Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluję udanych wizyt! 🥰 uwielbiam czytać wasze posty po wizytach i oglądać zdjęcia USG. 😍 Zwłaszcza jak piszecie ile dzidziusie mierzą i ważą 😃 wtedy patrzę na wasze suwaczki i odliczam kiedy mój bąbel taki duży będzie. ☺️
Ja wizytuje w przyszły poniedziałek i po waszych wczorajszych postach przebieram już nogami. 😁
Co do wyprawki to ja sobie obiecałam że do polowkowych nic nie kupuje bo jak będą mi ciuszki w domu leżeć to się rozczule i już w ogóle będzie mi się dłużył czas do porodu. W weekend była u nas moja mama.. i co? Dostaliśmy w prezencie spioszki 😍 wiedziałam jaki to będzie miało skutek. Nie potrafiłam się z nimi roztsac cały wieczór po czym poprosiłam męża żeby to gdzieś schował. Niestety zrobiłam sobie ich zdjęcie więc i tak na nie zerkam do telefonu. Te ciuszki są takie sloooodkie 😍😍DeLaCruz, Malina330, loveforever1, Karo_lalala lubią tę wiadomość
Trzy lata starań. Pierwsza ciąża ❤️ -
Najpiękniejsze imie nasz synek tez Aleksander 💙
loveforever1 lubi tę wiadomość
-
Natalia321 wrote:Hej dziewczyny możecie mi podpowiedzieć jak to jest z drugim badaniem prenatalnym(połówkowe) w którym tc robicie? Moja gin kazała się umówić między 18a22tc, a dr u którego robiłam pierwsze prenatalne kazał się umawiać między 20a24tc..
Teraz będę mieć w 21tyg wg usg, 23wg OM. U mnie biorą pod uwagę termin z usg.Natalia321 lubi tę wiadomość
-
Ale mam zdziwko dziewczyny teraz.
Nie ma terminu wcześniejszego do ginekologa, w rejestracji kazała zadzwonić do przychodni i odbiera położna. Mówi mi, że młoda ciąża i jak mnie plecy bolą to mam iść do rodzinnego O.O
Tego się nie spodziewałam bez konsultacji z lekarzem, moje badania tam mają świeże i nic. -
Ilonkaa wrote:Gratuluję udanych wizyt! 🥰 uwielbiam czytać wasze posty po wizytach i oglądać zdjęcia USG. 😍 Zwłaszcza jak piszecie ile dzidziusie mierzą i ważą 😃 wtedy patrzę na wasze suwaczki i odliczam kiedy mój bąbel taki duży będzie. ☺️
Ja wizytuje w przyszły poniedziałek i po waszych wczorajszych postach przebieram już nogami. 😁
Co do wyprawki to ja sobie obiecałam że do polowkowych nic nie kupuje bo jak będą mi ciuszki w domu leżeć to się rozczule i już w ogóle będzie mi się dłużył czas do porodu. W weekend była u nas moja mama.. i co? Dostaliśmy w prezencie spioszki 😍 wiedziałam jaki to będzie miało skutek. Nie potrafiłam się z nimi roztsac cały wieczór po czym poprosiłam męża żeby to gdzieś schował. Niestety zrobiłam sobie ich zdjęcie więc i tak na nie zerkam do telefonu. Te ciuszki są takie sloooodkie 😍😍
Rozumiem Cie 😁 ja nie mogę się doczekać prania, prasowania i układania tych wszystkich ciuszków 🤩💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Natalia321 wrote:Hej dziewczyny możecie mi podpowiedzieć jak to jest z drugim badaniem prenatalnym(połówkowe) w którym tc robicie? Moja gin kazała się umówić między 18a22tc, a dr u którego robiłam pierwsze prenatalne kazał się umawiać między 20a24tc..
Po 20tygNatalia321 lubi tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Mi wyznaczyli termin na 19+5.Natalia321 lubi tę wiadomość
-
Natalia321 lubi tę wiadomość
Dawid i Kamil💙💙
-
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa...tak moja dziewczynka pozostająca dziewczynką to zdecydowanie najlepszy prezent na dzień kobiet.
A od m z tej okazji wczoraj dostałam tez prezent bardzo sie cieszy ze będzie teraz dziewczynka mimo ze Nasi chłopcy to sa z mojego poprzedniego małżeństwa.
Widać że kocha ich jak swoje😍
Wszystkiego co najwspanialsze dla Was w dnou kobiet😚Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2022, 10:40
Malina330, bridagues, puszek369 lubią tę wiadomość
Dawid i Kamil💙💙
-
Hej, jestem już po amniopunkcji - nieprzyjemne, ale do zniesienia.
Mam mega mętlik w głowie. Potwierdziło się, że będzie chłopak i dziewczynka. Z badań prenatalnych dziewczynka miała podejrzenie wady serca AVSD, nt =6,5. Na badaniu u mojego ginekologa tydzień później wyszło, że jest obrzęk właśnie tego płodu. Dzisiaj przed amniopunkcją miałam usg, lekarz nie widzi wady AVSD, może lekko niedomyka się zastawka, ale podobno to pikuś. Obrzęku nie ma. Nt=4,4. I podobno to jest w normie na 16 tc (w co lekko niedowierzam).
Nie wiem co o tym wszystkim myśleć 😲Sylvka lubi tę wiadomość
-
Karo_lalala wrote:Hej, jestem już po amniopunkcji - nieprzyjemne, ale do zniesienia.
Mam mega mętlik w głowie. Potwierdziło się, że będzie chłopak i dziewczynka. Z badań prenatalnych dziewczynka miała podejrzenie wady serca AVSD, nt =6,5. Na badaniu u mojego ginekologa tydzień później wyszło, że jest obrzęk właśnie tego płodu. Dzisiaj przed amniopunkcją miałam usg, lekarz nie widzi wady AVSD, może lekko niedomyka się zastawka, ale podobno to pikuś. Obrzęku nie ma. Nt=4,4. I podobno to jest w normie na 16 tc (w co lekko niedowierzam).
Nie wiem co o tym wszystkim myśleć 😲
Wyniki amniopuncji mają za zadanie wykrycie wad płodu, takie konkretne?Amniopunkcja robiona tylko dziewczynce?