Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
A ciążowe to takie ze ściągaczem na brzuchu, tak?
https://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/dzinsy-ciazowe-2159587/1
Gdybym pracowała zdalnie to na razie bym się tym nie przejmowała, bo jak przychodzi weekend to jest po problemie. Leginsy i dresy załatwiaja temat.
Ja mam na tego typu pracę że sukienki nawet nie będą wchodzić w grę tylko póki będę chodzić do pracy to jestem skazana na dżinsy.
Bridagues mega mega zadroszcze że już masz 17 tydzień. Już prawie połowa. 😍 Ja jestem jeszcze daleko za Tobą. ☺️ I to pierwsza ciąża więc czas się dłuży MAKABRYCZNIE. 😅
Trzy lata starań. Pierwsza ciąża ❤️ -
Ilonkaa wrote:A ciążowe to takie ze ściągaczem na brzuchu, tak?
https://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/dzinsy-ciazowe-2159587/1
Gdybym pracowała zdalnie to na razie bym się tym nie przejmowała, bo jak przychodzi weekend to jest po problemie. Leginsy i dresy załatwiaja temat.
Ja mam na tego typu pracę że sukienki nawet nie będą wchodzić w grę tylko póki będę chodzić do pracy to jestem skazana na dżinsy.
Bridagues mega mega zadroszcze że już masz 17 tydzień. Już prawie połowa. 😍 Ja jestem jeszcze daleko za Tobą. ☺️ I to pierwsza ciąża więc czas się dłuży MAKABRYCZNIE. 😅
A pierwsza ciąża zawsze się rządzi swoimi prawami. Ja w tamtej celebrowałam każdy dzień, czytałam co u maluszka, pisałam pamiętnik, robiłam tabelki z wyprawką, książeczkami jakie kupie maluchowi 😅. Częściej chodziłam na wizyty, bo tak bardzo byłam ciekawa co tam nowego. No i bardzo szybko bo w 7 tyg poszłam na l4.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2022, 13:26
Ilonkaa lubi tę wiadomość
-
bridagues wrote:Widzicie mój suwaczek?! Już 17 tydzień! Jejka jak mi ten czas szybko leci w tej ciąży 😱. W apce info, że już 42,5% ciąży za mną.W pierwszej strasznie mi się dłużyło, a teraz? Masakra. U was też tak?
-
_Luna_ wrote:Lexia masz w stopce informacje o wizycie 25 marca to połówkowe?
Niee, to będzie dopiero 18+2. Mam wizytę u swojego prowadzącego, dostanę wtedy skierowanie na połówkowe i będę się umawiać od razu w tym samym dniu do Sonomedico (tak mi kazali, żeby w skończonym 18. zadzwonić i wtedy połówkowe umówią na 20+coś).
Co do spodni, to raczej zainwestowałabym już w te z pasem na brzuszek, na dłużej się przydadzą 😉Ilonkaa lubi tę wiadomość
-
Maybelle więc nie tylko ja zwariowałam 🙈 też na dole w brzuchu tuż nad kością czuję takie uderzenia trochę jakby pulsowanie mięśnia 🙈 tiki nerwowe? 🤔 Dziwne takie, też nigdy nie miałam 😅😅
Loveforever1 mi się nie zdarzyło póki co, może warto skonsultować? 🤔
bridagues mi w środę zaczyna się drugi trymestr kiedy to zleciało to ja nie wiem 😳
Może wiecie czy długość szyjki 38mm jest ok? 🤔 Czy jest ryzyko skracania?
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
A mi za wolno leci.. 😜 Zwłaszcza I trymestr strasznie się ciągnął. I jednak wymiotowałam dzisiaj w nocy
dalej mi się w głowie kręci i mnie mdli jak jestem głodna.
Tez polecam spodnie ciążowe, ja zaczęłam nosić w 8tyg, nawet jak jeszcze mieściłam się w moje zwykle. Teraz kupiłam sobie leginsy ciążowe z Lidla i są mega.
