Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIlonkaa wrote:Dziewczyny, martwię się znowu..
Dzisiaj zero objawów jak ręką odjął. Do wczoraj miałam okropne mdłości, raz wymiotowałam, mega bóle głowy a dzisiaj nic zero.. to trochę za wcześnie jak na 9 tydzień (podobno wtedy się nasilają). Od kilku dni miałam nawet wrażenie, że się jeszcze bardziej nasilają dolegliwości dlatego mnie tak martwi brak objawów. Czy też tak miałyście? Niestety, ale nagły brak objawów kojarzy mi się tutaj z samymi przykrymi historiami ☹️sara9555 lubi tę wiadomość
-
Lexia wrote:Ja do dziś (!) nie miałam prawie żadnych objawów. A jak miałam to np. 2-3 dni bycia bardziej zmęczoną, na początku ciąży wilczy apetyt. Poza szybszą męczliwością nie było nic na stałe, albo ciągle. Co kilka dni boli mnie głowa (jak na kacu). I dziś mam combo, od śniadania ból głowy, mdłości i skończyło się pierwszym rzygankiem przeleżałam kilka godzin, smak wrócił, urodziły mi się w zachciankach naleśniki męża, on bidny zaraz zrobił, usmażył, posmarował dżemikiem, zawinął i przyniósł do łóżka. I cóż, nie zdążyłam nawet całości zjeść i był rzyg nr 2. Także chyba dziś będziemy głodować, takie zarządzenie Dziecia 🤷🏼♀️🤦🏼♀️
Tak samo dziś powiedziałam do męża - boli mnie głowa, jak podczas największego kaca w życiu 🤕🥴
Teraz chodzi za mną jakieś świństwo - kebab albo pizza... Apropo jeszcze zachcianek - dzisiejszy obiad to żołądki drobiowe z cebulą i batatem i chleb z masłem, na to pączek cappuccino...
Zauważyłam, że niedobrze mi podczas jazdy samochodem (zawsze) i ogólnie nie od rana, tylko popołudnie - wieczór. Dodatkowo, jestem astmatykiem i często pokasłuję, więc wtedy za każdym razem mi się wszystko unosi.
Niech moc będzie z nami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2022, 16:42
-
Ilonkaa wrote:Dziewczyny, martwię się znowu..
Dzisiaj zero objawów jak ręką odjął. Do wczoraj miałam okropne mdłości, raz wymiotowałam, mega bóle głowy a dzisiaj nic zero.. to trochę za wcześnie jak na 9 tydzień (podobno wtedy się nasilają). Od kilku dni miałam nawet wrażenie, że się jeszcze bardziej nasilają dolegliwości dlatego mnie tak martwi brak objawów. Czy też tak miałyście? Niestety, ale nagły brak objawów kojarzy mi się tutaj z samymi przykrymi historiami ☹️
Nie martw się ja miałam objawy bardzo krótko nagle się pojawiły mdłości ok 7 tyg i może że 2 tyg to potrwało i ustało i też się niepokoiłam ale na USG okazało się wszystko dobrze, w poprzedniej ciąży nie miałam w ogóle żadnych objawów i szczęśliwie donosilam. Każa ciąża jest inna, jedne mają objawy długo i intensywne, inne gdyby nie brak okresu nie wiedziałby o ciąży a inne mają lekkie objawy które trwają krótko. Nie zawsze to oznacza coś złego może nie będziesz miała już takich dolegliwości a może za parę dni powrócą. Zachowaj spokój, nerwy nie są dobre dla dziecka, wierzę że jest wszystko dobrze 🙂 -
AM1606 wrote:Boli Was też głowa? Mnie w nocy przebudzał ból głowy, a od rana to już jest katastrofa... Nie wiem czy to z powodu pogody też, bo biomet dziś bardzo niekorzystny w moich stronach...
