Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Ani0nka wrote:Mommy2 wrote:Witajcie
Puszek, Megson - Gratuluję udanych wizyt
Dziewczyny wiem, że cc jest ciężka szczególnie z włączoną insuliną, ale est jeden ważny plus cukrzycy ciażowej - na prawdę dobra waga po porodzie 😘
Nie kłam, z cukrzyca przytyłam 17 kg i 5 kg zostało po porodzie 🤣
Poważnie??? Jestem w szoku -
salenne wrote:Stresuję się dzisiejszą wizytą. Miałam ciężką noc, córce się chyba udzieliło i nie dość, że przyszła spać ze mną (mąż na nocce) to jeszcze tak się wierciła całą noc, że myślałam że oszaleję. W dodatku jak mi się już udało przysnąć to miałam idiotyczne sny. Teraz siedzę w wannie i staram się zrelaksować, ale ciężko z tym...
O której masz wizytę? Trzymam mocno kciuki ✊✊wszystko będzie dobrzesalenne lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
asienka30 wrote:Dzięki dziewczyny za odpowiedzi co do wyniku glukozy😊
U mnie niestety wynik na czczo 96 więc raczej czeka mnie wcześniejsza krzywa, dieta i insulina...
Gratuluje udanych wizyt i pozytywnych wiesci😊asienka30 lubi tę wiadomość
Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Karoola wrote:Ja tak miałam i na krzywej wszystko wyszło oki
KIR AA, PCO, PAI-1, MTHFR, ANA1 dodatnie, obniżone parametry nasienia
starania od 2015
4 nieudane IUI
operacja zpn - poprawa fragmentacji
I podejście do IVF: 9 lipca punkcja (16 kumulusow, 8 komórek, 6 dojrzalych), 14 lipca - transfer 1 blastki
3 mrozaczki...
sierpień 2018 - scratching endometrium
12 września - crio
11 października - crio
15 .02.2019 - start II procedury
01.03.2019 - transfer 3-dniowego Kropka; 12 dpt - beta hcg 259,9; 14 dpt - beta hcg 912,4; 17 dpt - beta hcg 2719,0; 20 dpt - beta hcg 8518,0; 23 dpt - beta hcg 22385,0; mamy -
Oliwia też mi się podoba ale podobnie jak Alicja tez jest ich mnóstwo...ale pewnie nie bedzie tematu bo będzie chłopczyk i po temacie 😉
Gratuluję udanych wizyt i powodzenia na przyszłych wizytach.
Wzielam apap bo mi glowe rozsadzaloWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2022, 14:55
Dawid i Kamil💙💙
-
Ja pracując z dziećmi mam mega problem z wyborem imion 😂😂 każde imię mi się z kimś kojarzyCórka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Czarna32 wrote:Oliwia też mi się podoba ale podobnie jak Alicja tez jest ich mnóstwo...ale pewnie nie bedzie tematu bo będzie chłopczyk i po temacie 😉
Gratuluję udanych wizyt i powodzenia na przyszłych wizytach.
Wzielam apap bo mi glowe rozsadzaloCzarna32, Różowa_90 lubią tę wiadomość
-
bridagues wrote:Oliwia był mój typ w poprzedniej ciąży, 4 lata temu jak wybieraliśmy imiona. Faktycznie od kilku lat bardzo popularne. Ja szukam teraz na stronie gov, w danych statystycznych 😂 bo nie chce zbyt popularnego.
Ja mam malo spotykane imię i chce jakies zwykle żeby pasowalo do chlopakow bo tez maja zwykle...a noi nie moze mi sie zle kojarzyć 🙆♀️Dawid i Kamil💙💙
-
Byłam na prenatalnych - nic nie widać, łożysko na przedniej ścianie zasłania widok, dziecko nie chce się obrócić. Dowiedziałam się tylko, ze widać nóżki i rączki …. Także czekam … mam wejść za chwile drugi raz - może dziecko się trochę obróci ale nie ma szans na poznanie płci itd .. 💁🏼♀️
New Baby
Julia -
Okruszek ma 3,1 cm, a na badaniu smacznie spał 💜
Mam ustalone USG prenatalne na 8.02 💜
Jednak nie będziemy zakładać szwu ratunkowego, bo szyjka jest długa - 4,5 cm.
Lekarz powiedział, że gdyby skróciła się już na tym etapie, to robilibyśmy szew, natomiast w okolicy 24 tc będziemy robic wizyty co tydzień i przyatakujemy pessarem w razie konieczności 🙏🏻 W każdym razie od 24 tc mam nakaz leżenia, żeby wytrzymać jak najdłużej bez pessaru 😮💨
Jutro o 14 mamy wizytę pielęgniarki w celu pobrania krwi na Nifty pro 🙏🏻Maybelle, GabaŻaba, Darinka, Ani0nka, a.ky.ska, bridagues, Lexia, puszek369, kasha86, asienka30, Różowa_90 lubią tę wiadomość
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za pozostałe wizytujące, na pewno będzie wszystko dobrze 🙂
Co do imion to zdecydowanie łatwiej byłoby mi wybrać imię dla dziewczynki, chłopięce żadne mi narazie nie podchodzi. Mój mąż wymyślił Sebastiana 🙈 muszę mu to jakoś wybić z głowy, bo mi się totalnie nie podoba. Moja córka ma na imię Alicja, wiem, że teraz popularne, ale bardzo mi się podoba, jakbym miała drugą córkę to chyba byłaby Oliwia. No ale, trzeba szukać imienia męskiego. Jakby Wam coś nowego,ładnego wpadło do głowy to piszcie 🙂 bo dla mnie to będzie ciężki wybór. -
Ja mam na imię Alicja i bardzo nie lubię swojego imienia 🤯🤭 Moja coreczka będzie miała na imię Nadia ❤️ I mam nadzieje ze wszystko jest Oki, o 17:45 wizyta 🤭 łapie mnie stres
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2022, 15:55
Darinka lubi tę wiadomość