Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka.Ja dzis pierwsza noc wkoncu przespalam prawie całą. Naczytalam sie ze spicie jeszcze na brzuchu wiec i ja pozwolilam sobie na ten relax 😃
Ja rowniez wybralam lekarza do prowadzenia ciazy ktory pracuje w szpitalu na oddziale patologii ciąży. Wrazie gdyby byly jakies komplikacje jak w poprzedniej ciazy i szpital z duzą referencyjnoscia czy jak to tam sie nazywa.W kazdym badz razie szpital w ktorym wiem ze wrazie przedwczesnego porodu zajmą sie super bobasem. -
Haha, zapomniałam zapytać gdzie pracuje mój lekarz..🤣🤣😅
Tzn ja i tak mogę rodzić tylko w jednym szpitalu, no ale zawsze warto wiedzieć.
-
Ja tez mam lekarza, który pracuje w szpitalu. W poprzedniej ciąży niestety miałam okazje z tego skorzystać, bo było podejrzenie hipotrofii, wiec mnie skierowal na swoj oddzial, porobil badania. Mam nadzieje, ze tym razem spotkamy sie w szpitalu co najwyżej podczas porodu w terminie 😅👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2022, 12:41
bridagues, Słomkowa, Maybelle, Sylvka, Darinka, Felinka94, Czarna32, _Luna_, puszek369, loveforever1, Ilonkaa, antonna, Karo_lalala, Malina330, asienka30, sara9555 lubią tę wiadomość
New Baby
Julia -
Darinka wrote:Mój lekarz jest ordynatorem ginekologii w szpitalu, w którym będę rodzić. W poprzedniej ciąży bardzo mi to pomogło.
To faktycznie bardzo dobry "układ" 😊 Zazdroszczę 😊 Niestety moja ginekolog nawet nie pracuje w szpitalu, ale jakoś damy radę. Za pierwszym razem było dobrze to teraz też na to liczę.3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Sylvka wrote:To faktycznie bardzo dobry "układ" 😊 Zazdroszczę 😊 Niestety moja ginekolog nawet nie pracuje w szpitalu, ale jakoś damy radę. Za pierwszym razem było dobrze to teraz też na to liczę.
Sporo mnie kosztuje ten "układ", bo niestety wizyta jest bardzo droga. Ale czuję się zaopiekowana, no i faktycznie w ciąży z córką bardzo mi pomógł i poród zakończył się CC, ale szczęśliwie🙂
Sylvka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, martwię się znowu..
Dzisiaj zero objawów jak ręką odjął. Do wczoraj miałam okropne mdłości, raz wymiotowałam, mega bóle głowy a dzisiaj nic zero.. to trochę za wcześnie jak na 9 tydzień (podobno wtedy się nasilają). Od kilku dni miałam nawet wrażenie, że się jeszcze bardziej nasilają dolegliwości dlatego mnie tak martwi brak objawów. Czy też tak miałyście? Niestety, ale nagły brak objawów kojarzy mi się tutaj z samymi przykrymi historiami ☹️
Trzy lata starań. Pierwsza ciąża ❤️ -
Ilonkaa wrote:Dziewczyny, martwię się znowu..
Dzisiaj zero objawów jak ręką odjął. Do wczoraj miałam okropne mdłości, raz wymiotowałam, mega bóle głowy a dzisiaj nic zero.. to trochę za wcześnie jak na 9 tydzień (podobno wtedy się nasilają). Od kilku dni miałam nawet wrażenie, że się jeszcze bardziej nasilają dolegliwości dlatego mnie tak martwi brak objawów. Czy też tak miałyście? Niestety, ale nagły brak objawów kojarzy mi się tutaj z samymi przykrymi historiami ☹️
Ja wiem ze większość jest przeciw ale mi np detektor tętna mega pomaga wlasnie na takie wątpliwości.Dawid i Kamil💙💙
-
Ilonkaa wrote:Dziewczyny, martwię się znowu..
Hej, jeśli Ciebie to uspokoi to ja nie mam żadnych objawów. W ogóle. Od samego początku nic. Wczoraj byłam na badaniach i jest super. Ja myślę, że nie ma co się tym sugerować i stresować niepotrzebnie.sara9555 lubi tę wiadomość
-
AM1606 wrote:Boli Was też głowa? Mnie w nocy przebudzał ból głowy, a od rana to już jest katastrofa... Nie wiem czy to z powodu pogody też, bo biomet dziś bardzo niekorzystny w moich stronach...Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Tak u nas też chyba kiepskie ciśnienie, wszyscy kiepsko się czują, też mamy silne wiatry. Myślę, że stąd to ciśnienie i kiepski biomet.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2022, 16:21
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Ja do dziś (!) nie miałam prawie żadnych objawów. A jak miałam to np. 2-3 dni bycia bardziej zmęczoną, na początku ciąży wilczy apetyt. Poza szybszą męczliwością nie było nic na stałe, albo ciągle. Co kilka dni boli mnie głowa (jak na kacu). I dziś mam combo, od śniadania ból głowy, mdłości i skończyło się pierwszym rzygankiem przeleżałam kilka godzin, smak wrócił, urodziły mi się w zachciankach naleśniki męża, on bidny zaraz zrobił, usmażył, posmarował dżemikiem, zawinął i przyniósł do łóżka. I cóż, nie zdążyłam nawet całości zjeść i był rzyg nr 2. Także chyba dziś będziemy głodować, takie zarządzenie Dziecia 🤷🏼♀️🤦🏼♀️👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Drugorodna(1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Mikrozarodek z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1)i pięknie bijące ❤️
07.10.24(9+6): 👽 ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka😜Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Druga córka?!🩷
06.11.24(14+1): 100g Bambosza 🐛
02.12.24(17+6): 250g drugiej Córki 🙈🧚🏼♀️
20.12.24(20+3): 363g Dziewczynki 🧜🏼♀️