Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Xyzyykowa wrote:Witam serdecznie. Jestem w 7tc i to moja trzecia ciaza. Tydzień temu okazało się to ciaza mnoga. Wielki szok i obawy, ale mimo wszystko jestem szczęśliwa. Termin wg OM to 15.08.22 ale z tego co słyszałam to bliźniaki rodzą się wcześniej. Czy są tu jakies mamy które tez są w ciąży bliźniaczej lub maja doświadczenia? Buziaki i Wesołych Świąt 🎅🎄❤️
Część, tak ja 🤗
No i gratulacje 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2021, 21:25
Xyzyykowa lubi tę wiadomość
20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
Ani0nka wrote:Xyzykowa robiłaś betę i proga? Podasz swoje wyniki ?
Właśnie miałam Ci pisać bo ostatnio natknęłam się na jakiś post dziewczyny co najpierw miała ponad normę przyrosty potem tylko o 60..pare dokładnie nie pamiętam, ale nawet był poniżej normy a ostetecznie są dwa zarodki, więc jeszcze wszystko możliwe, albo jeden silny 🙂Ani0nka lubi tę wiadomość
20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
Witajcie Dziewczyny.
Ja przez święta, zmieniłam status z partnerki na narzeczoną
.
Ten rok kończy się a moje marzenia się spełniają.
Boję się, że zaraz się obudzę a to był tylko piękny sen.
Jutro na szczęście siedzimy w domu.
Dzieci idą, tylko do swojego plemnika na święta.
A i zauważyłam, że nie mogę jeździć autem bo zaraz mam mdłości.
Maybelle, Lili90, kasha86, Ani0nka, Różowa_90, Gosia9305, megson91 lubią tę wiadomość
-
Anuszka28 gratulacje !!
A my wczoraj spontanicznie powiedzieliśmy rodzinie 🙈 Mieliśmy czekać do dnia babci i dziadka, ale było kilka decyzji do podjęcia i nikt nie rozumiał, dlaczego tak się zachowujemy i wstrzymujemy wiele planów - musieliśmy mieć wymówkę
Najpierw powiedzieliśmy córce, która ma prawie 4 lata i która marzy o rodzeństwie - powiedziała, że kocha mamusie a potem, nachyliła się nad brzuszkiem i powiedziała: kocham Cię braciszku albo siostrzyczko 🥺 mega wzruszające !!
Reszta rodziny też szczęśliwa, wiadomo - nie jedna osoba będzie miała dziś kaca z tego powodu 😂
Ja oczywiście stres na wysokim poziomie bo to jednak 8 tc … a dziś od rana pierwszy raz nie mam mdłości i piersi przestały boleć więc głowa pracuje … 🙈 nie wiem jak znaleźć spokój, żeby nie zwariować 🙏🏻Ani0nka, Różowa_90, Lili90 lubią tę wiadomość
New Baby
Julia -
No zobaczymy zobaczymy. Ja powiedziałam najbliższym w święta- rodzicom, siostra wiedziała. Z teściami czekam do usg. I tak by się dowiedzieli gdyby coś się nawet złego stało. To są moi najbliżsi i zawsze będą mnie wspierać w każdej sytuacji ale czuję i wiem, ze będzie wszystko dobrze 🥰
kasha86, Lili90 lubią tę wiadomość
-
Będzie miała 2 lata jak urodzi się rodzeństwo, będziesz miała ciekawie 🤭❤️ Bunt dwulatka i maleństwo na pokładzie ale dasz radę 😘😘
Maybelle lubi tę wiadomość
-
Maybelle wrote:Ja czekam z powiedzeniem rodzinie do skończenia 1 trymestru. Już raz powiedziałam za wcześnie, a później musialam się wszystkim tłumaczyć, że poroniłam. To było okropne 😢
Teraz tylko wiemy my i moja mama. Reszta poczeka 😊
Ja Cię rozumiem, my też chcemy czekać do końca I trymestru z USG, żeby wszystkim powiedzieć. Oczywiście jest wielka radość i chęć dzielenia się tym ze światem, ale właśnie to ALE. Powiedzieliśmy tylko moim rodzicom, ale też dlatego, że ciężko mi ukryć L4, bo pracuje z mamą w jednej firmie W poprzedniej ciąży, zakończonej niepowodzeniem, nie wiedział nikt i łatwiej mi było stanąć na nogi, ale to jest bardzo indywidualna kwestia, każda z nas czuje inaczej i potrzebuje czegoś innego.Maybelle lubi tę wiadomość
Początek 03.2021 - starania o pierwsze 👶
2 cykle starań: 💔 31.05.21 - 8tc
4 cykle starań: 26.11.21 - ⏸
13.12.21 - jest ♥️!
