Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też produkcję kończę na 2
z imionami w sumie pewnie tez poczekam jak juz płeć będzie znana, pewnie na prenatalnych juz będzie wiadomo! Tak to za duzy wybor swego czasu bardzo podobalo mi sie Wiwianna, ale mezowi średnio sie widzi... I tak bede chciala dopasowac do Zuzanny. Nie podoba mi sie, ze jest Liliana, a nie Lilianna - bo wtedy wybor bylby dokonany, oczywiście gdyby byla dziewczynkaemi2016 lubi tę wiadomość
-
Ja w marcu kończę 34 lata
emi2016 lubi tę wiadomość
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Ja mam 32 lata. Haha dziewczyny, ja tez urodziłam drugie na 29 i mowilam ze zdecydowanie zamykam fabrykę a potem jak juz dwojke mialam w rzedszkolu, odetchnęłam baaardzo wtedy i stwierdziliśmy ze trójka bedzie idealna:)
Anhydra - my to chyba podobne typy jestesmy:) tez mam teściowa Barbare, a mimo to imię to bylo absolutnym nr 1 u mnie dla dziewczynki w 1 i 2 ciazy - Basia, Basiunia, Basiula. Jerzyk jest rozważany, a mam synów Adasia i Wojtka:)
Mam dwoch chlopcow i wiecie co? Starszy jak mial 2 latka poznał koleżankę, sąsiadkę - Basie. Jest uluuuubiona juz ponad 4 lata, chodzą do tej samej grupy w pkolu a i tak moga bawić sie jeszcze razem całe popoludnie, zapraszają sie do domów, nawet Basia byla z nami w te wakacje u dziadkow 150 km od domu na weekend:) wmówią ze bede miala nie curtkę, a synowa Basie:) fajnie, bo i mama Basi to super kolezanka:)Anhydra lubi tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Melduję sie po wizycie
Bobo ma 2.5 cm, wielkość z usg zgodnie z om;) serce bije 174 uderzeń więc jak dzwon:)
Wszystko jest dobrze, dostałam też już kartę ciąży:) termin na 1.08 potwierdzony;) powiedział ze mam zwiększyć dawke luteiny z 2 razy dziennie na 3 razy dziennie. A oto moje bobo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2018, 20:08
redken, emi2016, Anhydra, wiki2, MaBi, KB2018, natty85, plinka89, Malinowa Panienka, Myszowelove, Limerikowo, Chimera, Agagusia, Natalia1992, Domi_tur, Alfa_Centauri, Misi@ lubią tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Może głupie pytanie, ale jak ustawić suwaczek?
Edit : coś mi się udało ustawić ale jest brzydki ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2018, 20:52
01/2017 - 8tc[*] 06/2018 - 10tc [*] Hashimoto, nadpłytkowość, PAI1 hetero, Mthfr homo, ANA(+)
-
nick nieaktualnywiki2 wrote:U mnie Kuba to łobuz, ale z jedzeniem i snem od porodu nie mam problemu. Adaś grzeczny i też śpi od porodu... gorzej z jedzeniem - najlepiej to same słodycze
Ja mam 36... to jestem najstarsza?
Nie. Ja jestem zawsze najstarsza
Trzeba było zacząć z 5 lat temu
Julków jest jak mrówków. Chciałam Teodora. Mogę już napisac, bo i tak nie będzie wykorzystane. -
To może zrezygnuję z Julka A szkoda...
Agagusia - u nas na pewno koniec na dwójce - kolejna ciąża bylaby dla mnie niebezpieczna już ta ciaża jest bardzo wysokiego ryzyka.
Marimiko - gratuluję udanej wizyty !Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2018, 21:03
Marimiko lubi tę wiadomość
-
Teodor śliczne oby jeszcze zostalo wykorzystane!
