Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylvka wrote:Cieszycie się czy raczej jesteście zawiedzeni? 🙈 to ja już się nie nastawiam chyba na nic... Ostatnio sugerowano chłopca?
W ogóle to gratulacje!
Także dziewczyny będę miała mnóstwo pięknych dziewczęcych ubranek na sprzedaż, wstawię Wam za jakiś link do vinted 🙈 będę robić zdjęcia z płakać i wystawiać na sprzedaż 😭🤣Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
PaniHa wrote:Głupio mi napisać ale jestem mega zawiedziona, bardzo płakałam po wizycie. Muszę to przetrawić i będę tego malucha kochała do szaleństwa ale jednak do końca miałam nadzieję że będzie córeczka. Mąż chyba przeze mnie też się nastawił na córkę...
Także dziewczyny będę miała mnóstwo pięknych dziewczęcych ubranek na sprzedaż, wstawię Wam za jakiś link do vinted 🙈 będę robić zdjęcia z płakać i wystawiać na sprzedaż 😭🤣mąż powinien być zachwycony większość facetów liczy na synka
mój to był wczoraj zawiedziony ze będzie córka liczył na drugiego syna 🙈 jakiś dziwny
chłopaki maja łatwiej w życiu… tak mówią… ja mam pierwszego synka zobaczysz jaka fantastyczna więź jest między mama a synem będziesz mile zaskoczona
-
PaniHa wrote:Głupio mi napisać ale jestem mega zawiedziona, bardzo płakałam po wizycie. Muszę to przetrawić i będę tego malucha kochała do szaleństwa ale jednak do końca miałam nadzieję że będzie córeczka. Mąż chyba przeze mnie też się nastawił na córkę...
Także dziewczyny będę miała mnóstwo pięknych dziewczęcych ubranek na sprzedaż, wstawię Wam za jakiś link do vinted 🙈 będę robić zdjęcia z płakać i wystawiać na sprzedaż 😭🤣
Każdy przeżywa na swój sposób, dobrze, że sobie pozwoliłaś na łzy, oczyszczają, teraz pomału przestawisz się na nową rzeczywistość i znowu będzie pięknieza kilka lat, będziesz zachwycona z parki, tego Ci w każdym razie życzę
Początek 03.2021 - starania o pierwsze 👶
2 cykle starań: 💔 31.05.21 - 8tc
4 cykle starań: 26.11.21 - ⏸
13.12.21 - jest ♥️!
25.01.22 - prenatalne 👌 👨🦱
22.03.22 - połówkowe 👌 👨🦱
26.05.22-badanie III trymestru 👌👨🦱
❤️1.08.2022 - mamy synka! ❤️ -
Także dziewczyny będę miała mnóstwo pięknych dziewczęcych ubranek na sprzedaż, wstawię Wam za jakiś link do vinted 🙈 będę robić zdjęcia z płakać i wystawiać na sprzedaż 😭🤣
Powiem na pocieszenie, że chłopcy są mega słodcy, kochani i oddani. Sama zobaczysz jakim będzie synusiem mamusi 😊 Dobrze, że sobie popłakałaś...wiem że jak u mnie się okaże chłopiec też będzie to ciężkie. Teraz sobie tego nie wyobrażam, ale wiem że będę rozczarowana. Ostatnio dostałam nadzieje na dziewczynke, więc nie myślę w tych kategoriach. Jednak przed ostatnią wizyte śniły mi się siusiaki i bardzo się stresowałam, że usłyszę że to chłopiec (głupia 🤦). Czekam jak na szpilkach na połówkowe.3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Czarna32 wrote:Dzięki dziewczyny.
Powtórzyłam badanie moczu pobralam pod prysznicem wszystko jak należy.
