Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluję udanych wizyt
tutaj jest link do sukienki : https://miziu.pl/products/dluga-sukienka-ciazowaMalina330, Maybelle, puszek369, Lexia, bridagues, a.ky.ska, GabaŻaba lubią tę wiadomość
-
DeLaCruz wrote:A mi się dzisiaj śniło, że byłam na usg i dziewczynki zrobił się chłopiec z gigantycznym siusiakiem 😱
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2022, 16:08
DeLaCruz lubi tę wiadomość
-
Anuszka28 wrote:Gratuluję udanych wizyt
tutaj jest link do sukienki : https://miziu.pl/products/dluga-sukienka-ciazowa
Piękna sukienka.
Zawsze się dziwiłam i nadal dziwię dlaczego ślub w ciąży a nie po porodzie jak kobieta dojdzie fo siebie i jest już bez brzucha😀😀 -
Anuszka28 piękna sukienka! 😍 To ślub tuż tuz, wspaniale! 🥰 Planujecie wesele? Duże? Uwielbiam tematykę ślubną ❤️
Ja byłam dzisiaj na wizycie, przełożona z wczoraj. Wszystko dobrze, dzidek ruchliwy, waży ok 350 g 🥰 Fotek znowu nie mam.
Nie wierzę, że to już połowa ciąży 🙈Maybelle, puszek369, Darinka, bridagues, kasha86, Lexia, loveforever1, a.ky.ska lubią tę wiadomość
Początek 03.2021 - starania o pierwsze 👶
2 cykle starań: 💔 31.05.21 - 8tc
4 cykle starań: 26.11.21 - ⏸
13.12.21 - jest ♥️!
25.01.22 - prenatalne 👌 👨🦱
22.03.22 - połówkowe 👌 👨🦱
26.05.22-badanie III trymestru 👌👨🦱
❤️1.08.2022 - mamy synka! ❤️ -
Agata.90 wrote:Piękna sukienka.
Zawsze się dziwiłam i nadal dziwię dlaczego ślub w ciąży a nie po porodzie jak kobieta dojdzie fo siebie i jest już bez brzucha😀😀
w sumie jakoś tak wyszło, dwa nie robiły żadnego wesela ani imprezy. Będzie od 12-16 gości maksymalnie, tylko moja rodzinka, tzn rodzice, siostra z mężem i młodsza siostra z partnerem, my, nasze dzieci. Zapraszamy też moich dziadków.
Rodzice od M. zostali zaproszeni tak samo jak jego bracia, ale nie przyjdą.
po uroczystości idziemy na obiad i ciasto z tortem niespodzianką, bo M ma wcześniej urodziny
Agata.90, megson91, Różowa_90 lubią tę wiadomość
-
_Luna_ wrote:Anuszka super i gratulacje
Brida a wcześniej upierali się przy dziewczynce?
Dziewczyny kupowalicie coś na stronie babyhit.pl ? Bo chciałam kupić kilka rzeczy ale na internecie sprzeczne opinie o tym sklepie online
A co do babyhit.pl to zamawiałam tam kilka razy, w tym raz wózek spacerowy - za każdym razem bez problemów._Luna_, loveforever1 lubią tę wiadomość
-
Piękny uśmiech na usg 💕
Byłaś u tej samej co ja ?
Ja od 2 dni mam okropny ból zęba - Apap nie pomagaokazało się, że to ten sam ząb co już miałam leczony - dwa razy kanałowo - i było prawdopodobieństwo, że znów się odezwie bo on jakoś zakręca i nie można było doczyścić czy coś
Odezwał się dokładnie po 2 latach…
Właśnie czekam na wizytę u stomatologa, żeby dał mi jakiś antybiotyk na to zapalenie .. a potem to nie wiem co robić, bo nie można robić zdjęć w ciąży więc ciężko zrobić kanałowe ..
New Baby
Julia -
bridagues wrote:Na badaniu I trymestru były obecne 3 osoby i wszystkie trzy jednoznacznie orzekły, że z wyrostka płciowego na 90% dziewczynka. W 19+1 miałam wizytę u lekarza prowadzącego i też komentarz „skłaniałbym się ku dziewczynce”. A na połówkowym badaniu w 19+6 siusiol 😂 .
A co do babyhit.pl to zamawiałam tam kilka razy, w tym raz wózek spacerowy - za każdym razem bez problemów.
Weeź, ja już się nastawiłam na dziewczynkę 🙃💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
kasha86 wrote:Piękny uśmiech na usg 💕
Byłaś u tej samej co ja ?
Ja od 2 dni mam okropny ból zęba - Apap nie pomagaokazało się, że to ten sam ząb co już miałam leczony - dwa razy kanałowo - i było prawdopodobieństwo, że znów się odezwie bo on jakoś zakręca i nie można było doczyścić czy coś
Odezwał się dokładnie po 2 latach…
Właśnie czekam na wizytę u stomatologa, żeby dał mi jakiś antybiotyk na to zapalenie .. a potem to nie wiem co robić, bo nie można robić zdjęć w ciąży więc ciężko zrobić kanałowe ..Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