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
loveforever1 wrote:DeLaCruza jaki materiał jest tych leginsów ? Dobrze kryjące?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2022, 16:21
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
loveforever1 wrote:Dziewczyny. Czy u którejś z Was występowało plamienie po stosunku ? Powiem Wam że trochę się zmartwiłam czy wszystko ok.
Bylam u lekarza bylo ok.
Jakies naczynko prawdopodobnie pękło.
Ale od tego czasu sie boje i juz nie korzystam z przyjemności jaką jest seks😉Dawid i Kamil💙💙
-
Ja mam te leginsy z Lidla i wg mnie to straszne gówno jest. Nie dosyć, że tyłek mi prześwituje nawet jak się zbytnio nie nachylam to jeszcze pasują tylko chwilę po praniu. Później się rozciągają i muszę poprawiać co chwilę. Natomiast kupiłam za grosze na vinted, więc po domu są idealne😂
Teraz zamówiłam jakieś i idą z zagramanicy😁 Jak się okaże, że coś z nimi jest nie tak to już się zdenerwuje. Bo żadne spodnie mi nie pasują. Ciążowe za duże, bo brzucha nie ma, a moje leginsy cisną. -
Kira wrote:Ja mam te leginsy z Lidla i wg mnie to straszne gówno jest. Nie dosyć, że tyłek mi prześwituje nawet jak się zbytnio nie nachylam to jeszcze pasują tylko chwilę po praniu. Później się rozciągają i muszę poprawiać co chwilę. Natomiast kupiłam za grosze na vinted, więc po domu są idealne😂
Teraz zamówiłam jakieś i idą z zagramanicy😁 Jak się okaże, że coś z nimi jest nie tak to już się zdenerwuje. Bo żadne spodnie mi nie pasują. Ciążowe za duże, bo brzucha nie ma, a moje leginsy cisną.
Ten pas jest podwójny i cały elastyczny, niektóre mają tylko cienką gumeczkę na górze i ta część na mniejszym brzuszku wygląda jak worek. Te fajnie się dopasowują. Jeśli jesteś wysoka to polecam też, bo mają długie nogawki. I nie prześwitują 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2022, 16:25
Kira lubi tę wiadomość
-
bridagues wrote:Widzicie mój suwaczek?! Już 17 tydzień! Jejka jak mi ten czas szybko leci w tej ciąży 😱. W apce info, że już 42,5% ciąży za mną.W pierwszej strasznie mi się dłużyło, a teraz? Masakra. U was też tak?
Jeśli chodzi o spodnie to kupiłam kilka par w sh, tylko gumki muszę powymieniac bo trochę porozciagane. Zwykle jeansy już nie wchodzą w rachubę 😔 -
Mi leci bardzo szybko 😬🙈 Znacznie szybciej niż w pierwszej ciąży.
Ja mam legi z Lidla jeszcze z tamtej ciąży i bardzo je lubię, nawet mi bardziej spasowały niz te h&m. Teraz planuje polować na kolejne.
Jakoś bardziej podchodzą niż jeansy.3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Oj mi się wlecze strasznie 🙈 mam nadzieję że jak poznam płeć i będę ogarniać wyprawkę to trochę czas przyspieszy 😁
Powiem Wam że codziennie oglądam to moje zdjęcie z ostatniej wizyty, dzisiaj zmieniłam kolory i dodałam kontrast no i jestem prawie pewna że tam jest muszelka 🤣 nie ma to jak się nakręcić na coś zupełnie niezależnego od nas 🙈 nie polecam! 🤣Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
To fakt przy drugiej ciąży mam wrażenie, że tygodnie uciekają mi między palcami🙈 jakoś nie mam tak czasu a to sobie zajrzeć do aplikacji, sprawdzić czy teraz maluch jest wielkości śliwki itd 😅 złapałam się na tym nawet ostatnio, że nie mam jeszcze ani jednego zdjęcia brzucha zrobionego.
Ja mam leginsy i jeansy z h&m noszę je od jakiegoś 9tyg, bo brzuch miałam już taki wrażliwy, kupuje rozmiar taki jaki noszę normalnie, jeansy mam z poprzedniej ciąży, tamta ciążę cała śmigałam i teraz będzie podobnie, bo też nie chce jakiegoś majątku wydawać na ubrania.