Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
To moze zacznijmy jeszcze debatę TVP czy TVN ? 🤣🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2022, 20:01
megson91 lubi tę wiadomość
-
Badania nad szczepionka mrna są prowadzone już chyba 30 lat. Niech każdy robi jak uważa, ale potem niech nie żałuję. Nie mogę się doczekać 15 tc, żeby zaszczepic sie 3 dawka, w tym momencie bardzo stresuje mnie jego brak. Bardzo chce zaszczepić też moje dziecko, aby chronić ją i najbliższych. Boję się powikłań u dzieci PIMS
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2022, 20:05
salenne, Malina330, Ani0nka, a.ky.ska, DeLaCruz, Karoola, bridagues, Karo_lalala, kasha86, megson91, Lexia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Puszek zakończmy temat covida to nic nie zmieni serio. Jak ktoś chce wierzyć w to ze ziemia jest płaska mimo dowodów na to, ze jest okrągła to i tak będzie wierzył w swoją „prawdę” i tyle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2022, 20:09
Malina330, DeLaCruz, megson91 lubią tę wiadomość
-
A słuchajcie może macie trampolinę w domu? bo mój syn uwielbia skakać po łóżku kanapie no i myśle nad trampolina chyba ze taka ogrodowa ale musi być niewielka
-
Ani0nka wrote:A słuchajcie może macie trampolinę w domu? bo mój syn uwielbia skakać po łóżku kanapie no i myśle nad trampolina chyba ze taka ogrodowa ale musi być niewielka
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Felinka94 wrote:Anionka głupota to szczepienie się w ciąży czymś co nie jest przebadane i robieniame z siebie królika doświadczalnego.
To tyle co mam do powiedzenia w kwestii głupot.
Głupota to narażanie siebie i dziecka.salenne, Karo_lalala, megson91, Malina330 lubią tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Ani0nka wrote:Puszek zakończmy temat covida to nic nie zmieni serio. Jak ktoś chce wierzyć w to ze ziemia jest płaska mimo dowodów na to, ze jest okrągła to i tak będzie wierzył w swoją „prawdę” i tyle
Podpisuję się.💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
puszek369 wrote:To może w inna stronę. Jak myśl myślicie iku procent wzrosną stopy ??? Strasznie o tym myślę ostatnio.
Stresuje się mega też tym wtorkowym usg, mam myśl, czy podjechać jutro sobie zrobić usg sama zerknąć jak bombelek;) to głupie nic mi nie da, ale będę się czula.spokojniej.Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Maybelle wrote:Wczoraj na przykład mąż musiał sam rozpakować zakupy spożywcze, bo sam widok jedzenia wywoływał odruch wymiotny. Dobrze, że mój mąż umie gotować, bo ja wymiękam 🙈