Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem po wizycie:) najwspanialszy prezent na dzień kobiet zdrowa dziewczynka 😀 proszę o różowe serduszko 💗 wazy 220 g
6 kwietnia połówkowe będzie 21+5 wiec na sam koniec
Karolala trzymam kciuki za zdrowe bliźniaki bardzo mocno 🥰
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2022, 18:01
Maybelle, Lexia, puszek369, bridagues, a.ky.ska, Różowa_90, Malina330 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie wiem co robic...robiłam badanie moczu i wszystko ok poza bakterie-liczne i leukocyty 3-7 w polu widzenia...
Wczoraj prywatna wizyta i lekarz ze ti nic moiże zle pobrany mocz i ze mam pic sok z żurawiny a dzis mialam na nfz( tak wypadło dzien po dniu bo lekarka idzie na urlop ) i lekarka ze względu na bakterie zapisala antybiotyk Zinnat 500 na 7 dni..dala skierowanie na posiew ale i tak wynik sie dowiem na wizycie za 4 tyg i i tak mam brac antybiotyk...
Nie wiem co robić.Miala któraś z was taki wynik i brała anty?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2022, 18:20
Dawid i Kamil💙💙
-
Czarna32 wrote:Dziewczyny nie wiem co robic...robiłam badanie moczu i wszystko ok poza bakterie-liczne i leukocyty 3-7 w polu widzenia...
Wczoraj prywatna wizyta i lekarz ze ti nic moiże zle pobrany mocz i ze mam pic sok z żurawiny a dzis mialam na nfz( tak wypadło dzien po dniu bo lekarka idzie na urlop ) i lekarka ze względu na bakterie zapisala antybiotyk Zinnat 500 na 7 dni..dala skierowanie na posiew ale i tak wynik sie dowiem na wizycie za 4 tyg i i tak mam brac antybiotyk...
Nie wiem co robić.Miala któraś z was taki wynik i brała anty? -
Czarna32 wrote:Dziewczyny nie wiem co robic...robiłam badanie moczu i wszystko ok poza bakterie-liczne i leukocyty 3-7 w polu widzenia...
Nie wiem co robić.Miala któraś z was taki wynik i brała anty? -
Agata.90 wrote:Na same bakterie nigdy nie dostałam antybiotyku.Leukocyty 3-7 wydają mi się bardziej poważne ale gdy miałam 5-10 to też nie miałam na to antybiotyku.Lekarzem nie jestem ale może zrob sobie prywatnie posiew moczu żebyś sama zobaczyła cY coś się zmieniło ?!
Lekarka mowila ze na wynik czeka się okolo 7 dni i dlatego pp pobraniu mam juz brać anty.
Faktycznie sprawdzilam prywatnie i pisze od 5 do 7 dni na wynik.
Nie mam żadnych bóli brzucha itp
Dawid i Kamil💙💙
-
Czarna32 wrote:No właśnie moze zapisała ze względu na te leukocyty?sama nie wiem właśnie...jutro zrobię posiew prywatnie i bede wiedzieć co i jak trochę sie dygam brac anty chociaż z Kamilem bralam duomox na zap płuc i wszystko ok bylo.
Lekarka mowila ze na wynik czeka się okolo 7 dni i dlatego pp pobraniu mam juz brać anty.
Faktycznie sprawdzilam prywatnie i pisze od 5 do 7 dni na wynik.
Nie mam żadnych bóli brzucha itp -
Agata.90 wrote:To zrób i posiew i zwykły..dobrze się przyszyjuj do pobrania moczu I może faktycznie zł pobrany ,chociaż ja w każdej ciąży mam kiepskie wyniki moczu mimo dobrze pobranegoDawid i Kamil💙💙
-
_Luna_ wrote:No to a propo badania moczu bo mnie czeka przed wizytą w tym tygodniu. Kładę się spać o 23 o 1-2 pierwsze siku o 4-5 drugie siku i wstaje o 8 i kolejne siku, które pobrać do badania ? 😔
Ja bym brała z 8, bo wcześniej bym nie trafiła 🤣🤣😅_Luna_ lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, ostatnio Was podczytuje, ale jakoś nie mam weny do pisania.
Moje dzieciątko ostatnio tak sie rzuca po brzuchu, że aż śmiesznie. Na początku było bardzo mało ruchów, sama nie wiedziałam czy to to. Zmyliło mnie to, że inaczej odczuwałam w pierwszej ciąży. Już zapomniałam jak to jest i przyzwyczajam się od nowa 😅
Wczoraj przyszły legi z Sinsay i całkiem całkiem, tylko ta Mka wydaje mi się jednak malutka na brzuch ale chwilę na pewno uda się ponosić 😊
Malina330 lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Sylvka wrote:Cześć dziewczyny, ostatnio Was podczytuje, ale jakoś nie mam weny do pisania.
Moje dzieciątko ostatnio tak sie rzuca po brzuchu, że aż śmiesznie. Na początku było bardzo mało ruchów, sama nie wiedziałam czy to to. Zmyliło mnie to, że inaczej odczuwałam w pierwszej ciąży. Już zapomniałam jak to jest i przyzwyczajam się od nowa 😅
Wczoraj przyszły legi z Sinsay i całkiem całkiem, tylko ta Mka wydaje mi się jednak malutka na brzuch ale chwilę na pewno uda się ponosić 😊 -
Ja dzisiaj wizytuje u położnej, a jutro mam USG, mam nadzieję że dowiem się kto siedzi w środku.
Wczoraj poczułam takiego kopniaka, że aż się wystraszyłam 🙈 wcześniej takie smyranie, bąbelki, łaskotanie raz na jakiś czas, a wczoraj to był ewidentny kopniak😁 -
Bunia89 wrote:Ja dzisiaj wizytuje u położnej, a jutro mam USG, mam nadzieję że dowiem się kto siedzi w środku.
Wczoraj poczułam takiego kopniaka, że aż się wystraszyłam 🙈 wcześniej takie smyranie, bąbelki, łaskotanie raz na jakiś czas, a wczoraj to był ewidentny kopniak😁ja tak raz dostalam kiedyś kopa w żebra w Media Markt, że wrzasnęłam na cały sklep 🤣
Bunia89 lubi tę wiadomość
-
A u mnie te ruchy takie dziwne, wczoraj mimo że mooocno i słodko świętowałam dzień kobiet to był spokój calutki dzień ale na szczęście nerwy ukoił detektor.
Idę dziś na wizytę... Mam nadzieję że będzie już pewne kogo tam mam 🤣 trzymajcie kciuki!Bunia89, Maybelle, Różowa_90, bridagues, Malina330 lubią tę wiadomość
Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