Mnie boli często w ciąży, wczoraj mnie bolała, po południu zaczęłam pić dużo wody i ból się zmniejszył, dziś od rana też się mocno nawadniam i odpukać narazie nie boli. Ostatnio bolała mnie cały tydzień codziennie od rana do wieczora -
U mnie też ból głowy od kilku dni, ale pogoda niezaciekawa plus kiepsko z piciem wody. Objawy też ustały, chociaż co kilka dni łapią mnie mdłości, widzę że ta ciąża jest kompletnie inna od poprzedniej 😅
-
Cześć ciocie 🥰
Mam całe 2cm i 3mm wielkości ❤️❤️
Serduszko bije 😍
Pan doktor stwierdził że na ten moment wszystko jest dobrze a ja ślicznie macham rączkami i nóżkami 🥰🥰bridagues, salenne, DeLaCruz, Darinka, Maybelle, Karo_lalala, antonna, Sylvka, kasha86, puszek369, Bunia89, asienka30, Lexia, Czarna32, GabaŻaba, Malina330, sara9555 lubią tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Dziewczyny dziękuję, trochę się uspokoiłam. 🙂 Muszę jakoś wytrzymać do czwartkowej wizyty.
Co do boli głowy.. ja przez bite 1,5 tygodnia pomimo nawodnienia męczyłam się z nim od rana do wieczora z małymi przerwami. Dzisiaj ustały. Także niestety znam ten ból..
Trzy lata starań. Pierwsza ciąża ❤️ -
Ilonkaa wrote:Dziewczyny dziękuję, trochę się uspokoiłam. 🙂 Muszę jakoś wytrzymać do czwartkowej wizyty.
Co do boli głowy.. ja przez bite 1,5 tygodnia pomimo nawodnienia męczyłam się z nim od rana do wieczora z małymi przerwami. Dzisiaj ustały. Także niestety znam ten ból..
Moze przez covida Cie bolala glowa? Z trgo co slysze w swoim otoczeniu to wiele osob boli.👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Który to tydzień wychodzi??Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Mnie strasznie bolal dzisiaj brzuch... I dostałam biegunki.. Mam nadzieję że to od tego.. Aż się boję jechać na pogotowie. Troszkę teraz mi lepiej.. Zobaczymy w ktora stronę się rozwinie 😥😥Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
AM1606 wrote:Mnie na ból głowy jednak pomógł ten kebab 🥙😈😈😈😁😂
No i 3 butelki wody... Plus melisa.
Boże jak to jest, że potraficie wypić 3 butelki wody ? Ja nie mogę czasem 1 L wypić zmuszam się … to nie jest tak, że wody nie lubię (choć w ciąży mi rzeczywiście nie smakuje tak jak przed), ale zapominam o tym, jakoś nie chce mi się i na koniec dnia okazuje się, że wypiłam 2 szklanki max…
New Baby
Julia -
Sylvka wrote:Mam pytanie i prośbę do Puszka. Czy na tym zdjęciu też widać wyrostek, tutaj nie jest mi go tak łatwo wyszukać 🙈 Tzn domyślam się który to fragment, ale boje jestem specem
[/url]
Nie widać, pokaz taki gdzie będzie crl zaznaczony strzałka. Wydaje mi się, że nóżka zasłania. Jednak pięknie widać malucha, śliczne zdjęcie. Ładnie kości twarzy się świecą ( kość nosową itp). Super zdjęcieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2022, 19:52
-
Co do wody to niestety najczestrza przyczyną boli głowy jest za małe nawodnienie. Mówiła nam to jako ciekawostkę lekarz toksykolog na praktykach. Zdrowy cLowiek 2 listy powinien pić, pamiętając, że kawa i herbata wypłukują wodę, więc wtedy uzupełnić. W ciąży i przy KP, zwłaszcza latem to te 3 L na spokojnie
megson91 lubi tę wiadomość
-
Karoola mówił mi że 9 tydzień ale wpisane mam tak jak z miesiączki. Też się zastanawiam czy nie za małe jak na ten czas ale powiedział że wszystko ok i mam się niczym nie denerwować
Juz jestem trochę spokojniejsza
Przepraszam że tak się wtryniłam w temat, ale jestem tak podekscytowana że nadrobię jak emocje opadną 🙈Karoola, DeLaCruz lubią tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak.