Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
AM1606 wrote:Dziewczyny, żadna z Was nie miała podobnej wersji wyników? Bo nie wiem jak interpretować te poszczególne ryzyka... Które jest dla mnie najważniejsze 🙁
-
AM1606 wrote:
Ja też nie bardzo wiem jak to czytać, ale chyba ryzyka są niskie bo napisane że 1:10000
Mój wyniki był dużo bardziej czytelny i jasny.
Polkosia życzyłam Wam chłopca 😂 no cóż widocznie takie geny.
U nas Walentynki były wczoraj, byliśmy na obiedzie, może wieczorem jeszcze coś zamówie na kolację biorąc przykład z PaniHa😁
Dziewczyny może pokażcie swoje brzuszki 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2022, 17:41
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Sylvka wrote:Ja też nie bardzo wiem jak to czytać, ale chyba ryzyka są niskie bo napisane że 1:10000
Polkosia życzyłam Wam chłopca 😂 no cóż widocznie takie geny.
U nas Walentynki były wczoraj, byliśmy na obiedzie, może wieczorem jeszcze coś zamówie na kolację biorąc przykład z PaniHa😁
Niskie dla trisomii 13/18, ale lekarzowi nie podoba się chyba ten wynik 1:129 - chyba chodzi o trisomię 21... No ale ryzyko biochemiczne + nt to 1:878, więc sporo ponad 1:300 🤷🏼♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2022, 17:42
-
AM1606 wrote:Niskie dla trisomii 13/18, ale lekarzowi nie podoba się chyba ten wynik 1:129 - chyba chodzi o trisomię 21... No ale ryzyko biochemiczne + nt to 1:878, więc sporo ponad 1:300 🤷🏼♀️
No właśnie nie wiedziałam które to ryzyko trisomii 21... Pamiętaj, że to tylko statystyka jeśli USG było ok to chyba bym się nie martwiła.
Puszek u Was już pewne, że jednak dziewczyna? 😀3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
puszek369 wrote:Wizyta dopiero 28.02 wtedy się dowiemy
Mam wrażenie, że to.co.czuje to.ruchy
Ja to chyba nie liczę na to, że będę wcześniej wiedzieć niż na połówkowych 😂
Zresztą im dłużej tym większa dla mnie nadzieja, że to dziewuszka.
Ja również dziś miałam wrażenie konkretnego ruchu od malucha, chwilę później zaczęły pracować jelita i już straciłam pewność.3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
puszek369 wrote:Wydaje mi się, że tamto 1:129 jest dla samej biochemii pappa. Natomiast podsumowując wszystkie parametry wychodzi ładnie.
Wizyta dopiero 28.02 wtedy się dowiemy
Mam wrażenie, że to.co.czuje to.ruchy
Dziękuję za uspokojenie 🥰 Też tak myślałam, ale potrzebowałam jeszcze Waszego dobrego słowa 🙂 -
Sylvka wrote:Dziewczyny może pokażcie swoje brzuszki 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2022, 18:16
Sylvka, Kasik, salenne, Malina330, Maybelle, Andzia35, Darinka, Różowa_90, puszek369, Lexia, kasha86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie brzuszek jak u Salenne 😊
Poduchę do spania z motherhood zamówiłam. Namówilyscie mnie 😁
Też mi się wydaje, że pomału czuje ruchy. Szczególnie wieczorem jak się położę, pukanie, przelewanie. Chyba, że to jelita🙈 od kilku dni 2-3 godziny po jedzeniu boli mnie żołądek do tego mam zgagę. Wcześniej mdłości, teraz to. Cały czas cośAgata.90 lubi tę wiadomość
-
PaniHa życzę zdrówka!
polkosia gratulacje:) moja siostra ma 3 córki, a brat 2 synów czasem się śmiali, że się wymienią 🤣
DeLaCruz jak tam u Was covidy? Wszystko dobrze?
Apropo seriali my ostatnio oglądaliśmy kryminalny Reacher, ale to chyba było na amazon prime 🤔
Mam dylemat z łóżeczkiem cały czas, chciałabym dostawne najlepiej chicco next to me forever, jest drogie fakt, przynajmniej zostaje na dużo dłużej...tylko nie mam tyle miejsca w naszej malutkiej sypialni 😑Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2022, 19:05
Aga007 lubi tę wiadomość
-
Malina330 mąż ma katar, mnie trochę głową boli i mam nadzieję, że gorzej nie będzie. Dzieci całkiem nic.
Tez chcę to lozeczko i zamierzam wcisnąć między łóżko a ścianę 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2022, 19:13
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Hej
ja po badaniach pappa i usg prenatalnym. Wszystko dobrze wg. Gin
ryzyka małe. Tak więc od dziś mogę być spokojniejsza.
Poniżej fotka, chyba jest za szybko żeby poznać płeć bo Pani Doktor nic nie wspominała, ale najważniejsze dla mnie jest to,że na ten moment jest dobrze !!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2022, 19:17
salenne, Malina330, Kasik, bridagues, Sylvka, Maybelle, puszek369, Lexia, _Luna_, Karo_lalala, Różowa_90, Agata.90, kasha86 lubią tę wiadomość
-
Kasik wrote:Ja z seriali polecam Archiwum 81, teraz oglądamy Czarną Listę, też fajny
Z takich lekkich Emilly w Parażu
Z pewnością polubisz 'Devs' ( my z mężem oglądaliśmy nie czytając o czym jest i taka opcje bez spojlerów polecam) i dlatego, że lubisz czarne lustro (superer jest!) To polecam 'Philip K. Dick's Electric Dreams' i polecone wyżej 'tales from the loop' też powinny się spodobać
Kasik lubi tę wiadomość