Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzisiaj zebrałam się na ten wczorajszy spacer wreszcie 😂
Byłam w Pepco (tez kupiłam ten sam jasny pojemnik!), Kupiłam dwa pojemniki i taki tekstylny kosz, fajny i kosztował tylko 19,90. Na razie nie mam na niego pomysłu ale w razie czego będzie na duperelki Mozzarelkioprócz tego udało mi się trafić 3 pary spodenek, takich elastycznych ale spodenek nie legginsów, w jednolitych stonowanych kolorach w fajnej cenie, na rozmiary różne, raczej większe.
W jedną stronę to taki spacer ok 20minut, i powiem wam że się zmęczyłam nawet. Kto by pomyślał.
Aga wspaniali twoi chłopcy!! Jak z reklamy! 🥰😍
A tu mój balonik sprzed dwóch dni. Mój jest cały czas nisko, przynajmniej oddycha mi się dobrze, ale za to też go czuję na udach jak siedzę. Mimo że taki mały, to czuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2019, 15:05
Chimera, werni, Applejoy, DrzewkoPomarańczowe, Sylvka, Domi_tur, Smerfelinka, Limerikowo, Vampire, emi2016, Ania95, kayama, Frida91 lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dptHarmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Czytam teraz o tej wyprawce z Warszawy... Mieszkamy pod Wawą, ale mąż i dzieci zameldowani u teściowej w Wawie i mąż płaci tam podatki, więc chyba ma dostać... tylko zastanawiam się jaki mądry to wymyślił, skoro te wszystkie rzeczy człowiek kupuje przed porodem, bo nawet jakby liczył na te ich wyprawki, to co... pierwszy miesiąc dziecko ma spać na podłodze, bo czeka na kosz Mojżesza od miasta?? albo cążki, nożyczki czy grzebień? dla mnie to bezsensowne marnowanie pieniędzy publicznych...
Agagusia lubi tę wiadomość
-
Bobby dokładnie jak powyżej! Ślicznie się zaokrągliłyście
ja byłam wczoraj w Pepco, ale nie przekonały mnie pojemniki, te przegródki wydają mi się dość wąskie i mam wrażenie, że tam mało co się zmieści.
Stwierdziłam, że przemyśle temat. Kosze super, sama planuję podobny zamowic na alie (oczywiście w szarości) na brudne ciuszki małego. Chcę się tylko zorientować czy będę go miała gdzie postawić kiedy już skończymy remont kącika.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2019, 15:32
Bobby29 lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Dzięki Sylvka, 10kg na plusie jest, ale wciskam się w szorty sprzed ciąży. Tyle że coraz niżej je zapinam 😂 Muszę obczaić te lidlowe pajace, tego akurat mam mało
I w końcu nie zrobiłam zamówienia z Newbie, za dużo mam tych bluz i dresików, może jutro stacjonarnie cos obczaje:) -
Chimera wrote:Czytałam jakiś czas temu, że z tej okazji, że chyba na początku roku urodziła się w zoo żyrafka, to dzieci urodzone w 2019 roku w naszym mieście mają dostać żyrafe. Jakaś pani je szyję. Z tego co wiem to wszystko na co może liczyć nowonarodzony mieszkaniec...brawo Chorzów
Hahaha, ale mnie to rozbawiło. Dobrze, że nie żywa ta żyrafa.
Nie wiem czym jeszcze zaskoczy mnie ten kraj 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2019, 15:33
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
wiki2 wrote:Czytam teraz o tej wyprawce z Warszawy... Mieszkamy pod Wawą, ale mąż i dzieci zameldowani u teściowej w Wawie i mąż płaci tam podatki, więc chyba ma dostać... tylko zastanawiam się jaki mądry to wymyślił, skoro te wszystkie rzeczy człowiek kupuje przed porodem, bo nawet jakby liczył na te ich wyprawki, to co... pierwszy miesiąc dziecko ma spać na podłodze, bo czeka na kosz Mojżesza od miasta?? albo cążki, nożyczki czy grzebień? dla mnie to bezsensowne marnowanie pieniędzy publicznych...
Też mam takie same przemyślenia. Lepszym wyborem do tej wyprawki były by pieluszki, artykuły pielęgnacyjne itp - coś co się wykorzysta później też. A najlepiej np jakis voucher, nawet niech będzie do wykorzystania w konkretnych miejscach, aptekach. Zdecydowanie lepiej by rodzice to mogli spożytkować.wiki2, Limerikowo lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dptHarmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Bobby29 wrote:Też mam takie same przemyślenia. Lepszym wyborem do tej wyprawki były by pieluszki, artykuły pielęgnacyjne itp - coś co się wykorzysta później też. A najlepiej np jakis voucher, nawet niech będzie do wykorzystania w konkretnych miejscach, aptekach. Zdecydowanie lepiej by rodzice to mogli spożytkować.
Ja nie wiem kto ten projekt pilotażowy przeprowadził, że były takie ochy i achy... chyba zagrywka przedwyborcza, bo jakoś na jesieni to było...
Czytałam komentarze z 24.06, że dziewczyny czekają już miesiąc i cisza... nie wiem czy w ogóle jest sens o to się ubiegać.. -
A tu mój brzuchol... Rośniemy
wrrrrr. nie umiem tego wkleić
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b67a27da4aea.jpg
udało się
ps. koszulka z Ali - MOM OF BOYSWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2019, 15:51
Bobby29, Kalija, Ania95, Vampire, Limerikowo, DrzewkoPomarańczowe, Misi@, Smerfelinka, Agagusia lubią tę wiadomość
-
Wiki wejdź na zapodaj.net, wybierz belkę z napisem forum, zaimportuj zdjęcie a potem wklej tu link. Sama się niedawno nauczyłam
Werni mi też makijaż do końca nie zakrywa, ale się tym nie przejmuje narazie , będę się martwić po porodzie jak plamy nie znikną. Domi pewnie nam wtedy coś poradzi po znajomości 😉😁
wiki2 lubi tę wiadomość
-
Te daszki do wózka to sa z bawełny?? Czy mają jakis filtr uv ?Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUIhsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIOkariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Chimera wrote:Czytałam jakiś czas temu, że z tej okazji, że chyba na początku roku urodziła się w zoo żyrafka, to dzieci urodzone w 2019 roku w naszym mieście mają dostać żyrafe. Jakaś pani je szyję. Z tego co wiem to wszystko na co może liczyć nowonarodzony mieszkaniec...brawo Chorzów
W Lublinie noworodek dostaje teczkę i list 😁 także cieszcie się że coś dostajecie 😂Ania95, Vampire lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa sie rozgladam tez za koszem na pranie dla Majki, spodobaly mi sie 2 w HM i nie umiem sie zdecydowac:
1) https://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0632984003.html
2)
https://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0581019002.html
Przy okazji natrafilam na ten swinkowy pojemnik i chyba rowniez musze go miec 😁
https://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0636338002.html