Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja świeżo po wizycie. Wszystko ok, Bąbel ma 171g i na 80% dziewczynka 😍😍😍
Sylvka, Kasik, puszek369, Różowa_90, Darinka, Malina330, Maybelle, a.ky.ska, loveforever1, Czarna32, kasha86, Lexia, bridagues, antonna, Ilonkaa lubią tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Różowa DeLaCruz gratuluję udanych wizyt 🥰
U Różowej pamiętam, że miał być chłopak od początku a u Ciebie DeLaCruz były notowania na dziewczynke?Różowa_90 lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Ja też po wizycie. Jaka płeć nadal na 100% nie wiadomo 🙉 na prenatalnych gin mówił że bardziej chłopiec, dzisiaj, że bardziej dziewczynka więc okaże się na połówkowych😊
Malina330, Maybelle, puszek369, Sylvka, Darinka, kasha86, bridagues lubią tę wiadomość
-
Sylvka o wow! Dobra jesteś z tym pamiętaniem płci!
ja kojarzę płeć, jak komuś bardzooo zależało na konkretnej, ale i tak zerkam na pierwszą stronę
Początek 03.2021 - starania o pierwsze 👶
2 cykle starań: 💔 31.05.21 - 8tc
4 cykle starań: 26.11.21 - ⏸
13.12.21 - jest ♥️!
25.01.22 - prenatalne 👌 👨🦱
22.03.22 - połówkowe 👌 👨🦱
26.05.22-badanie III trymestru 👌👨🦱
❤️1.08.2022 - mamy synka! ❤️ -
puszek369 wrote:Gratuluje udanych wizyt
pochwalcie się zdjęciami z usg
Malina ja teraz pewnie w gondole używkę tych firm będę poszukiwać, albo innego takiego większego. Mogę się tylko na temat valco snapa wypowoedziec ;p -
ADRIANNA wrote:U mnie brzuszek też już widoczny...kurcze Wy piszecie, że waga w miejscu a moja stale rośnie
nie przejadam się, chodzę na basen dziś mam 17+6 i 5 kg na plusie buuu. Może wreszcie się zatrzyma choć na chwilę...
Czarna32 mogę prosić o dopisanie na 4.08? bardzo dziękujęADRIANNA lubi tę wiadomość
Dawid i Kamil💙💙
-
Malina330 wrote:Dziewczyny gratulujacje udanych wizyt!! 😊
Czy któraś z Was pisała o wózku w bebetto holand albo mi się zdawało? 🤔
Ewentualnie może ktoś zna adamex Pajero?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2022, 21:17
Malina330 lubi tę wiadomość
Dawid i Kamil💙💙
-
Różowa_90 wrote:Sylvka o wow! Dobra jesteś z tym pamiętaniem płci!
ja kojarzę płeć, jak komuś bardzooo zależało na konkretnej, ale i tak zerkam na pierwszą stronę
Nie no, nie u każdego pamiętam co miało być. Coś tam kojarzę, ale u Ciebie jakoś tak właśnie zapamiętałam 🙈Różowa_90 lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Ja niby znam płeć ale wie tylko mąż i ja (no i Wy hihi) rodzinie i znajomym odpowiadam, że nie wiadomo jeszcze. U mnie starania o maluszka trwały tak długo, że dla mnie frazes "najważniejsze żeby było zdrowe" jest naprawdę z głębi serduszka.
Z wózków myślę o Cybex Priam 2.0 (jakiś prosty model) ponieważ jest lekki a narazie mieszkam w bloku bez windy a przeprowadzka do domu prawdopodobnie będzie koło grudnia
macie jakieś propozycje wózków do takiego bloku? mieszkam na drugim piętrze
Po prawie 5 latach starań jesteś 🥰
Czekamy na Ciebie Synku💙
termin wg OM 4.08.2022
termin wg USG 30.07.2022 -
Mam podobne założenia jak Maybelle
ja jeszcze chcę dużą gondolkę, chcę jak najdłużej wozić dziecia na płasko/na brzuszku jak oprotestuje na wznak, ale jednak w gondoli. No i zakładam, że wózek będzie na dwoje dzieci docelowo, kiedy pojawi się drugie to nie wiem, natomiast szukam gondoli z wentylacją, tak żeby maluch miał komfort nawet jak urodzi się np. kwiecień/maj i najgorsze upały spędzi w gondoli. No i amortyzacja, bo mam wokół lasy i nierówne drogi, spacerówka niekubełkowa, dla wysokich rodziców, z wygodnym koszem. I ze spacerówką składającą się razem ze stelażem 😁 może być akurat u nas ciężki.
Na razie na oku mam Espiro Next 2.1 (i Up jeszcze jest, ale nie łapię do końca różnicy) i ABC Design Salsa 4 Air. Pewnie dopiero jak na żywo pojeżdzę, to się coś wyklaruje 😉👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Drugorodna(1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Mikrozarodek z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1)i pięknie bijące ❤️
07.10.24(9+6): 👽 ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka😜Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Druga córka?!🩷
06.11.24(14+1): 100g Bambosza 🐛
02.12.24(17+6): 250g drugiej Córki 🙈🧚🏼♀️
20.12.24(20+3): 363g Dziewczynki 🧜🏼♀️
-
A polecacie jakis wozek, ktory po zlozeniu nie zajmuje duzo miejsca? Lekki, nie musi miec dobrej amortyzacji. Chodzi mi o wozek typowo na wyjazdy (sklepy, wakacje), do auta. Sama gondola. Spacerowki mam juz dwie. Gondole mam jedna po corkach i bede jej uzywac na spacery dookola domu po błocie.👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Lexia wrote:Mam podobne założenia jak Maybelle
ja jeszcze chcę dużą gondolkę, chcę jak najdłużej wozić dziecia na płasko/na brzuszku jak oprotestuje na wznak, ale jednak w gondoli. No i zakładam, że wózek będzie na dwoje dzieci docelowo, kiedy pojawi się drugie to nie wiem, natomiast szukam gondoli z wentylacją, tak żeby maluch miał komfort nawet jak urodzi się np. kwiecień/maj i najgorsze upały spędzi w gondoli. No i amortyzacja, bo mam wokół lasy i nierówne drogi, spacerówka niekubełkowa, dla wysokich rodziców, z wygodnym koszem. I ze spacerówką składającą się razem ze stelażem 😁 może być akurat u nas ciężki.
Na razie na oku mam Espiro Next 2.1 (i Up jeszcze jest, ale nie łapię do końca różnicy) i ABC Design Salsa 4 Air. Pewnie dopiero jak na żywo pojeżdzę, to się coś wyklaruje 😉Lexia lubi tę wiadomość