Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
A u nas z nowości za równy miesiąc bierzemy ślub, wczoraj otrzymałam powiadomienie ze wysłali sukienkę paczka powinna być do 15 dni roboczych ( przy zamówieniu nie zauważyłam że jest wysyłana z Australii 🤭🙈🙈🤪) w tym tygodniu idziemy oglądać samochód.
W poniedziałek mam badania połówkowe.Karo_lalala, Marta.g, bridagues, megson91 lubią tę wiadomość
-
Jeszcze na luzie, ale chyba te czekanie na sukienkę...a jak się zła okaże to wtedy zostaje mi tydzień (świąteczny) na znalezienie czegoś innego.
-
Różowa_90 wrote:Karo_lalala super, bardzo się cieszę! Tyle stresu przeszłaś, cieszę się, że możesz odetchnąć.
Mam koleżankę z zespołem Turnera, ale u niej rozpoznano dopiero w okresie nastoletnim - była niewysoka i miała jakieś problemy miesiączkowe (ale jej rodzice i siostra też są niscy). Dziewczyna wiedzie normalne życie - samodzielna, pracuje i ma chłopaka.Maybelle, Anuszka28, Lexia, a.ky.ska, Różowa_90, _Luna_, antonna, Darinka, puszek369, Malina330, bridagues, megson91 lubią tę wiadomość
-
JaSzczurek wrote:A wiesz czy całkowicie brakuje jej chromosomu X czy np. jest w zniekształconej formie? Podobno to wpływa na nasilenie objawów.
JaSzczurek, Malina330 lubią tę wiadomość
-
Różowa, piękny jest, też go rozważałam ❤️
Ehh, współczuję chorób i wahań nastrojuRóżowa_90 lubi tę wiadomość
👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Drugorodna(1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Mikrozarodek z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1)i pięknie bijące ❤️
07.10.24(9+6): 👽 ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka😜Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Druga córka?!🩷
06.11.24(14+1): 100g Bambosza 🐛
02.12.24(17+6): 250g drugiej Córki 🙈🧚🏼♀️
20.12.24(20+3): 363g Dziewczynki 🧜🏼♀️
-
_Luna_ mieli
bez zobaczenia, wypróbowania, chyba byśmy się nie zdecydowali, bo jak byliśmy w innym sklepie, to jednak wiele wózków nam nie pasowało, a w necie wydawały mi się dla nas dobre.
Anuszka28 ale ekstra, tyle się u Ciebie dzieje!mam nadzieję, że suknia dojdzie na spokojnie i będzie idealna 👌
Początek 03.2021 - starania o pierwsze 👶
2 cykle starań: 💔 31.05.21 - 8tc
4 cykle starań: 26.11.21 - ⏸
13.12.21 - jest ♥️!
25.01.22 - prenatalne 👌 👨🦱
22.03.22 - połówkowe 👌 👨🦱
26.05.22-badanie III trymestru 👌👨🦱
❤️1.08.2022 - mamy synka! ❤️ -
Tak z innej beczki. Wyszło słonko za chwile święta co robicie z oknami? Myjecie czy delegujecie obowiązki? Ja już się chciałam zabierać za mycie i mówiłam o tym mamie a ona mnie okrzyczała że nie mogę
(Nowy dom okna nisko nie trzeba się naskakac do pomocy myjka karcher) myć czy nie ryzykować? 🤔 oczywiście zasłony do powieszenia zostawie mężowi🩷 16.08.2022 👱♀️ -
_Luna_ wrote:Tak z innej beczki. Wyszło słonko za chwile święta co robicie z oknami? Myjecie czy delegujecie obowiązki? Ja już się chciałam zabierać za mycie i mówiłam o tym mamie a ona mnie okrzyczała że nie mogę
(Nowy dom okna nisko nie trzeba się naskakac do pomocy myjka karcher) myć czy nie ryzykować? 🤔 oczywiście zasłony do powieszenia zostawie mężowi
Hmm, mnie też zabraniają akurat okien 🤷🏼♀️ nie wiem, czy to rzeczywiście jakaś różnica przy innym sprzątaniu. U mnie okna myje mąż, ja tego nie cierpię (a firanek wieszać nie umiem, on wiesza pięknie, równiutko). Jak masz komu, to oddeleguj, rzadko w życiu jest taka wymówka 😁😅kasha86 lubi tę wiadomość
👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Drugorodna(1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Mikrozarodek z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1)i pięknie bijące ❤️
07.10.24(9+6): 👽 ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka😜Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Druga córka?!🩷
06.11.24(14+1): 100g Bambosza 🐛
02.12.24(17+6): 250g drugiej Córki 🙈🧚🏼♀️
20.12.24(20+3): 363g Dziewczynki 🧜🏼♀️
-
_Luna_ wrote:Tak z innej beczki. Wyszło słonko za chwile święta co robicie z oknami? Myjecie czy delegujecie obowiązki? Ja już się chciałam zabierać za mycie i mówiłam o tym mamie a ona mnie okrzyczała że nie mogę
(Nowy dom okna nisko nie trzeba się naskakac do pomocy myjka karcher) myć czy nie ryzykować? 🤔 oczywiście zasłony do powieszenia zostawie mężowi
U nas mycie okien to 8 h roboty. Zlecam to takiej dziewczynie, ktora zrobi to za pieniądze.👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Maybelle wrote:Ja już myślałam, że spadki nastroju mam z głowy, to znowu mam jakieś niekontrolowane wybuchy złości. I tak naprawdę nie wiem dlaczego 🤦🏼♀️ Proszę powiedzcie, że to minie 😩 Mój mąż ma już chyba dość i ja sama siebie mam dość. Bo jestem zła a nawet sama nie wiem czemu! 😤
Mi się właśnie zaczęły humory, aż sama siebie nie poznaję 🙄 a wcześniej byłam do rany przyłóż 🤣💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Mi mama pomogła, koniecznie chciała się wykazać 😉 ja mam tylko rolety rzymskie więc prosta sprawa💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
_Luna_ wrote:Antonna U mnie też pewnie tyle zejdzie ale zawsze to rozkładam na 3 dni. Ale chyba rzeczywiście tym razem sobie odpuszczę i poszukam kogoś kto zrobi to za mnie👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Odpuścić okna..Ja już mam nauczkę że się 2 dni temu narobiłam a wczoraj myślałam że na Izbę pojadę bo brzuch bolał mocno .Dziś już ok .Okna umyje za rok 🤣🤣
Miałam dokończyć mój plan z mini ogródkiem za domem ale męża oddelegowałam i teraz nadzoruje prace🤣