Bakterie nadal liczne leukocyty mniejsze ale obfity sluz liczne nabłonki plaskie i dodatkowo wyszly erytrocyty świeże w moczu.brac ten anty?? -
Także dziewczyny będę miała mnóstwo pięknych dziewczęcych ubranek na sprzedaż, wstawię Wam za jakiś link do vinted 🙈 będę robić zdjęcia z płakać i wystawiać na sprzedaż 😭🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2022, 20:00
-
Agata.90 wrote:Ile leukocytow I erytrocytów w polu widzenia?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2022, 20:14
Dawid i Kamil💙💙
-
Czarna32 wrote:Byly leukocyty 3-7 w polu widzenia i jest dzis 1-2 -nablonki plaskie były liczne w polu widzenia dzis pisze ze od 2-7 w polu widzenia erytrocyty świeże -pojedyncze pasma w polu widzenia,bakterie liczne,śluz obfity, i jakies szczawiany wapnia których nie było doszły
Ja przy takich parametrach antybiotyku nie miałam.Musisz sama zadecydować.
Albo skonsultować się z 1 lekarzem?! -
Agata.90 wrote:Ja przy takich parametrach antybiotyku nie miałam.Musisz sama zadecydować.
Albo skonsultować się z 1 lekarzem?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2022, 21:09
Dawid i Kamil💙💙
-
Czarna32 wrote:A coś innego miałaś?jakis urofuraginum albo coś innego czy nic?
Ja miałam zapalenie pęcherza na samym początku ciąży i brałam urosept i piłam sok żurawinowy taki z apteki z oleofarmu. Kojarzy mi się, że furagin jest chyba szkodliwy w ciąży...
Czarna32 lubi tę wiadomość
-
Czarna32 wrote:A coś innego miałaś?jakis urofuraginum albo coś innego czy nic?
Musis zaufać jakiemuś lekarzowi.Jeden mówi tak ,drugi tak.Nie wiem q sumie po co chodzić do dwóch 😀ale któryś ma rację na pewno .Tylko któremu bardziej ufasz?Czarna32 lubi tę wiadomość
-
Agata.90 wrote:Nie miałam nic,piłam sok z żurawiny .Jak dobrze pamiętam.
Musis zaufać jakiemuś lekarzowi.Jeden mówi tak ,drugi tak.Nie wiem q sumie po co chodzić do dwóch 😀ale któryś ma rację na pewno .Tylko któremu bardziej ufasz?
W poprzednich mialam takie same zalecenia ale tam miałam tylko bakterie liczne obecne bez reszty która jest teraz.
Poczytam jeszcze o tym na necie.
Kiedys prywatnemu teraz sama nie wiem..
Obaj twierdzą ze łożysko jest gdzie indziej🙉
Ale dzięki za pomoc 💗Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2022, 21:49
Dawid i Kamil💙💙
-
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia
wiem że będzie tego mojego Aleczka kochać nad życie bo ale potrzebuje chwili żeby się z tym oswoić
Puszek nie mam fotki, za tydzień połówkowe to poproszę żeby polowała i dała mi dowód na papierze 🤣 do polowkowych i tak nikomu nie mówimy, dzisiaj dowiedział się tylko mąż i moja najbliższą przyjaciółka.Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
Czarna32 wrote:Chodzilam na nfz ale było ze puste jajo plodowe itp (slabe ma usg) to poszlam prywatnie do mojego gina z poprzednich ciąży...ale zostałam u niej i chodze do dwóch ze względu na badania właśnie bo mi bylo szkoda dawać prywatnie za te wszystkie badania krwi a w poprzednich ciążach to i za ktg tez musialam płacić a tu jednak bede to miała w ramach nfz i teraz uznalam ze skoro moge miec za darmo to czemu nie.
W poprzednich mialam takie same zalecenia ale tam miałam tylko bakterie liczne obecne bez reszty która jest teraz.
Poczytam jeszcze o tym na necie.
Kiedys prywatnemu teraz sama nie wiem..
