Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Maybelle wrote:Po prenatalnych powiedzieliśmy o dziecku rodzinie i znajomym i zauważyłam jak zmienia się ich reakcja haha
Przy pierwszym dziecku wszyscy gratulowali.
Tym razem gratulowali niepewnie i pytali, czy to na pewno planowane 😆
Ciekawe co będą mówić kiedyś przy trzecim 😅🙈
Ludzie są dziwni...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2022, 09:19
Dawid i Kamil💙💙
-
Maybelle wrote:Moja szybko przesiadła się z gondoli do spacerówki, bo w gondoli plakala mi niesamowicie, że nic nie widzi. Nie pomagała zmiana pozycji niestety. Co dziecko, to inna historia, nigdy nie wiadomo, jakie będzie miało upodobania. Pamiętam, że ze spacerów w gondoli wracałam na jednej nodze i z syrena alarmową 😆 Nie było to przyjemne.
Miałam o tyle to szczęście, że na 6 miesięcy usiadła samodzielnie, więc nie bałam się tak o nią w spacerówce. Na początku jeździła na płasko, a jak siedziała już tak na prawdę stabilnie, to już jeździła normalnie 😊
Ciekawe jak będzie z drugim. Na nic się nie nastawiam, bo też może mnie zaskoczyć 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2022, 18:23
puszek369, Lexia, DeLaCruz, Maybelle, _Luna_, a.ky.ska, Malina330, Różowa_90, Kasik lubią tę wiadomość
-
JaSzczurek ale z małej akrobatka 🙈 strach się odwrócić na chwilę😅
Maybelle u nas jak powiedzieliśmy rodzinie, to zadowoleni, że w sumie na co czekać, bo mamy swoje lata (33🙈) że tak z pieluchami za jednym zamachem itd.
Bardziej zdziwiłam się reakcją co niektórych znajomych, dziwne spojrzenia jakby byli w szoku🤣 ale jak to? planowaliście? Co nic nie mówiliście?😒 Bo się dowiedzieli w zeszłym tygodniu. Kurcze poczułam się jakoś tak oceniana, jakby 2 lata różnicy to było nic, a ja była głupia gąska, która nie wie czym jest antykoncepcja i jakby chcieli usłyszeć koniecznie, że to była wpadka 🤦🏼♀️
-
Bunia89 wrote:JaSzczurek ale z małej akrobatka 🙈 strach się odwrócić na chwilę😅
Maybelle u nas jak powiedzieliśmy rodzinie, to zadowoleni, że w sumie na co czekać, bo mamy swoje lata (33🙈) że tak z pieluchami za jednym zamachem itd.
Bardziej zdziwiłam się reakcją co niektórych znajomych, dziwne spojrzenia jakby byli w szoku🤣 ale jak to? planowaliście? Co nic nie mówiliście?😒 Bo się dowiedzieli w zeszłym tygodniu. Kurcze poczułam się jakoś tak oceniana, jakby 2 lata różnicy to było nic, a ja była głupia gąska, która nie wie czym jest antykoncepcja i jakby chcieli usłyszeć koniecznie, że to była wpadka 🤦🏼♀️ -
My krótko używaliśmy gondoli, zwłaszcza przy córce, bo strasznie płakała. Jak miała 5 miesięcy zamieniliśmy na spacerówkę (oczywiście na płasko) i jak ręką odjął. Zadowolona jeździła, bo coś widziała. Także teraz nie przywiązuję wagi do gondoli, bo i tak na kilka miesięcy. Zdecydowałam się na spacerówkę Thule urban glide 2
Przypomniałam sobie, że wczoraj na usg dr stwierdziła, że bliznę po cięciu mam bardzo nisko przy szyjce. W sumie nie spytałam czy to dobrze czy źle, tylko przyjęłam do wiadomości. Puszek, może Ty wiesz? Cięcie nie było planowe.
I na razie łożysko dochodzi mi do ujścia wewnętrznego szyjki, ale jest bardzo dużo szansa, że się podniesie. Szyjka póki co ponad 6cm.💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Hej przepraszam że się nie odzywałam ale z córką latam po lekarzach....
Wczoraj miałam wizytę maluchy mają się świetnie chłopak 100% 10.6cm ma już a dziewczyna 10.00cm ...nadal starsi o tydzień kolejna wizyta 29 marca i dostane skierowanie na echo serca bliźniąt..
A tu wczorajsze fotki z palcem to facet
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2022, 11:10
Maybelle, _Luna_, a.ky.ska, Malina330, puszek369, Lexia, DeLaCruz, Różowa_90, bridagues, kasha86 lubią tę wiadomość
-
DeLaCruz wrote:My krótko używaliśmy gondoli, zwłaszcza przy córce, bo strasznie płakała. Jak miała 5 miesięcy zamieniliśmy na spacerówkę (oczywiście na płasko) i jak ręką odjął. Zadowolona jeździła, bo coś widziała. Także teraz nie przywiązuję wagi do gondoli, bo i tak na kilka miesięcy. Zdecydowałam się na spacerówkę Thule urban glide 2
Przypomniałam sobie, że wczoraj na usg dr stwierdziła, że bliznę po cięciu mam bardzo nisko przy szyjce. W sumie nie spytałam czy to dobrze czy źle, tylko przyjęłam do wiadomości. Puszek, może Ty wiesz? Cięcie nie było planowe.
I na razie łożysko dochodzi mi do ujścia wewnętrznego szyjki, ale jest bardzo dużo szansa, że się podniesie. Szyjka póki co ponad 6cm.co do blizny, no raz już mias vback, blizna wytrzymała. Nie ma vo myśleć na ten moment, na pewno przy porodzie będzie viagly zapis ktg. Masz też duża przerwę od tego cc, więc naprawdę na spokojnie;)
DeLaCruz lubi tę wiadomość
-
Pierwsze urodziło się w październiku i gdzieś w okolicach maja przerzuciłam się na spacerówkę. Próbowałam wcześniej (z początkiem kwietnia ale nie chciał) jemu najlepiej było na brzuchu leżeć,przodem do kierunku jazdy)
Za to młoda jest z końca maja i całą zimę kisiła się w gondoli.
Teraz pomuleję na anexa z dobrym fotelikiem i czekam na okazję. Przy starszych miałam adamex.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2022, 12:12
-
_Luna_ wrote:Super ❤
Gratuluje udanej wizyty piękne fotki
Noo to malutko jak na bliźniakiciekawe gdzie się mieszczą