Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
PaniHa wrote:Wiem że temat apapu już był ale wtedy mnie to nie interesowało bo aj zazwyczaj leków nie biorę a teraz nie umiem znaleźć. Mega mega mnie choroba poskładała, serio ledwo żyje 🤦 lepiej brać co te 4h Apap czy lepiej się przemęczyc bez leków? Wczoraj na noc wzięłam a dzisiaj już nie wiem 🤦
-
polkosia wrote:U mnie ruchy późno, po 22 tc w każdej ciąży. Jestem gruba
Ale na pewno była różnuca między łożyskiem z przodu a z tyłu.
A skoro już mowa o ruchach to mam wrażenie, że dziś poczułam, ale to jeszcze do potwierdzenia w następnych dniach -
Mam pytanie, jako że jestem nowicjuszką i nie mam jeszcze dzieci, więc wszystko jest dla mnie nowe i nieznane: czy mogę używać kosmetyków, które są przeznaczone dla dzieci od 1 dnia życia, itd., np. Nivea Baby nawilżające mleczko... ? Czy są one tak samo bezpieczne dla dzieci, jak dla kobiet w ciąży? Bardzo "sypie mi się" skóra na piersiach...
Dziękuję za pomoc. -
AM1606 wrote:Mam pytanie, jako że jestem nowicjuszką i nie mam jeszcze dzieci, więc wszystko jest dla mnie nowe i nieznane: czy mogę używać kosmetyków, które są przeznaczone dla dzieci od 1 dnia życia, itd., np. Nivea Baby nawilżające mleczko... ? Czy są one tak samo bezpieczne dla dzieci, jak dla kobiet w ciąży? Bardzo "sypie mi się" skóra na piersiach...
Dziękuję za pomoc.
-
Hej🙂
Myślałam też że to jelita ale o dziwo nie...od dwoch dni najpierw mniej a dziś juz mocniej czuje maleństwo.
Taka właśnie piłeczka od ping ponga.
Pierwszą ciążę czułam w 20 tc drugą w 16 tc i teraz tez tak zaczynam.
Także myślę ze u Was mogą to juz tez nie być jelita 🙂bridagues, Malina330 lubią tę wiadomość
Dawid i Kamil💙💙
-
Czarna32 wrote:Cierpną wam w nocy w trakcie snu uszy i dłonie na których lezycie??tak ze ból was wybudza?
Mi ręce drętwieją często w trakcie snu. Ale nie wybudza mnie to, tylko jak się obudzę to nie czuje ręki. I w ciągu nocy kilka razy zmieniam stronę, bo mi niewygodnie. Poza tym latam w nocy siku kilkanaście razy.
-
Czy kaszel może być szkodliwy dla dziecka (chodzi o to, że przy kaszlu spinam brzuch). Dziś całą noc kaszlałam - czuje ból w okolicy brzucha - jak zakwasy. Ten kaszel mam już 3 tyg. Robiłam inhalacje i trochę przeszło, teraz znów się nasiliło. 😔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2022, 08:15
New Baby
Julia