Obaj twierdzą ze łożysko jest gdzie indziej🙉
Ale dzięki za pomoc 💗👧 2017 ❤ 👶 2021
-
PaniHa wrote:Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia
wiem że będzie tego mojego Aleczka kochać nad życie bo ale potrzebuje chwili żeby się z tym oswoić
Puszek nie mam fotki, za tydzień połówkowe to poproszę żeby polowała i dała mi dowód na papierze 🤣 do polowkowych i tak nikomu nie mówimy, dzisiaj dowiedział się tylko mąż i moja najbliższą przyjaciółka.
Miałam doookladnie to samo - bardzo płakałam dwa dni, w ogóle decydując się na drugie dziecko nie brałam pod uwagę innej opcji jak druga córka… Teraz minęły już cztery tygodnie i jestem oswojona i mam nadzieje pogodzona z sytuacją. Dalej zazdroszczę wszystkim małych córeczek, ale moją terapią były po pierwsze konta na insta mam, które mają pierwszą córkę i potem synka (tam patrzę na relacje rodzeństwa i mnie to pociesza, że nie tylko siostry potrafią się razem bawić) oraz szukałam ubranek dla chłopca na stronach z ładnymi ubraniami dla chłopców (omijaj szerokim łukiem smyka!). Zaczelęłam planować pokoik w kolorach beżu i przyjemniej pastelowej zieleni - to też pomogło - bo nie znoszę takiego typowego oklepanego niebieskiego dla chłopców.
Zaczęłam tydzień temu wystawiać rzeczy po córce na Vinted - no żal, wielki żal to jest - te sukieneczki, różowe sweterki - to jest trudne ale nie płakałam(a myślałam, że będę).
Rozmawiałam też z koleżanką, która ma właśnie córkę i po 3 latach urodził się syn a bardzo chciała drugą córkę i twierdzi, ze do porodu nie mogła tego przetrawić a teraz ma synka mamusi. Także ja też na to liczę. Córka też przyzwyczaiła się do myśli, że będzie braciszek, mówi do brzuszka codziennie : Kocham Cię Kosiemka ♥️ I jak daje mi coś do jedzenia to zawsze dwa kawałki - dla mnie i braciszka
A więc łącze się w bólu ale będzie dobrze.
Czarna32 lubi tę wiadomość
New Baby
Julia -
Jakby któraś z Was chciała ciuszki dla dziewczynki (0-4 lat) to zapraszam
Myślę, że jeszcze dwa tygodnie będę wrzucać
Zaczęłam od większych rozmiarów, ale powoli będę schodziła w dół z tego co widzę patrząc na tą stertę ubrań
https://vinted.pl/member/5456478-kgdiary
New Baby
Julia -
antonna wrote:Zaufalabym temu, kto ma racje z łożyskiem 😅
Musiałabym isc do 3 go zeby ocenił.
28 mam połówkowe to sie dowiem 😂😂🤣
P.S.poczytalam o za i przeciw...i wzielam anty a ogólnie mocno ciśnie mnie na pęcherz ostatnio myślałam ze to od ciąży a jak przejdzie to znaczy ze to bylo jednak to zapalenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2022, 08:16
Dawid i Kamil💙💙
-
Cześć, wczoraj po wizycie wszystko w porządku Malutka waży 156g łożysko jest na tylniej ścianie.
Kolejna wizyta za 3 tyg czyli 30.03
Nie mam żadnego fajnego zdjęcia bo Młoda nie chce się pokazywać, tylko chowa się po kątach.puszek369, Różowa_90, loveforever1, Lexia, kasha86, Sylvka, Maybelle, Malina330, a.ky.ska, Kasik, bridagues lubią tę wiadomość
-
Kasha mam trzy koleżanki które mają córki i synów i serio te relacje są całkiem spoko 😊
To nie ma reguły. Twoja córcia zapewne będzie bardzo opiekuńcza i bardzo pokocha małego braciszka, zobaczysz sama ile Ci to przyniesie radości i dumy 😊kasha86 lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]