Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
kasha pewnie wszystko jest dobrze, nie stresuj się niepotrzebnie
Salenne Super ze wszystko Oki niech rośnie
Czarna nie biorę apapu bo nigdy nie działał więc leżę i się męczę... Podejrzewam że to ciśnienie pomieszane z migreną 😫kasha86 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
kasha86 wrote:Jestem po, dzidziuś się obrócił i już można było zrobić pomiary, ale za wiele nie wiem - powiedziała mi, że musimy czekać na wyniki z krwi. Dzidziuś trochę większy niż z OM (do tej pory szedł idealnie), przeziernosc 2 mm - powiedziała mi, że to norma ale górna granica. Także musimy czekać na krew. No i na 70% powiedziała, że chłopak a to mnie zasmuciło - cała nasza trójka liczyła na dziewczynkę. Koleżanka mówi, że 13 tc i jeszcze może się zmienić … ale jak już tam lekarka widziała coś to jaka jest szansa, że to jednak córeczka ? 🙏🏻
No i ta przezierność .. ile Wy macie ?
Ja teraz z synem 1.9, a w pierwszej ciąży 1.8. i mi lekarz powiedział, że to dobry wynik.
kasha86 lubi tę wiadomość
-
Przykro mi ale muszę się pożegnać, serce przestało bić. Trzymam kciuki za wszystkie ciężarne. Proszę o wykreślenie z listy.
-
Nie miałam żadnych objawów. Poronienie zatrzymane. Jutro albo pojutrze jadę do szpitala na Starynkiewicza
-
nick nieaktualny
-
Ani0nka wrote:Nie miałam żadnych objawów. Poronienie zatrzymane. Jutro albo pojutrze jadę do szpitala na Starynkiewicza
-
Ani0nka wrote:Przykro mi ale muszę się pożegnać, serce przestało bić. Trzymam kciuki za wszystkie ciężarne. Proszę o wykreślenie z listy.
Bardzo Ci współczuję, ciężko dobrać słowa, które wyrażą żal. Będzie nam Cię bardzo brakować. Życzę Ci teraz przede wszystkim spokoju, trzymaj się.Początek 03.2021 - starania o pierwsze 👶
2 cykle starań: 💔 31.05.21 - 8tc
4 cykle starań: 26.11.21 - ⏸
13.12.21 - jest ♥️!
25.01.22 - prenatalne 👌 👨🦱
22.03.22 - połówkowe 👌 👨🦱
26.05.22-badanie III trymestru 👌👨🦱
❤️1.08.2022 - mamy synka! ❤️ -
nick nieaktualnyFelinka94 wrote:Czarna nie biorę apapu bo nigdy nie działał więc leżę i się męczę... Podejrzewam że to ciśnienie pomieszane z migreną 😫
Spróbuj chłodne okłady na głowę (tak żeby zakryć czoło i oczy) i pij powoli chłodną wodę. Jestem migrenikiem z wieloletnim stażem, w ciąży z córką miałam takie migreny, że po ścianach chodziłam.Czarna32, Felinka94 lubią tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Przykro mi ale muszę się pożegnać, serce przestało bić. Trzymam kciuki za wszystkie ciężarne. Proszę o wykreślenie z listy.
AniOnka 😔 jakie to przykre... Dużo siły Ci życzę i ściskam mocno do serducha 😔😘 gdybyś potrzebowala wsparcia bądź tu z nami.
Trzy lata starań. Pierwsza ciąża ❤️