Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry pięknym Paniom ❤️
Gratuluje Wam udanych wizyt 😊😊
Wczoraj byłam na prenatalnych (robiliśmy samo usg)
Na 80% będzie dziewucha 🙈🥰
2 rączki, 2 nóżki, CRL 57mm serduszko 158/min
Przeziernosc karku 1,70mm 🙈
Wszystko jest dobrze... Taki kamień z serca..
Wyszły mi podwyższone ryzyka ale to wina ciśnienia, pierwszy pomiar 180/105 😳Kira, Darinka, puszek369, Maybelle, antonna, salenne, Lexia, a.ky.ska, Ilonkaa, Różowa_90, Sylvka, Malina330, loveforever1, _Luna_, Anuszka28, Kasik, kasha86 lubią tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Maybelle wrote:Felinka super gratulacje 😍
Tak cos przeczuwałam, że będzie dziewczynka u Ciebie 😁 Nie potrafię wyjaśnić dlaczego, po prostu jakieś przeczucie 🙈😅
Ciekawe czy się sprawdzi 😀
Najważniejsze że zdrowe, głaz z serca 💕puszek369, Maybelle lubią tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
nick nieaktualnyFelinka94 wrote:Dzień dobry pięknym Paniom ❤️
Gratuluje Wam udanych wizyt 😊😊
Wczoraj byłam na prenatalnych (robiliśmy samo usg)
Na 80% będzie dziewucha 🙈🥰
2 rączki, 2 nóżki, CRL 57mm serduszko 158/min
Przeziernosc karku 1,70mm 🙈
Wszystko jest dobrze... Taki kamień z serca..
Wyszły mi podwyższone ryzyka ale to wina ciśnienia, pierwszy pomiar 180/105 😳Felinka94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Felinka gratuluję 😘 jak fajnie że już uslyszalyscie jakas informacje odnośnie płci od lekarza. Moja lekarka mówiła mi że najwcześniej po 14 tygodniu da się cokolwiek powiedzieć i że raczej by nie liczyła na prenatalne. Wizytę u lekarza mam w 13 tygodniu a potem w 16 więc wychodzi na to że jeszcze 5 tygodni czekania. A ja się tak nie umiem doczekać 😍
Selenne nie wiem jak u Ciebie, ale u nas dalej wieje. ☹️ Ten wiatr jest masakryczny... Nie pamiętam roku żeby tak wiało. Aż się płakać chce, bo ja też już jestem nim tak zmęczona... Tak jak mówisz takie wrażenie że okna wylamie i w dodatku taki przeraźliwy dźwięk. A człowiek się potem zastanawia czemu tak boli non stop głową..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2022, 09:59
Felinka94 lubi tę wiadomość
Trzy lata starań. Pierwsza ciąża ❤️ -
Gratuluję Felinka! 😊
U nas okropnie gwiżdże po oknach, nie wiem co to się ostatnimi czasy dzieje, że takie nawałnice. Kiedyś tego nie było 🤷
Chyba bez bólu głowy się znowu nie obejdzie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2022, 10:39
Felinka94 lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
salenne U nas bardzo mocno wiało, ale chyba nie tak, jak u Ciebie. Biedna Antosia, ale dobrze, że z Tobą zasnęła
Ja jak już zasnęłam, to budziłam się na siku, na szczęście w sypialni tak bardzo nie słychać wiatru.
Ale rano, rano obudziło mnie wiercenie - remont u sąsiadów 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2022, 10:03
salenne lubi tę wiadomość
Początek 03.2021 - starania o pierwsze 👶
2 cykle starań: 💔 31.05.21 - 8tc
4 cykle starań: 26.11.21 - ⏸
13.12.21 - jest ♥️!
25.01.22 - prenatalne 👌 👨🦱
22.03.22 - połówkowe 👌 👨🦱
26.05.22-badanie III trymestru 👌👨🦱
❤️1.08.2022 - mamy synka! ❤️ -
nick nieaktualnyIlonkaa wrote:Felinka gratuluję 😘 jak fajnie że już uslyszalyscie jakas informacje odnośnie płci od lekarza. Moja lekarka mówiła mi że najwcześniej po 14 tygodniu da się cokolwiek powiedzieć i że raczej by nie liczyła na prenatalne. Wizytę u lekarza mam w 13 tygodniu a potem w 16 więc wychodzi na to że jeszcze 5 tygodni czekania. A ja się tak nie umiem doczekać 😍
Selenne nie wiem jak u Ciebie, ale u nas dalej wieje. ☹️ Ten wiatr jest masakryczny... Nie pamiętam roku żeby tak wiało. Aż się płakać chce, bo ja też już jestem nim tak zmęczona... Tak jak mówisz takie wrażenie że okna wylamie i w dodatku taki przeraźliwy dźwięk. A człowiek się potem zastanawia czemu tak boli non stop głową.. -
nick nieaktualnyRóżowa_90 wrote:salenne U nas bardzo mocno wiało, ale chyba nie tak, jak u Ciebie. Biedna Antosia, ale dobrze, że z Tobą zasnęła
Ja jak już zasnęłam, to budziłam się na siku, na szczęście w sypialni tak bardzo nie słychać wiatru.
Ale rano, rano obudziło mnie wiercenie - remont u sąsiadów 🙈 -
salenne u nas nadal takie wichry ☹️ często słychać, że straż pożarna wzywana, pewnie do powalonych drzew.
Dziewczyny, kto nie wie, a kto lubi- w H&M promocja -15% na całe zakupy!
Poczyniłam pierwsze nieśmiałe dzidziusiowe 🥰
Zawsze mnie zastanawia, po co noworodkom antypoślizgi pod skarpetami 😂Różowa_90, Maybelle, DeLaCruz lubią tę wiadomość
-
salenne wrote:Oj tak... Nie ma to jak wiercenie w sobotę rano 🙈🙈 Współczuję, to chyba jeden z najbardziej irytujących dźwięków jakie można sobie wyobrazić.
Hehe, no nie jest to wymarzona pobudka 🙈 mam nadzieję, że szybko skończą remont, albo chociaż tą głośną część. U nas, na szczęście, wieje dzisiaj mniej i słoneczko świeci, przejdziemy się na spacer, przynajmniej odpoczniemy trochę od tych dźwięków. Ale płakać się chce, jak się czyta o skutkach tej wichury.Początek 03.2021 - starania o pierwsze 👶
2 cykle starań: 💔 31.05.21 - 8tc
4 cykle starań: 26.11.21 - ⏸
13.12.21 - jest ♥️!
25.01.22 - prenatalne 👌 👨🦱
22.03.22 - połówkowe 👌 👨🦱
26.05.22-badanie III trymestru 👌👨🦱
❤️1.08.2022 - mamy synka! ❤️ -
Dzięki Dziewczynki ❤️❤️
Zobaczymy co będzie, ale jak wygląda na dziewuszkę to niech już tak będzie ❤️
U nas wieje okropnie, obecnie z nie mężem jesteśmy u moich rodziców od wczoraj, zastanawiam się jak wrócimy 🤔
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
bridagues wrote:
-
Maybelle wrote:Te 50 z h&m mam wrażenie, że są bardziej 62 😂 Moja córka miala 49cm jak się urodzila i w ciuszkach z h&m rozmiar 50 tonęła
W sumie hm ma mocno zawyzona rozmiarówke.
Jakoś te 50 mi się mocno małe mimo to kojarza😃😁My też od 50/56 zaczynaliśmy że względu na wagę. Losie kiedy to bylo😱