Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
plinka89 wrote:Nie bardzo rozumiem o jaka grupę Ci chodzi...
Co do wegla i zebow sposobow i metod jest wiele, niektorzy np. Mieszaja z olejem kokosowym podpytaj wujka Google. Ja z lenistwa najczęściej rozwalam kapsulke i zawatoscia smaruje zeby. Wiadomo dlugo sie nie utrzyma. Potem normalnie myje zeby pastą i sa bielutkie Pytalam sie stomatologa, czy to nie szkodzi, bo wyczytałam, ze moze zdzierac szkliwo. Stwierdził, ze stosowane z umiarem.nie powinno szkodzić bardziej niz wybielanie w gabinecie i tego sie trzymam
O grupy z takimi naturalnymi różnymi zdrowymi sposobami na życie. To Ty chyba pisałaś, że należysz? Moje szare komórki umierają - nie potrafię się wysłowić ostatnio w ogóle dobra znalazłam, ale to Sung pisała już widzę
a z tym węglem muszę poszukać. A nie jest to niesmaczne?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2018, 17:47
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Sung wrote:Siedze na grupach różnych zdrowotnych alternatywnych i tam węgiel jest wielbiony i polecany nawet dzieciom. Też jestem fanką.
Dasz linki do grup - ja też lubię naturalną medycynę chętnie poczytam i może dowiem się czegoś[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Hej dziewczyny:) nie było nie ostatnio przez Święta... Gratuluję udanych wizyt i współczuję strat...
Ja dzis zaczęłam plamic i bylam na usg. Mój lekarz dzis nie pracował ale jak zadzwoniłam ze plamię to specjalne dla mnie otworzyl gabinet i zrobil usg..
Na szczęście jest ok. Jest serduszko bije 117 uderzen na minute z usg wychodzi 6t3d ale mam uwazac nie wiadomo skad to krwawienie. Wszystko wyglada ok. Mam fuzo odpoczywac i dbac o siebie. Nie nosić dziecka
Byla ktoras w podobnej sytuacji ? -
emi2016 wrote:Hej dziewczyny:) nie było nie ostatnio przez Święta... Gratuluję udanych wizyt i współczuję strat...
Ja dzis zaczęłam plamic i bylam na usg. Mój lekarz dzis nie pracował ale jak zadzwoniłam ze plamię to specjalne dla mnie otworzyl gabinet i zrobil usg..
Na szczęście jest ok. Jest serduszko bije 117 uderzen na minute z usg wychodzi 6t3d ale mam uwazac nie wiadomo skad to krwawienie. Wszystko wyglada ok. Mam fuzo odpoczywac i dbac o siebie. Nie nosić dziecka
Byla ktoras w podobnej sytuacji ?
Z tego co czytałam i słyszałam to często zdarzają plamienia z nie wiadomo jakich powodów i najczęściej nie są one groźneemi2016 lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Malinowa Panienka wrote:O grupy z takimi naturalnymi różnymi zdrowymi sposobami na życie. To Ty chyba pisałaś, że należysz? Moje szare komórki umierają - nie potrafię się wysłowić ostatnio w ogóle dobra znalazłam, ale to Sung pisała już widzę
a z tym węglem muszę poszukać. A nie jest to niesmaczne?
Jak dla mnue bez smaku, ale ja tego nie polykam tylko potem wypluwam, tak jak normalnie przy myciu zebow.
Troche dzis pochodzilam i odczuwam taki klujacy bol w miednicy. Nie wiem czy to tego przyczyna czy sie kosci pomalu rozszerzaja... Pamiętam, ze w pierwszej ciąży tez mnie trochę klulo, ale nie wiem na ktorym etapie i teraz sie trochę martwię... -
plinka89 wrote:Jak dla mnue bez smaku, ale ja tego nie polykam tylko potem wypluwam, tak jak normalnie przy myciu zebow.
Troche dzis pochodzilam i odczuwam taki klujacy bol w miednicy. Nie wiem czy to tego przyczyna czy sie kosci pomalu rozszerzaja... Pamiętam, ze w pierwszej ciąży tez mnie trochę klulo, ale nie wiem na ktorym etapie i teraz sie trochę martwię...
hmmm chyba spróbuję wizja białych kłów, bez wybielania mnie kusi bardzo
co do drugiej części, to mnie pachwiny z kolei ciągną.[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:Dasz linki do grup - ja też lubię naturalną medycynę chętnie poczytam i może dowiem się czegoś
dodaj mnie do przyjaciółek do ci wyślę.
