Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Felinka94- wow Tobie też gratuluję. 😍 fajnie że mamy taki sam termin 🥰 Mam nadzieję, że dziewczynki sie potwierdzą na kolejnych wizytach, bo nie ukrywam, że mocno się już nastawiłam na dziewczynkę od sobotnich badań prenatalnych. 💓 Jestem przeszczęśliwa 😊
Maybelle czy mogłabyś zdradzic co planujesz w swojej wyprawce dla siebie na połóg i żeby ułatwić sobie życie? Może coś podpowiesz o czym pierworódki nie pomyślą 😁
Trzy lata starań. Pierwsza ciąża ❤️ -
Ja też rozważam monitor oddechu, nie wyobrażam sobie spania w czwórkę 🙄a nie wierzę żeby starszak spał całą noc u siebie.
Przez pierwszy miesiąc odkładaliśmy do łóżeczka i wiem, że co się obudziłam to sprawdzałam czy oddycha. To był dla mnie okropny stres.. Teraz przy dwójce obawiam się tak dużego zmęczenia, że nie wiem czy będę w stanie czuwać i to kontrolować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2022, 11:43
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Hej ja z mojej strony szczerze polecam multimedia mam kompresy przy KP to bo zbawienie. Nic tak nie pomogło, pewnie bliżej terminu będziemy dzielić się listami wyprawkowymi, bi teraz to.jakos głowy nie ma.
Dziś na 14 mam wizytę. Proszę o kciukiKasik, Sylvka, a.ky.ska, bridagues, Malina330 lubią tę wiadomość
-
Powiedzcie mi czy któraś z Was chodzi do dwóch lekarzy? Np. Na NFZ i prywatnie? Czy w takiej sytuacji wpisy w kartę ciazy robią jeden i drugi czy jak to jest rozwiązane? Jak wytrzymujecie miesięczny czas miedzy wizytami? Ja przez te różne kłucia zaczynam świrować ze dzieje się coś złego i nie wiem czy nie umawiać się gdzieś prywatnie. Ale nie chce wyjść na przewrazliwiona.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2022, 13:10
-
Ja tez miałam monitor oddechu i mam nadzieje, że dalej działa - bo nie wyobrażam sobie bez tego funkcjonować. Dwa razy się włączył. Dziecko spało większość czasu z nami w łóżku ale naprawdę próbowałam ją odkładać do łóżeczka. Raz byłam tak zmęczona, że jak się włączył to mój partner skakał przeze mnie przez łóżko, żeby dobiec do łóżeczka (było w tym samym pokoju), bo ja myślałam, ze to mi się śni. Mimo, ze do tej pory śpię bardzo czujnie to monitor oddechu wykrywa tez jak maluszek oddycha mniej razy na minutę niż powinien. Planuje teraz lozeczko dostawne i tam zainstaluje monitor oddechu.
A co do kamerki to nie miałam ale teraz chce kupić i tez nie wiem jakiej firmyJeszcze się tym jakoś nie interesowałam.
Dziś na 17:45 mam wizytę - trzymajcie kciuki bo jestem mega zestresowana, czy wszystko ok, bo nie czuje ruchów (ciagle to chyba jelita bo zazwyczaj bo jakiś bulgotaniach mam uczucie jakbym musiała puścić gazy) i ostatnie dwa dni miałam bole okresowe. Wczoraj wstałam z łóżka dopiero o 15:00.
bridagues, puszek369, loveforever1 lubią tę wiadomość
New Baby
Julia -
Hej.Czytam Was ,ale jakoś czasu braknie na wszystko.
Powiem Wam że między moimi wizytami też teraz 4 tygodnie i jakoś wydawało mi się że to nic strasznego a teraz się martwię,bo przeszły mi wszystkie miłości,nie wymiotuje już od 2 tygodni.Nie czuje wogole ruchów malucha co w sumie chyba normalne bo dopiero 16 tydz zaczynam a nie należę do szczupłych,ale mimo wszystko stresie jest.Brzuch też jakiś taki dziwny się zrobił.
Ajc...
Miałam oglądać jakieś ubranka dla bobasa ale ostatnie sytuację zastopowały to -
Agata.90 wrote:Hej.Czytam Was ,ale jakoś czasu braknie na wszystko.
Powiem Wam że między moimi wizytami też teraz 4 tygodnie i jakoś wydawało mi się że to nic strasznego a teraz się martwię,bo przeszły mi wszystkie miłości,nie wymiotuje już od 2 tygodni.Nie czuje wogole ruchów malucha co w sumie chyba normalne bo dopiero 16 tydz zaczynam a nie należę do szczupłych,ale mimo wszystko stresie jest.Brzuch też jakiś taki dziwny się zrobił.
Ajc...
Miałam oglądać jakieś ubranka dla bobasa ale ostatnie sytuację zastopowały to
Już taki czas że na pewno ustąpiły objawy 😊 nie ma powodu do zmartwień. Kłucia też mam a na detektorze słyszę serce. Bóle okresowe mi minęły i chyba faktycznie miało to związek z terminem miesiączki. Ja wizytuje się w środę a za wszystkie dzisiejsze i najbliższe wizyty trzymam kciuki ✊✊3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]