Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Pikapik8810 wrote:Zdarzyło mi się wczoraj coś bardzo dziwnego. Poszłam pierwszy raz do lekarza, u którego będę prowadził ciążę prywatnie. Dzień wcześniej byłam na wizycie w Medicover i widziałam maluszka z malutkim pulsującym serduszkiem. Na wczorajszej wizycie przez bardzo długi czas lekarz nie mógł znaleźć nic w macicy, kompletnie, totalna pustka... Ja przeżywałam już koszmar na tej kozetce, ale przecież wiedziałam że dzień wcześniej było, objawy nie ustąpiły a krwawienia czy chociaż plamienia nie było. W końcu niby znalazł, widziałam coś tam, ale nie był to tak dobry obraz jak na poprzednim USG i byłam już tak zestresowana że na słowo uwierzyłam mu że coś tam pika (nie włączał Dopplera bo ciąża jeszcze niska 6+5) w każdym razie od wczoraj mam wrażenie jakbym nie była w ciąży... Strasznie się martwię tym że tak długo nie mógł znaleźć dzidziusia. Fakt, jestem osobą z dużą ilością nadmiernych kilogramów, ale nawet sam lekarz mówił że to nie powinno mieć wpływu. Różnica między pierwszym a drugim USG jest taka, że na pierwszym lekarz dodatkowo przyciskał mi brzuch ręką, może żeby poprawić właśnie ta widoczność ? Czy któras z mam, zwłaszcza tych + miała podobną sytuację ? Zaraz zwariuje od tego myślenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2021, 12:58
Dawid i Kamil💙💙
-
Ja dzisiaj od rana plamię plus nie mam mdłości 🥺
Wzięłam tonę leków, magnezy, nospy, duphaston i leżę plackiem 🥺🥺🥺06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Pikapik8810 wrote:Zdarzyło mi się wczoraj coś bardzo dziwnego. Poszłam pierwszy raz do lekarza, u którego będę prowadził ciążę prywatnie. Dzień wcześniej byłam na wizycie w Medicover i widziałam maluszka z malutkim pulsującym serduszkiem. Na wczorajszej wizycie przez bardzo długi czas lekarz nie mógł znaleźć nic w macicy, kompletnie, totalna pustka... Ja przeżywałam już koszmar na tej kozetce, ale przecież wiedziałam że dzień wcześniej było, objawy nie ustąpiły a krwawienia czy chociaż plamienia nie było. W końcu niby znalazł, widziałam coś tam, ale nie był to tak dobry obraz jak na poprzednim USG i byłam już tak zestresowana że na słowo uwierzyłam mu że coś tam pika (nie włączał Dopplera bo ciąża jeszcze niska 6+5) w każdym razie od wczoraj mam wrażenie jakbym nie była w ciąży... Strasznie się martwię tym że tak długo nie mógł znaleźć dzidziusia. Fakt, jestem osobą z dużą ilością nadmiernych kilogramów, ale nawet sam lekarz mówił że to nie powinno mieć wpływu. Różnica między pierwszym a drugim USG jest taka, że na pierwszym lekarz dodatkowo przyciskał mi brzuch ręką, może żeby poprawić właśnie ta widoczność ? Czy któras z mam, zwłaszcza tych + miała podobną sytuację ? Zaraz zwariuje od tego myślenia
-
Kolejną wizytę mam 27.12 w mieście u moich rodziców 🥺
Prosimy z Okruszkiem o ogromne kciuki 🙏🏻🙏🏻🙏🏻Maybelle, sara9555, Bunia89, Różowa_90, DeLaCruz, Sylvka, Lili90, Anuszka28, kasha86, Malina330 lubią tę wiadomość
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
megson91 wrote:Kolejną wizytę mam 27.12 w mieście u moich rodziców 🥺
Prosimy z Okruszkiem o ogromne kciuki 🙏🏻🙏🏻🙏🏻3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Dzisiaj już nie plamię i nie mam skurczy miesiączkowych 🙏🏻
Ale obawiam się przez te zmniejszone mdłości i brak bólu piersi 🥺
Pojutrze się wszystko wyjaśni 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Czy u którejś z Was mimo zmniejszonych mdłości i mniejszego odczuwana piersi było wszystko ok na wizycie? 🥺Ani0nka lubi tę wiadomość
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
30.12 💜
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Andzia35 wrote:Dziewczyny jak u was objawy w okresie świątecznym ? Mi nudności przeszły i powrócił apetyt - na wszystko co na stole i trochę mnie to niepokoi..
-
Megson jak byłam z synem w ciąży nie miałam żadnych mdłości, teraz tez jest Oki. Wiec tu nie poradzę będzie dobrze ❤️
megson91 lubi tę wiadomość
-
Ja mam dzisiaj mega ból okresowy, normalnie miałabym jakoś w tym terminie kolejny okres. Myślicie że to normalne?
Powiedzieliśmy wczoraj rodzinie, ale było niedowierzanie 🙈Sylvka lubi tę wiadomość
Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
nick nieaktualnyWitam serdecznie. Jestem w 7tc i to moja trzecia ciaza. Tydzień temu okazało się to ciaza mnoga. Wielki szok i obawy, ale mimo wszystko jestem szczęśliwa. Termin wg OM to 15.08.22 ale z tego co słyszałam to bliźniaki rodzą się wcześniej. Czy są tu jakies mamy które tez są w ciąży bliźniaczej lub maja doświadczenia? Buziaki i Wesołych Świąt 🎅🎄❤️
Bunia89, Ani0nka, Anuszka28, bridagues, Maybelle, Lili90, kasha86, megson91 lubią tę wiadomość
-
Xyzyykowa wrote:Witam serdecznie. Jestem w 7tc i to moja trzecia ciaza. Tydzień temu okazało się to ciaza mnoga. Wielki szok i obawy, ale mimo wszystko jestem szczęśliwa. Termin wg OM to 15.08.22 ale z tego co słyszałam to bliźniaki rodzą się wcześniej. Czy są tu jakies mamy które tez są w ciąży bliźniaczej lub maja doświadczenia? Buziaki i Wesołych Świąt 🎅🎄❤️Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