Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
PaniHa wrote:U mnie na wizycie wszystko ok, maluch ma centymetr 👍 także jutro wszystkim powiemy
Bardzo się cieszę 😊 Duży ten Twój maluch. To mój mi się teraz coś za mały wydaje 🙈3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Ani0nka wrote:Ja czekam na betę, wyniki koło 20! Trzymajcie kciuki ❤️
Ani0nka lubi tę wiadomość
Początek 03.2021 - starania o pierwsze 👶
2 cykle starań: 💔 31.05.21 - 8tc
4 cykle starań: 26.11.21 - ⏸
13.12.21 - jest ♥️!
25.01.22 - prenatalne 👌 👨🦱
22.03.22 - połówkowe 👌 👨🦱
26.05.22-badanie III trymestru 👌👨🦱
❤️1.08.2022 - mamy synka! ❤️ -
My powiemy o Dzidziusiu później, pewnie po prenatalych.
Miałam dziś stresujący dzień. Najlepiej bym poszła spać, a jeszcze muszę tyle rzeczy zrobić -
Anionka czekamy na wyniki.
U nas rodzice wiedzą, po serduszku się dowiedzieli. Reszcie powiemy na świętach (z racji pracy musialam.isc na l4, więc ciężko by było to ukryć. Wyszlam z założenia, że na każdym etapie może pójść coś nie tak inie ma co po serduszku wyjawimy. Mała jeszcze nie wie, ale to myślę, że z czasem samo wyjdzie.
Następna wizyta u nas 03.01
Tak przy okazji zdrowych wesołych świąt dla wszystkich.
-
Puszek trzymam kciuki! Ja w poprzedniej ciąży miałam cukrzyce ciążowa. Teraz na czczo cukier Oki. Jak coś to mam założenia co do diety ale wierze ze będzie dobrze i nie będziesz musiała się trzymać diety 😘
Wyników jeszcze nie ma, non stop odświeżam stronę -
Ani0nka wrote:Puszek trzymam kciuki! Ja w poprzedniej ciąży miałam cukrzyce ciążowa. Teraz na czczo cukier Oki. Jak coś to mam założenia co do diety ale wierze ze będzie dobrze i nie będziesz musiała się trzymać diety 😘
Wyników jeszcze nie ma, non stop odświeżam stronę
-
Oki ale ja wierze ze jednak uda się nie trzymać diety i wiesz co zrób? Masz zjeść o 21 posiłek pełnowartościowy, kanapka z szynka masłem jakieś orzechy i popij herbatka bez cukru. Tylko tak abyś się najadła. I o 7 badanie
-
Ja miałam 92 i już miałam cukrzyce wpisana. Teraz na czczo 81 ale mówię jadłam na kolacje obiad dobry tłusty najadłam się
-
Dziewczyny, u mnie po wizycie wszystko ok 🤩 jest zarodek 4,9mm, bije serduszko ❤️ na razie 100-120/min, ale dr mówiła, ze to normalne, bo jest wcześnie, wg usg 6+1. Okropnie się stresowałam, zwłaszcza, ze w porównaniu z wcześniejszymi ciążami mam bardzo mało objawów.
puszek369, Ani0nka, Sylvka, Anuszka28, Różowa_90, loveforever1, Flame1991, bridagues, Bunia89, kasha86 lubią tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
DeLaCruz wrote:Dziewczyny, u mnie po wizycie wszystko ok 🤩 jest zarodek 4,9mm, bije serduszko ❤️ na razie 100-120/min, ale dr mówiła, ze to normalne, bo jest wcześnie, wg usg 6+1. Okropnie się stresowałam, zwłaszcza, ze w porównaniu z wcześniejszymi ciążami mam bardzo mało objawów.
DeLaCruz lubi tę wiadomość
Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
Ja dzisiaj robilam wszystkie badania krwi i cukier 92... Dostałam komentarz od lekarza żeby zrobić krzywa 🤦 w pierwszej ciąży cukier miałam idealny, mam nadzieję że to jednorazowa sytuacja ale po świętach trzeba będzie krzywa zaliczyć. Czy jak ja zrobię teraz to już później w okolicach 25 tygodnia nie będę musiała?Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
PaniHa wrote:Ja dzisiaj robilam wszystkie badania krwi i cukier 92... Dostałam komentarz od lekarza żeby zrobić krzywa 🤦 w pierwszej ciąży cukier miałam idealny, mam nadzieję że to jednorazowa sytuacja ale po świętach trzeba będzie krzywa zaliczyć. Czy jak ja zrobię teraz to już później w okolicach 25 tygodnia nie będę musiała?
Jeśli teraz Ci wyjdzie CC to nie będziesz musiała powtarzać, jeśli wyjdzie negatywnie to i tak standardowo będziesz musiała zrobić raz jeszcze 🙆 Niestety....
Ja pewnie lada chwila też krzywa, na czczo cukry ponad normę. W tamtej ciąży cukrzycą mnie uratowała przed przytyciem. Teraz już startuje z 59 kg do tego mdlsoci ustały, więc chyba nie mam co liczyć tym razem na dobrą wage. Apetyt mam wilczy 🙈🙉3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]