Agagusia - sory za głupie pytanie, jak nie chcesz nie odpowiadaj, ale zawsze u ludzi posiadających więcej niz 2 dzieci zastanawia mnie ich motywacja. Ja zastanawialam się nad drugim, bo juz mala taka cajna, jest coraz łatwiej, da się dom ogarnac i prace. Poza tym jest dosc wygodnie i nasz standard zycia (typu wyjazdy, wakacje) nie ucierpiał zbytnio... Wiadomo, ze juz na plaży nie poleze do gory brzuchem, ale da sie wypoczac. Trochę to egoistyczne myslenie, ale ja nie wyobrażam siebie w wersji potrojnej mamy po prostu mam wrażenie, ze moje życie osobiste by sie skonczylo! -
Witam się wieczorową porą! Dziś wskoczyłam w spodnie ciążowe, bo mnie moje cisnąć zaczęły. Kupiłam większy stanik i 2 pajacyki i czapeczkę świąteczną w Tesco na za rok - po 3 zł były, to grzech nie kupić było
Agagusia wrote:Dziewczyny, a myslalyscie juz nad imionami? Jakie macie typy na dziewczynkę i chlopca?
Chłopiec Tymon, a dziewczynka Lilianna. Takie pierwsze typy
Sylvka wrote:A dziewczyny w jakiem jesteście wieku jeśli można zapytać ja jutro kończę z moim bratem 30stkę i czuje sie jak stara dupa
w styczniu skończę 34
plinka89 wrote:Ja też produkcję kończę na 2
z imionami w sumie pewnie tez poczekam jak juz płeć będzie znana, pewnie na prenatalnych juz będzie wiadomo! Tak to za duzy wybor swego czasu bardzo podobalo mi sie Wiwianna, ale mezowi średnio sie widzi... I tak bede chciala dopasowac do Zuzanny. Nie podoba mi sie, ze jest Liliana, a nie Lilianna - bo wtedy wybor bylby dokonany, oczywiście gdyby byla dziewczynka
Jest Lilianna tak planuję dać dziewczynce, bo mi się okropnie Lili podoba albo Lilith jak to mówi mój nie mąż (jakiś demon, więc dobrze wróży grzeczności naszego dziecięcia )
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Witam się wieczorową porą! Dziś wskoczyłam w spodnie ciążowe, bo mnie moje cisnąć zaczęły. Kupiłam większy stanik i 2 pajacyki i czapeczkę świąteczną w Tesco na za rok - po 3 zł były, to grzech nie kupić było
Agagusia wrote:Dziewczyny, a myslalyscie juz nad imionami? Jakie macie typy na dziewczynkę i chlopca?
Chłopiec Tymon, a dziewczynka Lilianna. Takie pierwsze typy
Sylvka wrote:A dziewczyny w jakiem jesteście wieku jeśli można zapytać ja jutro kończę z moim bratem 30stkę i czuje sie jak stara dupa
w styczniu skończę 34
plinka89 wrote:Ja też produkcję kończę na 2
z imionami w sumie pewnie tez poczekam jak juz płeć będzie znana, pewnie na prenatalnych juz będzie wiadomo! Tak to za duzy wybor swego czasu bardzo podobalo mi sie Wiwianna, ale mezowi średnio sie widzi... I tak bede chciala dopasowac do Zuzanny. Nie podoba mi sie, ze jest Liliana, a nie Lilianna - bo wtedy wybor bylby dokonany, oczywiście gdyby byla dziewczynka
Jest Lilianna tak planuję dać dziewczynce, bo mi się okropnie Lili podoba albo Lilith jak to mówi mój nie mąż (jakiś demon, więc dobrze wróży grzeczności naszego dziecięcia )
plinka89 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Malinowa jesteśmy w tym samym wieku
Malinowa Panienka lubi tę wiadomość
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
nick nieaktualny
-
emi2016 wrote:To może zrezygnuję z Julka A szkoda...
Agagusia - u nas na pewno koniec na dwójce - kolejna ciąża bylaby dla mnie niebezpieczna już ta ciaża jest bardzo wysokiego ryzyka.
Marimiko - gratuluję udanej wizyty !
01/2017 - 8tc[*] 06/2018 - 10tc [*] Hashimoto, nadpłytkowość, PAI1 hetero, Mthfr homo, ANA(+)
-
Malinowa Panienka wrote:
Tak, Lilith z Nie z tego swiata
-
KB2018 wrote:Zapiszcie mnie do klubu:) rocznik 85:) ja końcówka lipca. A Wy?
11 stycznia[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
wiki2 wrote:Tak, Lilith z Nie z tego swiata
w sensie Supernatural? Dobrze pamiętam, że to po polsku miało taki inny tytuł?wiki2 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150