Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
salenne wrote:Spróbuj chłodne okłady na głowę (tak żeby zakryć czoło i oczy) i pij powoli chłodną wodę. Jestem migrenikiem z wieloletnim stażem, w ciąży z córką miałam takie migreny, że po ścianach chodziłam.
Spróbuje..dziękuję...ból glowy niestety powrócił🤯😠Dawid i Kamil💙💙
-
Czarna32 wrote:Ja mialam migreny przed ciążą i pilam wtedy taki lek solpadeine..ale teraz wiadomo nie mogę.
Spróbuje..dziękuję...ból glowy niestety powrócił🤯😠
Ustawisz mi na pierwszej stronie różowe serducho i termin na 1.08 😊? Przyjemnie mi się będzie patrzyło 😅Czarna32 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarna32 wrote:Ja mialam migreny przed ciążą i pilam wtedy taki lek solpadeine..ale teraz wiadomo nie mogę.
Spróbuje..dziękuję...ból glowy niestety powrócił🤯😠Czarna32 lubi tę wiadomość
-
bridagues wrote:Solpadeine też zażywałam. Na szczęście teraz sam paracetamol na mnie też działa, bo bym poległa.
Ustawisz mi na pierwszej stronie różowe serducho i termin na 1.08 😊? Przyjemnie mi się będzie patrzyło 😅
No mi wlasnie apap pomógł ale tylko na pół dnia ...leżę właśnie z okładami.bridagues lubi tę wiadomość
Dawid i Kamil💙💙
-
salenne wrote:Ja poza ciążą leczę migreny lekami na padaczkę (ot taki paradoks), ale wiadomo, że w ciąży nie wchodzi to w grę. Mam nadzieję, że sposób z okładem pomoże. Tylko to mnie ratowało przy tak silnych bólach.
Dziękuję za radę ❤salenne lubi tę wiadomość
Dawid i Kamil💙💙
-
Anionka, przytulam mocno mocno! 🥺🥺🥺06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Ojej Anionka 😥😥😥 ile strat w tych naszych sierpniowkach 😥😥😥😥😥Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Mam pytanie to moja pierwsza strata jadę jutro ani pojutrze do szpitala. Słuchajcie jak to u Was było? Czego się spodziewać?
-
Ani0nka wrote:Mam pytanie to moja pierwsza strata jadę jutro ani pojutrze do szpitala. Słuchajcie jak to u Was było? Czego się spodziewać?
Jak wyszło na usg?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2022, 20:08
Dawid i Kamil💙💙
-
Ani0nka wrote:6tydz6 dzień
Nie wierzę 😭 tak bardzo mi przykro..
Moja ciąża też się zatrzymała dokładnie w tym dniu...
Ja miałam trochę inną sytuację bo pojechałam na IP z plamieniami i stamtąd odesłali do domu i kazali czekać na rozwój sytuacji i zgłosić się w wyznaczonym terminie. Na szczęście poroniłam sama i wizyta w szpitalu była tylko kontrola.3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Ani0nka wrote:6tydz6 dzień
Bardzo mi przykro naprawdę 😔😔😔Dawid i Kamil💙💙
-
bridagues wrote:Solpadeine też zażywałam. Na szczęście teraz sam paracetamol na mnie też działa, bo bym poległa.
Ustawisz mi na pierwszej stronie różowe serducho i termin na 1.08 😊? Przyjemnie mi się będzie patrzyło 😅Czarna32 lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Mam pytanie to moja pierwsza strata jadę jutro ani pojutrze do szpitala. Słuchajcie jak to u Was było? Czego się spodziewać?
Bardzo mi przykro, ze Ciebie to spotkalo! 😥 Opisze jak to u mnie wygladalo. Zachecam do pominięcia wpisu osoby, które nie chca o tym czytac.
Moja ciaza zatrzymala sie na 6+1, bylam w szpitalu w 10+3. Porobili badania krwi, potem mialam USG, zebralo sie konsorcjum lekarzy, ktorzy wspolnie orzekli, ze nie ma akcji serca. Dostalam cyclotec (nie wiem czy dobrze napisalam) dopochwowo. I do tego jakas kule z gazikow, zeby nie wypadło ze mnie to co zostalo z ciazy i dziecka - u mnie w momencie indukcji poronienia płód juz sie zmniejszyl w stosunku do ostatniego USG. Chyba dopiero po 8 h zaczal mnie bolec brzuch. Mieli podać druga dawke cyclotecu ale lekarze byli zajeci CC, wiec czekalam do 23. Od 20 mialam juz bole brzucha i zaczelam krwawic. Lekarz wyjal mi te gaziki i zebrali do kubeczka material do badan histopatologicznych. Szyjka sie rozwarla, wiec mogli mnie wyczyscic. Przyszla anestezjolog, podala mi narkoze. Zasnelam, a oni zrobili lyzeczkowanie. Jak sie obudzilam to juz mnie nic nie bolalo. Jesli moge to napisac to dobrze te cala procedurę wspominam. Mialam pokoj jednoosobowy, wiec tez fajnie. Następnego dnia mnie wypisali.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2022, 20:28
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Hej Ani0nka - u mnie też na rutynowej wizycie w 9 tygodniu dowiedziałam się, że serce nie bije od jakiegoś tygodnia. 12 lutego była wizyta, dostałam Arthrotec od lekarza, ale nie zdążyłam wziąć - czekałam i 17.02 się zaczęło.. obyło się bez zabiegu. Bardzo mi przykro, wiem co czujesz 😔😔😔