Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja we wtorek lecę do Polski na kilka dni, chcieliśmy powiedzieć na dzień babci i dziadka, ale podejrzewam że z moimi mdłościami domyśla się odrazu 🙈 w środę mam USG i już się nie mogę doczekać. U nas pomiędzy dziećmi będzie jakieś 2lata i miesiąc różnicy, też jestem ciekawa jak to będzie 🙈 niby chcieliśmy 2/3lata różnicy, ale jakieś delikatne obawy są.
-
No i dobrze, część mówi, część czeka, każda robi jak czuje i uważa najważniejsze, żeby wszystkie ciąże rozwijały się prawidłowo -tego sobie i Wam życzę teraz i na Nowy Rok
I w ogóle piłam ostatnio tak dobrego szampana bez alko, że byłam w szoku, że jest bezalkoholowy, muszę zakupić na Sylwkakasha86, Maybelle, Ani0nka, Lili90 lubią tę wiadomość
Początek 03.2021 - starania o pierwsze 👶
2 cykle starań: 💔 31.05.21 - 8tc
4 cykle starań: 26.11.21 - ⏸
13.12.21 - jest ♥️!
25.01.22 - prenatalne 👌 👨🦱
22.03.22 - połówkowe 👌 👨🦱
26.05.22-badanie III trymestru 👌👨🦱
❤️1.08.2022 - mamy synka! ❤️ -
Różowa_90 wrote:No i dobrze, część mówi, część czeka, każda robi jak czuje i uważa najważniejsze, żeby wszystkie ciąże rozwijały się prawidłowo -tego sobie i Wam życzę teraz i na Nowy Rok
I w ogóle piłam ostatnio tak dobrego szampana bez alko, że byłam w szoku, że jest bezalkoholowy, muszę zakupić na Sylwka
Ooo, podziel się nazwą
New Baby
Julia -
nick nieaktualnyAni0nka wrote:Xyzykowa robiłaś betę i proga? Podasz swoje wyniki ?
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas będzie 14 lat różnicy, wiec już jakby to powiedziec inne relacje.
A z powiedzeniem komukolwiek. To mąż to by chciał już wszystkim, ja czekam, conajmniej do wyników testu Sanco. A najlepiej do prenatalnych.
Test dzisiaj już kupiłam, odliczam dni i równo 10t0d ruszam na badanie.04.16, 08.16, 01.17 [*]
08.19 - synek 17t[*]
01.22 - 8 t [*] -
O kurczę to niezły progesteron. Ja miałam 61 🤭🤭🤭 w środę się okaże ile pęcherzyków mam 😅
Malina330 lubi tę wiadomość
-
Wesołych Świąt wszystkim Ja byłam na wizycie 21.12. Dziecko ma 4,3mm i termin na 14.08 serduszko biło, ale jeszcze nie było słychać tylko widać taki pulsujący punkt. Współczuję wszystkim z mdłościami zaczęły mnie męczyć mocno w zeszłym tygodniu, mam nadzieję, że to przemija. To moja pierwsza ciąża i nie mam pojęcia jak się z tym obchodzić. Mam też czasem bóle podbrzusza i piersi, ale to jest do zniesienia w porównaniu do mdlosci...
-
Margaret_ja wrote:U nas będzie 14 lat różnicy, wiec już jakby to powiedziec inne relacje.
A z powiedzeniem komukolwiek. To mąż to by chciał już wszystkim, ja czekam, conajmniej do wyników testu Sanco. A najlepiej do prenatalnych.
Test dzisiaj już kupiłam, odliczam dni i równo 10t0d ruszam na badanie.
U mnie będzie 6 i 8 lat. I mam wrażenie jakbym była w ciąży z drugim, bo pierwszy raz dzieci przeżywają, ze będzie rodzeństwo. Wcześniej syn miał rok jak zaszłam w drugą ciążę, więc nic nie czaił. A teraz kłótnie o płeć 😱😂 syn chce mieć brata, a córka siostrę💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Antonna napewno usłyszysz same dobre wieści.
Ja narazie staram się nie skupiac na problemach ewentualnych między posiadaniem w domu dziecka -nastolatka i malucha. Syn jeszcze nie wie nic bo czekamy na „pewniejszy” czas.
Mam nadzieje ze wszystko sie poukłada dobrze.04.16, 08.16, 01.17 [*]
08.19 - synek 17t[*]
01.22 - 8 t [*] -
nick nieaktualny
-
U nas wyszłaby różnica wieku równe 2 latka 💜🤞🏻🙏🏻06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Dzisiaj szykując się do pracy przeprosiłam swoje stare spodnie ciążowe 🙈 raczej to nie jest wynik świątecznego obżarstwa, bo na nic nie miałam ochoty, ale mam wrażenie że mam tak wzdęty i tkliwy brzuch, że guzik w jeansach doprowadzał mnie do szału 🙈
Ani0nka lubi tę wiadomość