Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, a czy Wy macie jakiekolwiek dolegliwości w okolicy podbrzusza? Mnie od kilku dni ciągnie po bokach, głównie jak chodzę lub siedzę. Jak leże to nie mam tych dolegliwości. Dziś też mnie kilka razy tak zakuło jakby delikatnie. I czasami mam wrażenie jakby mnie brzuch ciągnął, ale dotykam się i jest miękko wszędzie. Nie wiem czy to rozciąganie wiązadeł czy coś poważnego.
-
Darinka wrote:Dziewczyny, a czy Wy macie jakiekolwiek dolegliwości w okolicy podbrzusza? Mnie od kilku dni ciągnie po bokach, głównie jak chodzę lub siedzę. Jak leże to nie mam tych dolegliwości. Dziś też mnie kilka razy tak zakuło jakby delikatnie. I czasami mam wrażenie jakby mnie brzuch ciągnął, ale dotykam się i jest miękko wszędzie. Nie wiem czy to rozciąganie wiązadeł czy coś poważnego.
Myślę, że wszystko się rozciąga. Mnie też zakuje tu czy tam, czasami mam napięty brzuch i nam wrażenie że ciągnie brzuch. To chyba normalne.
Mój się urodził 57 cmDarinka lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Hej, my wyjechaliśmy nad morze powdychać jodu i do tej pory nie odczuwaliśmy wiatru, ale dziś w nocy to był jakiś hardcore .. też bałam się o okna
Co do dolegliwości to zaczyna mnie boleć brzuch przy siedzeniu - jakbym uciskała za bardzo.
No i od kilku dni bardzo swędzą mnie piersi i sutki - dziwne uczucie.
Ruchów nie czuje - kilka razy coś mi tam bulgotało, ale to raczej były jelita. Teraz nic. Ale chyba mam jeszcze czas..
Ja tez poczyniłam zakupy w Coodo for kids (do dziś mieli -20%), a bardzo lubię ich neutralne ubranka.Darinka lubi tę wiadomość
New Baby
Julia -
DeLaCruz wrote:56cm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2022, 17:48
Dawid i Kamil💙💙
-
Czarna32 wrote:Moi obaj 56cm sie urodzili i chwilę w 56 a większość 62 a teraz kupuje większość 62 od razu😉myślę ze mala urodzi sie dluga bo tatus ma 191 wzrostu a ja 174 wiec raczej dłuższa będzie
Ja właśnie podobnie. Syn pochodził w 56 tyle co był w szpitalu, więc dla córki od razu kupiłam 62 i teraz zrobię tak samo.Czarna32 lubi tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Darinka wrote:Dziewczyny, a czy Wy macie jakiekolwiek dolegliwości w okolicy podbrzusza? Mnie od kilku dni ciągnie po bokach, głównie jak chodzę lub siedzę. Jak leże to nie mam tych dolegliwości. Dziś też mnie kilka razy tak zakuło jakby delikatnie. I czasami mam wrażenie jakby mnie brzuch ciągnął, ale dotykam się i jest miękko wszędzie. Nie wiem czy to rozciąganie wiązadeł czy coś poważnego.
Mam to samo od kilku dni i nie wiem co się dzieje.
Niby w środę byłam na wizycie i było ok więc chyba wszystko w normieDarinka lubi tę wiadomość
-
Mój był długi wmiate bo 54 cm ale 2680 wagowo i zaczynaliśmy chwilę 50 ale wsunue to z tydzień i dość długo na 56.Teraz kupiłam już na 62 krótkie body ,ale pod koniec ciąży zobaczę jak na usg wagowo to najwyżej dokupię 56.
Zaraz 15 tydz ciąży a nadal męczą mnie wymioty.Któraś jeszcze wymiotuje e tych tygodniach?Mam dość! -
Agata.90 wrote:Mój był długi wmiate bo 54 cm ale 2680 wagowo i zaczynaliśmy chwilę 50 ale wsunue to z tydzień i dość długo na 56.Teraz kupiłam już na 62 krótkie body ,ale pod koniec ciąży zobaczę jak na usg wagowo to najwyżej dokupię 56.
Zaraz 15 tydz ciąży a nadal męczą mnie wymioty.Któraś jeszcze wymiotuje e tych tygodniach?Mam dość!
Ja co prawda nie wymiotowałam, ale męczyły mnie okropne mdłości i właśnie pod koniec 15 tygodnia minęły. Myślę, że już niedługo pozbędziesz się tej męczącej dolegliwości.
-
Darinka ja też mam takie uczucie ciągnięcia rozpychania i ukłucia od lewego biodra przez środek do prawego biodra. To są więzadła macicy, rozciągają się wraz z jej wzrostem. Jak dziś obejrzałam nagranie z usg to dopiero sobie uświadomiłam ile już macica zabiera miejsca 😳 i ginekolog mi powiedział że ucisk na pęcherz na tym etapie jest jak najbardziej naturalny. Dla pewności mam zrobić posiew moczu ale raczej te moje ukłucia i parcie na pęcherz to wina dziecia ❤️
Darinka lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Agata.90 wrote:Mój był długi wmiate bo 54 cm ale 2680 wagowo i zaczynaliśmy chwilę 50 ale wsunue to z tydzień i dość długo na 56.Teraz kupiłam już na 62 krótkie body ,ale pod koniec ciąży zobaczę jak na usg wagowo to najwyżej dokupię 56.
Zaraz 15 tydz ciąży a nadal męczą mnie wymioty.Któraś jeszcze wymiotuje e tych tygodniach?Mam dość!
Mi dopiero przeszło tak całkiem w tym tygodniu. Za to w pierwszej ciąży wymioty do ok 25tyg 😱💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Czarna32 wrote:Moi obaj 56cm sie urodzili i chwilę w 56 a większość 62 a teraz kupuje większość 62 od razu😉myślę ze mala urodzi sie dluga bo tatus ma 191 wzrostu a ja 174 wiec raczej dłuższa będzie
U mnie jedna 57 cm a druga 55 cm. Obie zaczynaly od 56. Ale fakt, ze body kopertowe z HM mialam na rozmiar 50 i byly akurat. 56 byly przyduze.👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Ja to dzisiaj cały dzień czuje ból brzucha i pleców, staram się jak najwięcej leżeć, bo to takie okresowe bóle 🙈 w sumie dzisiaj powinnam mieć okres także nie wiem czy to przez to.
Moja córka była dużym dzieckiem, a i tak z hm zaczynaliśmy od 56😅 strasznie duże mają te ubranka. Teraz z Pepco nosi 92/98 a dzisiaj widzę, że tata ją wcisnął w bluzę 86 z hm i delikatnie tylko przykrótki rękaw 😅 -
Ja i mój partner mamy po 184 cm, kość udowa na usg była długa i ginekolog mówił, że będzie długa. Urodziła się: 56 cm i 3760, rozm. 56 pasował idealnie tak chyba prze z 2 tyg. Może 3.. teraz jest rzeczywiście troszkę wyższa od rówieśników ale to zależy w sumie na kogo trafi.
Do tej pory ubrania nosi zgodnie z wiekiem.
Teraz w brzuchu chłopiec i mam dylemat czy kupować 56 czy 62… poszłam w 62 ale jak przyszło do mnie zamowienie to wydało mi się jakieś duże .. i mam zagwozdke
New Baby
Julia