewam też mocniejsze, lekko bolesne skurcze, ale póki co raczej szybko przechodzą.👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualnyJa też już od dawna mam takie bóle.
Biegunki mam na przemian z zaparcia i;(
Weri. Ja wiem, że to są takie etapy rozwojowe, zresztą z tatą jest zawsze ciekawie bo można pojechać do pracy i tam pobiegać. W piątek jeździł z mężem od rana do 15 i był zachwycony. Dziś rano jak się obudził to dał mi buziaka ech uwielbiam te chwilę
-
Limerikowo wrote:moja 2.5l spi jeszcze ze szczebelkami 140×70 teraz i ma dziurke do wchodzenia i wychodzenia
5l w lozku 190x90 z barierka ale juz od roku nie spada mimo iz zamienia sobie glowe z nogami i odwrotnie
Rozumiem,ale ja uznałam ze nie oplaca sie na roku kupowac drugiego łóżeczka skoro i tak Mloda juz ladnie z niego wychodzipo za tym my mieliśmy 120x60 ze szczebelkami
a trraz mamy Minnen z ikei 135x80:) Młody bedzie dluzej spal w tym ze szczebelkami a potem kupimy pietrowe
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
OlaWi daj znać jak się czujesz!
Ja często mam takie bóle, aż zrywają mnie w nocy, wtedy ciepły strumień wody mi pomaga. Staram się nie łykać nospy za każdym razem bo kurczę nie ufam tabletkom w ciąży
Frida- ja się tak czułam wtedy kiedy pisałaś, że chcesz jechać tyle godzin do teściów 😂 dlatego nie mieściło mi się to w głowie 😂 teraz mam jakiś powrót sprawności fizycznej, oby trwala jak najdłużej
Belly pokazuje mi, że do porodu pozostało 35 dni 😲😲😲Misi@, Applejoy, emi2016, Frida91 lubią tę wiadomość
-
Agagusia wrote:A ja dzis znowu przepadałam, pojechaliśmy po garniak dla M do outletu, pamiętałam ze w Only mieli kiedys dzial z outletem Name it dla dzieci. Zajrzałam tylko na chwilkę... oczywiscie byly fajne ciuszki w super cenach, a dodatkowo czwarta rzecz za 1 zl. No i wyszłam z torba dla małego i druga dla starszych.
Polecam, jesli ktoras ma niedaleko ten outlet, jakis Name it uwielbiam, nic sie z tymi ciuchami nie dzieje mimo prania wielokrotnego, tylko pamiętajcie ze rozmiary duze wypadają. Zreszta jak wszystkie skandynawskie. Za lacznie 90 zl:
Agagusia co to za outlet?😁♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dptHarmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
nick nieaktualny
-
Misi@, naprawdę bym się nie pogniewała :p Siostra mi wróży, że będzie to 15.07 bo ten dzień ma dobrą aurę 😂😂😂
Ale moja szyjka jest chyba jakaś tytanowa. W każdym bądź razie, stwierdziłam że nasze imieniny to będzie idealny czas, żeby zacząć generalne porządki w domuMisi@ lubi tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Misi@, naprawdę bym się nie pogniewała :p Siostra mi wróży, że będzie to 15.07 bo ten dzień ma dobrą aurę 😂😂😂
Ale moja szyjka jest chyba jakaś tytanowa. W każdym bądź razie, stwierdziłam że nasze imieniny to będzie idealny czas, żeby zacząć generalne porządki w domu
Domi 14 dni i ciąża donoszona 😍😍😍
Ps ktoś wie jak z Anhydrą?Agagusia, Misi@, Vampire lubią tę wiadomość
[/url]
-
Domi ja o dziwo dałam radę w tej podróży. Jakiegoś powera wtedy miałam
Ale wróciliśmy i wszystko wróciło do "normy"
Tez jestem ciekawa kiedy ta moja dzidzia wyjdzie, może akurat na moje urodziny 1.08Też liczę że to będzie trochę przed terminem a nie po.
Misi@, werni lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