Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
DeLaCruz wrote:Zdarzyło się Wam, że Prenatal utknął w przełyku? Mi już drugi raz 😱 wczoraj o 19 połknęłam i czuję tą kapsułkę do Teraz. Nawet wymioty nie pomógł, podchodziła do gardła i się cofała. No masakra jakaś. Trochę się już rozpuściła, bo czuję, że mniejsza, ale muszę zmienić na coś innego, bo więcej tego nie przełknę. Ta powłoczka jest jakaś taka gumiasto klejąca.
-
Zazdroszczę, że niektóre z Was już być może czują ruchy
u mnie pierwsza ciąża, do tego łożysko na przedniej ścianie, także nastawiam się, że później niż wcześniej poczuję 😔 a szkoda, bo na pewno by mnie to uspokoiło- teraz na prenatalne szłam właśnie z myślą: "ciekawe, czy w ogóle żyje", miałam miesiąc przerwy od wizyty.
My dziś z mężem zrobiliśmy sobie walentynki- byliśmy na kawie i lodach, potem na basenie a na koniec jeszcze maczek 😁 ja jestem ukontentowana, mam nadzieję, że Dzieć też 😝 -
Maybelle wrote:Mnie to już wszystkie objawy przeszły i został tylko wzdęty brzuch i tkliwe piersi. Niby juz końcówka 1 trymestru i może się tak stać, że mdłości mijają. Z córką mialam podobnie, ale i tak czarne myśli nachodzą. Wizyta za 11 dni to się dowiem, czy jeszcze ktoś tam żyje. Boję się tej wizyty jak diabli
U mnie w tym czasie też ustąpiły mdłości. Niestety tylko na parę dni. Teraz wróciło i od czwartku to jest jakaś masakra - jeszcze gorzej z apetytem niż w "pierwszym" rzucie + wymioty kilka razy dziennie. Aczkolwiek miałam też delikatnie podniesioną temperaturę, więc może przyplątała mi się jakaś choroba.
Nie życzę, żeby u Ciebie był taki scenariusz. 12 tc, to jednak czas, gdzie powoli można oczekiwać lepszego samopoczucia. Tak więc don't worryMaybelle lubi tę wiadomość
-
DeLaCruz Puszek dziekuje za rady i informacje 🙂 Czy takie skierowanie do poradni otrzymam bez problemu od internisty, czy to wyższa szkoła jazdy? Ewentualnie pomyśle o tej stronie polecanej przez Was.3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Sylvka wrote:DeLaCruz Puszek dziekuje za rady i informacje 🙂 Czy takie skierowanie do poradni otrzymam bez problemu od internisty, czy to wyższa szkoła jazdy? Ewentualnie pomyśle o tej stronie polecanej przez Was.
-
Sylvka wrote:DeLaCruz Puszek dziekuje za rady i informacje 🙂 Czy takie skierowanie do poradni otrzymam bez problemu od internisty, czy to wyższa szkoła jazdy? Ewentualnie pomyśle o tej stronie polecanej przez Was.
Raczej nie mieli z informacji które posiadam. Mam wrażenie, że już byłam o to pytana na wizycie u genetyka w sprawie kariotypu. Niestety badania robiłam w Łodzi a to zbyt daleko żeby się tam ponownie wybrać. Żałuję, że nie zainteresowałam się tym bardziej przy okazji badania kariotypu.3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Lexia wrote:Zazdroszczę, że niektóre z Was już być może czują ruchy
u mnie pierwsza ciąża, do tego łożysko na przedniej ścianie, także nastawiam się, że później niż wcześniej poczuję 😔 a szkoda, bo na pewno by mnie to uspokoiło- teraz na prenatalne szłam właśnie z myślą: "ciekawe, czy w ogóle żyje", miałam miesiąc przerwy od wizyty.
My dziś z mężem zrobiliśmy sobie walentynki- byliśmy na kawie i lodach, potem na basenie a na koniec jeszcze maczek 😁 ja jestem ukontentowana, mam nadzieję, że Dzieć też 😝 -
loveforever1 wrote:Maybelle ja nie mam prawie żadnych objawów od samego poczatku. Piersi już dawno przestały boleć. Byłam ostatnio na prenatalnych i też się bałam że usłyszę przykra wiadomość. Jak zobaczyłam maluszka jak sobie fika bardzo się ucieszyłam. Rozmawiałam z Pani doktor o moich obawach powiedziała że nie ma co się przejmować brakiem objawów tylko się cieszyć. Że skoro do tej pory ich nie mam to już mieć nie będę. Doskonale Cie rozumiem. Bo dla mnie każda wizyta to ogromny stres. Zawsze przed wizytą myślę czy ten mały cud żyje. Nie potrafię tego wyłączyć. Może dlatego że pierwsza ciąża i tyle lat starań
Po prawie 5 latach starań jesteś 🥰
Czekamy na Ciebie Synku💙
termin wg OM 4.08.2022
termin wg USG 30.07.2022 -
polkosia wrote:Dziewczyny, od dziś miał być PIT do rozliczenia i nie ma, nie wiecie może kiedy się może pojawić? Jakaś konkretna godzina?Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
Hej.Czytalam że rozmawiałyście od.poduszkach ciążowych.Kupilam motherhood na allegro coś za.119 zł.W 1 ciąży nie miałam i się mega męczyłam bo bolały biodra a teraz mam od tygodnia i biodra nie bola ,trzeba się przyzwyczaić do spania na niej ale jest jednak bardzo pomocna.Mi szkoda kasy było na profilu więc mam z motherhood i spełnia moje oczekiwania.
-
Ja też poważniej zastanawiam się nad zakupem poduszki. Nie miałam w pierwszej ciąży, ale ta jest zdecydowanie gorsza w dolegliwości bólowe.
W pierwszej zawijałam koc między nogi i obstawiałam się poduszkami 😀 Teraz to nie przejdzie przy starszaku który roznosi nam łóżko 🙊🙈3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
_Luna_ wrote:Na dostarczenie pita pracownikowi jest czas do końca lutego
Ja już dostałam papier, ale chciałam online rozliczyć, a nie da się dziś…
Dziewczyny, o której godzinie przyszedł SMS, że są wyniki z Nifty Pro? Jedna z Was pisała, że rano przed południem. Przebieram nogami, bo dziś tydzień mija od pobrania, liczę na cud, że dziś będąKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:Ja już dostałam papier, ale chciałam online rozliczyć, a nie da się dziś…
Dziewczyny, o której godzinie przyszedł SMS, że są wyniki z Nifty Pro? Jedna z Was pisała, że rano przed południem. Przebieram nogami, bo dziś tydzień mija od pobrania, liczę na cud, że dziś będąpolkosia lubi tę wiadomość
-
polkosia, ja dostałam smsa z wynikiem Nifty jakoś o 13:30 dopiero 😬
polkosia lubi tę wiadomość
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
megson91 wrote:polkosia, ja dostałam smsa z wynikiem Nifty jakoś o 13:30 dopiero 😬
Dzięki, dziewczyny. Czyli to loteria. Najgorzej, że podobno są obsuwy przez chiński rok, a ja już cała zestresowana! Oby były dziś, bo chyba w nocy nie zasnę ;PKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn