Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kupiłam jeansy ciążowe z hm na promoce, teraz chce zamówić jeszcze jedną parę. Po domu chodzę w leginsach ciążowych z allegro ale ich nie polecam. Zmechaciły się po jednym dniu🤦♀️ zamówię chyba te z Lidla tylko widzę na stronie, że są zwykłe, z bawełną i z biobawelna. Które Wy macie? Jak ich długość? Mam 177cm, nie będą za krótkie?
-
Mi sie legginsy z Lidla rozciagaly. Te z HM byly dosc cienkie i robily mi sie w nich dziurki, ale dobrze lezaly i nie wypychaly sie kolana. A teraz kupilam bawelniane z Calzedoni i po 2 msc mam przetarte kolana. Tzn nie sa juz czarne na kolanach tylko troche biale. Dramat 😥 Musze kupic jakies nowe👧 2017 ❤ 👶 2021
-
PaniHa wrote:Oj mi się wlecze strasznie 🙈 mam nadzieję że jak poznam płeć i będę ogarniać wyprawkę to trochę czas przyspieszy 😁
Powiem Wam że codziennie oglądam to moje zdjęcie z ostatniej wizyty, dzisiaj zmieniłam kolory i dodałam kontrast no i jestem prawie pewna że tam jest muszelka 🤣 nie ma to jak się nakręcić na coś zupełnie niezależnego od nas 🙈 nie polecam! 🤣
-
Kasik wrote:Ja kupiłam jeansy ciążowe z hm na promoce, teraz chce zamówić jeszcze jedną parę. Po domu chodzę w leginsach ciążowych z allegro ale ich nie polecam. Zmechaciły się po jednym dniu🤦♀️ zamówię chyba te z Lidla tylko widzę na stronie, że są zwykłe, z bawełną i z biobawelna. Które Wy macie? Jak ich długość? Mam 177cm, nie będą za krótkie?
Ja mam chyba z bio. Rozmiar S będzie na pewno dla Ciebie za krótki, bo ja przy 161cm mam może 1cm nadmiaru.
edit: ten S lidlowy to moim zdaniem rozmiar 40Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2022, 19:56
Kasik lubi tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Ja kupiłam leginsy z Sinsaya na samym początku jak mnie wszystkie dresy domowe uciskały i są fajne, kryjące i mega tanie były. Mam też taki dwupak z mamalicious maternity czy jakoś tak z zalando ale są stanowczo cieńsze no i jeszcze mam do nich stanowczo za mały brzuch. A co do ciąży to z jednej strony zaczynam 16 tydzień to wydaje mi się już sporo, a z drugiej wyczekuję już wizyty, chciałabym poznać płeć i mi się dłuży 😄 Nie dogodzisz 🙈🙉
Czy któraś z Was ma może problem z trądzikiem na żuchwie i czole?sara9555 lubi tę wiadomość
-
Malina fajnie że piszesz o tych z Sinsay bo mam w koszyku więc chyba sfinalizuje zakup
a jak z rozmiarem? Brać rozmiar większe? Bo zazwyczaj z Sinsay mam rozmiar w górę tak samo w ciuchach dla młodej. Hm zaczynamy nosić 92 a Sinsay 98 już kupuje chociaż też lekki zapaśnik
Malina330 lubi tę wiadomość
Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
Co je ciężarna w niedzielny wieczór do serialu?
Grochówkę 🤣🤣🤣 no marzyłam o niej 🤣 dobrze że termomix mi to ogarnął bo ja w życiu takich zup nie gotowałam 🤣Anuszka28, bridagues, DeLaCruz lubią tę wiadomość
Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
PaniHa wrote:Malina fajnie że piszesz o tych z Sinsay bo mam w koszyku więc chyba sfinalizuje zakup
a jak z rozmiarem? Brać rozmiar większe? Bo zazwyczaj z Sinsay mam rozmiar w górę tak samo w ciuchach dla młodej. Hm zaczynamy nosić 92 a Sinsay 98 już kupuje chociaż też lekki zapaśnik
DeLaCruz...Dobrze, że mi przypomniałaś ramiona też mam całe wysypane🙄 i to jest jakiś dramat, moja siostra w ciąży wyglądała pięknie, a ja straszę 😄 -
PaniHa dziękuję 🙂
Spodni jeansowe mam 3 pary, musiałabym poszukać koszulki i sukienki, chcę poszukać takie które potem też mi się przydadzą, w sensie żeby było łatwo karmix cyckiem.
Ja to mam mega ochotę na ogórkową. Wczoraj już zadzwoniłam do Mamy, czy mi zrobi 🥰🥰🥰taką kwaśną mniam mniam🥰🥰🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2022, 20:56
-
Malina330 wrote:Czy któraś z Was ma może problem z trądzikiem na żuchwie i czole?
-
PaniHa wrote:Malina fajnie że piszesz o tych z Sinsay bo mam w koszyku więc chyba sfinalizuje zakup
-
PaniHa wrote:Co je ciężarna w niedzielny wieczór do serialu?
Grochówkę 🤣🤣🤣 no marzyłam o niej 🤣 dobrze że termomix mi to ogarnął bo ja w życiu takich zup nie gotowałam 🤣
Ciekawa noc się zapowiada 🙊😂Agata.90 lubi tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
-
Malina330 wrote:Hmm ja wzięłam S i M. Zostawiłam sobie M, bo Ski były mi mocno upięte.
DeLaCruz...Dobrze, że mi przypomniałaś ramiona też mam całe wysypane🙄 i to jest jakiś dramat, moja siostra w ciąży wyglądała pięknie, a ja straszę 😄
A weź, moja koleżanka jak zaszła w trzecią ciążę to się cieszyła, że znowu będzie lepiej wyglądać i skóra i włosy. Ja w ciąży wyglądam jak dojrzewająca nastolatka..💙 2014
❤️ 2016