Uwielbiam smak węgla... jak cukierek jest dla mnie...Malinowa Panienka lubi tę wiadomość
-
Agagusia wrote:Ano jezdzilam, poza brzuchem niewiele mi przybyło i jak najbardziej die dali. Za to narty w każdej ciazy odpuszczałam, nie czułam sie na siłach i bałam sie upadku, choc biegówki to co innego.
Gratuluje dzis wizytującym - tez juz sie nie moge doczekac, a wizytam dopiero w czwartek... to czekanie to męczarnia psychiczna:(Agagusia lubi tę wiadomość
-
Myszowelove wrote:Sung, Usiasia, Olciak - bardzo mi przykro...
Domi - a czy mogłabyś mi powróżyć z fusów jakiej płci dzieciątko będę miała?
Kochana, niestety mówię tylko wtedy kiedy intuicja mi coś podpowiada ale jak chcesz to mogę strzelać hihi -
Hej dziewczyny. Ja byłam w szpitalu dostałam krwawienia, tak nagle, jak stałam z bobasem na szczęście wszystko ok, ma już 2,4 cm i serduszko bije, nic się nie odkleja, szyjka zamknięta, ale strachu się najadłam nie wiadomo skąd to krwawienie... Mam brać większą dawkę luteiny i umówić się szybciej do mojego gina. Eh... Oby najgorsze było za mną. Na razie krwawienia nie ma. Bólów też nie miałam. Jedyne co czułam to kłucie w pochwie.
Trzymajcie kciuki, żeby było już ok. -
Ania95 wrote:Hej dziewczyny. Ja byłam w szpitalu dostałam krwawienia, tak nagle, jak stałam z bobasem na szczęście wszystko ok, ma już 2,4 cm i serduszko bije, nic się nie odkleja, szyjka zamknięta, ale strachu się najadłam nie wiadomo skąd to krwawienie... Mam brać większą dawkę luteiny i umówić się szybciej do mojego gina. Eh... Oby najgorsze było za mną. Na razie krwawienia nie ma. Bólów też nie miałam. Jedyne co czułam to kłucie w pochwie.
Trzymajcie kciuki, żeby było już ok.
Kurcze...to jakaś plaga z tymi krwawieniami czy jak?
Dostałaś nakaz leżenia?
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Dziewczyny czekające na drugie dziecko....macie czasami uczucie strachu ...Czy podolacie? Nie wiem czy to hormony ale dzisiaj chce mi się płakać że nie dam rady z dwójką ,że z Tosia już ledwo sobie daje radę. Itp.Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
U mnie doszło dzisiaj pieczenie w żołądku i przełyku i to takie nieznośne... wrrr.. co do picia też zauważyłam u siebie wielkie pragnienie jakoś na gazowane nie mam chęci, za to non stop piła bym sok pomarańczowy
|| - 21.12.2018
29.08.2019 Zosia 👧 3710 i 58 cm szczęścia ❤️😍 -
natty85 wrote:Dziewczyny czekające na drugie dziecko....macie czasami uczucie strachu ...Czy podolacie? Nie wiem czy to hormony ale dzisiaj chce mi się płakać że nie dam rady z dwójką ,że z Tosia już ledwo sobie daje radę. Itp.
Spokojnie. Z doświadczenia wiem, że im więcej dzieci tym jesteś bardziej zorganizowana. Bardzo szybko zalapiesz nowy rytm, a i mała siostrzyczka też będzie pomocna. Naprawdę, będzie dobrze.natty85, Marimiko, smeg lubią tę wiadomość
Ciąża - poród, połóg - grupa fb
Witek ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g i 56cm ❤️ vbac
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r -
Mila1996 wrote:U mnie doszło dzisiaj pieczenie w żołądku i przełyku i to takie nieznośne... wrrr.. co do picia też zauważyłam u siebie wielkie pragnienie jakoś na gazowane nie mam chęci, za to non stop piła bym sok pomarańczowy
Na to polecam zimne mleko zawsze mi pomagało.Ciąża - poród, połóg - grupa fb
Witek ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g i 56cm ❤️ vbac
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r