25.01.22 - prenatalne 👌 👨🦱
22.03.22 - połówkowe 👌 👨🦱
26.05.22-badanie III trymestru 👌👨🦱
❤️1.08.2022 - mamy synka! ❤️ -
No nie pocieszacie dziewczyny
W każdym razie jestem dobrej myśli, może pójść coś nie tak na każdym etapie i jakby coś poszło nie tak (czego nie zakładam) to poprosiłabym o brak telefonów itd do czasu aż sobie sama z tym nie poradzę. O dorosłych się nie martwię, o córkę bardziej - musiałabym wytłumaczyć co się stało, ale nie wyobrażałam sobie powiedzieć rodzinie a jej nie. Ona była dla mnie najważniejsza.
New Baby
Julia -
nick nieaktualnyMy w pierwszej ciąży wyszliśmy z tego samego założenia co teraz, nie ukrywamy faktu ciąży... Co ma być to będzie. Niestety znam kilka przypadkow gdzie ciąża była już wysoka i doszło do tragedia. Chce moc cieszyć się ciąża od samego początku bez względu na to co przyniesie przyszłość. Oczywiście ciężko się cieszyć z uczucia kaca 24/7 bo tak właśnie wygląda u mnie póki co pierwszy trymestr. Moje ostatnie obawy po USG, na którym lekarz nie mógł od razu znaleźć pęcherzyka z zarodkiem minęły więc jak ręką odjął. Przy takich objawach przypuszczam, że rozwija się we mnie silny człowiek
Żyć,e Wam spokojnego ostatniego dnia tych świąt, samych dobrych wieści na zbliżających się wizytach, i żebyśmy w tym składzie doczekały spokojnie sierpniaAni0nka, DeLaCruz, kasha86 lubią tę wiadomość
-
Maybelle wrote:Mnie rodzina wtedy wsparła, nie mówię, że nie 😊 Ale każdy telefon, rozmowa, że współczują, na nowo rozdrapywaly ranę.
Mamy, co to przeżyły, zrozumieją o czym mówię. Ale wiadomo, każdy przeżywa na swój sposób 😊
Ja też mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Staram się być dobrej myśli i nie zamawiać na zapas. Stres szkodzi maleństwu 😉
Ciekawi mnie jak moja córka zareaguje na rodzeństwo. Jest jeszcze za mała, żeby cokolwiek z tego rozumieć. Mam nadzieję, że nie przeżyje szoku, że już nie jest ona jedna. Chyba tylko tego najbardziej się boję i martwię.
Nawet nie będzie pamiętać, ze była kiedyś sama 😉 między moimi dziećmi jest rok i 9 miesięcy różnicy, wiem co mówię 😉Maybelle lubi tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
nick nieaktualnyMu też już powiedzieliśmy najbliższy rodzinie. Czy będzie dobrze czy źle i tak by się dowiedzieli... Jedna strata za nami, wtedy wszyscy wiedzieli, byli ogromnym wsparciem tym bardziej, że miałam wtedy silna potrzebę wygadania się komuś i w nich miałam oparcie.
Teraz póki co wszyscy razem cieszymy się z tego cudu🥰Ani0nka, DeLaCruz, kasha86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny