Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
To mój po pulpetach w Ikei 🤣 ale z rana jest połowę mniejszy, tak właściwie to tylko mój tłuszczyk się ładnie napiął i zaokrąglił 😁puszek369, Sylvka, salenne, Maybelle, Kasik, Malina330, _Luna_, DeLaCruz, Darinka, Karo_lalala, Różowa_90, Anuszka28, a.ky.ska, GabaŻaba, kasha86 lubią tę wiadomość
Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
Sylvka wrote:Ja dopiero czekam na naszą walentynkową kolacje aż strach się bać jak będę wyglądała po 🙈Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
Nasza kolacja przyjechała po 3 h aż zwątpiłam 😱🙈 Takie dzisiaj mieli obłożenie i też nie była to jedna ze zdrowszych opcji, więc ostatecznie też cieszę się że młody zjadł kanapki i poszedł spać. Choć dzielnie czekał na "bulgela" 🙊 Pewnie rano sobie przypomni 🙈
PaniHa lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
Salenne mam nadzieje,ze wyniki beda ok
! U mnie po niedospaniu cukier np jest wyzszy a po stresie TSH mi skacze
Wlasnie dzis w nocy dlugo nie moglam zasnac, ale moze stres zwiazany z prenatalnymi ze mnie zchodzil
i mialam za duzo mysli zeby spokojnie zasnac.
salenne lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PaniHa wrote:
Jak bym siebie widziała,rano w miarę mały ale później jak 6 msc ciąży mam brzucha🤣
Kurcze w 1 ciąży chodziłam do innego giną niż teraz i tak trochę dumam który lepszy. Teraz wizytę miałam msc temu a prenatalne 2 tyg temu.Jutro po msc wizyta zwykła i nawet gin nie kazał żadnych badań robic😱Poprzedni to znowu non stop katował mnie jakimiś badaniami a teraz taki luz że nie wiem czy to dobrze czy źle?!Ale ze miałam często problemy w ciąży 1 z wynikami moczu to dziś sobie sama analizę moczu zrobiłam.Mialam morfo też robić ale była taaaaka kolejka że zwatpilam bo byłam z synem 😱😱 -
Maybelle wrote:Mnie biodra bolały ostatnio jak spalam z córką na szpitalnym łóżku. Więc może to wina złego materaca? W domu we własnym łóżku jeszcze mi się nie zdarzyło.
Materac tez ma znaczenie, aczkolwiek my mamy dobry materac i jak nie jestem w ciazy to mnie nic nie boli 🤣👧 2017 ❤ 👶 2021
-
antonna wrote:Materac tez ma znaczenie, aczkolwiek my mamy dobry materac i jak nie jestem w ciazy to mnie nic nie boli 🤣
Ja mam to samo, uwielbiam nasz materac, śpi mi się na nim świetnie, ale ostatnio też biodra mi dokuczająmoże poduszka pomoże, joga trochę pomaga. Ciężko, tylko na ciąże zmienić materac 🙈 ach te uroki ciążowe... Wam też tak szybko te tygodnie lecą?
Początek 03.2021 - starania o pierwsze 👶
2 cykle starań: 💔 31.05.21 - 8tc
4 cykle starań: 26.11.21 - ⏸
13.12.21 - jest ♥️!
25.01.22 - prenatalne 👌 👨🦱
22.03.22 - połówkowe 👌 👨🦱
26.05.22-badanie III trymestru 👌👨🦱
❤️1.08.2022 - mamy synka! ❤️ -
Różowa_90 wrote:Ja mam to samo, uwielbiam nasz materac, śpi mi się na nim świetnie, ale ostatnio też biodra mi dokuczają
może poduszka pomoże, joga trochę pomaga. Ciężko, tylko na ciąże zmienić materac 🙈 ach te uroki ciążowe... Wam też tak szybko te tygodnie lecą?
Też mnie biodra bolą, nie każdej nocy, ale często i też to raczej nie wina materaca, bo tak poza ciąża to super mi się śpi. W ciąży z Hanią też miałam ten problem, nie wiem czy tam jakieś więzadła się luzują czy o co chodzi🤷🏼♀️Różowa_90 lubi tę wiadomość
-
Agata.90 wrote:Jak bym siebie widziała,rano w miarę mały ale później jak 6 msc ciąży mam brzucha🤣
Kurcze w 1 ciąży chodziłam do innego giną niż teraz i tak trochę dumam który lepszy. Teraz wizytę miałam msc temu a prenatalne 2 tyg temu.Jutro po msc wizyta zwykła i nawet gin nie kazał żadnych badań robic😱Poprzedni to znowu non stop katował mnie jakimiś badaniami a teraz taki luz że nie wiem czy to dobrze czy źle?!Ale ze miałam często problemy w ciąży 1 z wynikami moczu to dziś sobie sama analizę moczu zrobiłam.Mialam morfo też robić ale była taaaaka kolejka że zwatpilam bo byłam z synem 😱😱
Dzis wlasnie mam lekarza i jakiegoś wyniku nie dostarczyli i juz dzownili czy mam.moze na swoim koncie..z kolei w tamtych ciazach robiłam badania raz na 3 mce czyli 3 razy w ciągu 9mcy...Dawid i Kamil💙💙