Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
_Luna_ wrote:Tak z innej beczki. Wyszło słonko za chwile święta co robicie z oknami? Myjecie czy delegujecie obowiązki? Ja już się chciałam zabierać za mycie i mówiłam o tym mamie a ona mnie okrzyczała że nie mogę
(Nowy dom okna nisko nie trzeba się naskakac do pomocy myjka karcher) myć czy nie ryzykować? 🤔 oczywiście zasłony do powieszenia zostawie mężowiRuzia lubi tę wiadomość
-
_Luna_ wrote:Tak z innej beczki. Wyszło słonko za chwile święta co robicie z oknami? Myjecie czy delegujecie obowiązki? Ja już się chciałam zabierać za mycie i mówiłam o tym mamie a ona mnie okrzyczała że nie mogę
(Nowy dom okna nisko nie trzeba się naskakac do pomocy myjka karcher) myć czy nie ryzykować? 🤔 oczywiście zasłony do powieszenia zostawie mężowistrach pomyśleć, co będzie potem..
-
Karo_lalala wrote:Zdecydowanie to zlecę komuś. Dzisiaj robiłam pranie i przyszło mi się kilka razy schylić do bębna, to zmęczyłam się jak nigdy
strach pomyśleć, co będzie potem..
Miałam dzisiaj to samo... zasapałam się strasznie i też się zaczęłam zastanawiać jak to będzie później. U mnie większość obowiązków domowych przejął mąż 😊 Sam też powiedział, że umyje okna więc nie protestuje 😊
💑+😺
11 cs - 2cs z CLO.
3.12 - 12 dpo ⏸
5.01 Dwa maluszki 🥰
👶 1,99 cm 💕👶 1,92 cm 💕
07.07.2022 (34+4)
💖Oliwia 1920g 💖Lilianna 2620g -
Zawsze wszyscy mówią, żeby kobieta w ciąży nie myła okien, więc kiedy sobie odpuścić jak nie teraz? :p nie rozważając, czy to zasadne. U nas miał myć mąż, ale widzę dużo ogłaszających się osób, zwłaszcza Ukrainek, więc chyba się zdecyduje, one zarobią, a my będziemy mieć czyste okna
Ja teraz porządkuje dom, sporo rzeczy wyrzucam/oddaje i nakupowałam worków próżniowych i nagle się zrobiło miejsce, wspaniale.Początek 03.2021 - starania o pierwsze 👶
2 cykle starań: 💔 31.05.21 - 8tc
4 cykle starań: 26.11.21 - ⏸
13.12.21 - jest ♥️!
25.01.22 - prenatalne 👌 👨🦱
22.03.22 - połówkowe 👌 👨🦱
26.05.22-badanie III trymestru 👌👨🦱
❤️1.08.2022 - mamy synka! ❤️ -
Dziewczyny ja mam wrażenie, że mam ogromny brzuch haha. Przepraszam, może wypisuje głupoty, w końcu jestem w ciąży,ale ja z córką miałam taki malutki, że teraz jakoś dziwnie się czuję, boję się, że do porodu będzie ogromny i nie dam rady chodzić 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2022, 15:38
-
Darinka wrote:
Może trochę pociesze... Mam podobne odczucia i takie same obawy jak Ty ...🙄Darinka lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Ja się obawiam znowu czy wszystko ok bo moja waga stoi w miejscu a brzucha brak mąż mówi że jest niewiele większy niż przed okresem... dzisiaj coś tam ze znajomymi rozmawiamy bo ich spotkaliśmy i oni zdziwieni że jak to że chyba dopiero pierwszy miesiąc bo nic nie widać.🩷 16.08.2022 👱♀️
-
Darinka wrote:
Ja mam dwa razy taki i wyglądam jak do porodu 🤣Darinka, Maybelle lubią tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
_Luna_ wrote:Ja się obawiam znowu czy wszystko ok bo moja waga stoi w miejscu a brzucha brak mąż mówi że jest niewiele większy niż przed okresem... dzisiaj coś tam ze znajomymi rozmawiamy bo ich spotkaliśmy i oni zdziwieni że jak to że chyba dopiero pierwszy miesiąc bo nic nie widać.
Ja tak miałam w pierwszej ciąży i byłam z tego bardzo zadowolona, na każdej wizycie było wszystko ok 🙂
-
_Luna_ wrote:Ja się obawiam znowu czy wszystko ok bo moja waga stoi w miejscu a brzucha brak mąż mówi że jest niewiele większy niż przed okresem... dzisiaj coś tam ze znajomymi rozmawiamy bo ich spotkaliśmy i oni zdziwieni że jak to że chyba dopiero pierwszy miesiąc bo nic nie widać.
Lexia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny w Sinsay pojawiły się kolarki ciążowe, wyglądają bardzo spoko, ja już swoje zamówiłam więc daje Wam znać, myślę że to będzie najlepszy spodzień na lato
bridagues, Sylvka, megson91 lubią tę wiadomość
Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
Mam to samo! U mnie brzuch było widać już w pierwszym miesiącu ciąży 😆 a teraz jestem taka duża jak przy końcówce w pierwszej ciąży, boję się co będzie później 🤭
Darinka lubi tę wiadomość
-
W pierwszej ciąży też z utęsknieniem czekałam na brzuch i wyskoczył dopiero w okolicach 27/29tyg. gdy byliśmy na kwarantannie, tak to mało kto wierzył, że w ciąży jestem bo brzuch ledwie wzdęty, teraz mam wrażenie że od końca pierwszego trymestru chodzę z piłką 🙈 też szybko się męczę, jakieś zadyszki, ból pleców. Muszę pojsc jeszcze na wizytę do ginekologa przed powrotem do Norwegii, bo ostatnio wyszło, że szyjka jest długa ale miękka, tu szybciej to skontroluje. Jak to było u Was? W sensie dziewczyny które miały problem ze skracająca się szyjka macicy, szybko to postępowało? Staram się nie dźwigać Hani, no ale jednak czasami jest to niewykonalne, a to dopiero 21 tydzień 🤷🏼♀️
-
Bunia89 wrote:W pierwszej ciąży też z utęsknieniem czekałam na brzuch i wyskoczył dopiero w okolicach 27/29tyg. gdy byliśmy na kwarantannie, tak to mało kto wierzył, że w ciąży jestem bo brzuch ledwie wzdęty, teraz mam wrażenie że od końca pierwszego trymestru chodzę z piłką 🙈 też szybko się męczę, jakieś zadyszki, ból pleców. Muszę pojsc jeszcze na wizytę do ginekologa przed powrotem do Norwegii, bo ostatnio wyszło, że szyjka jest długa ale miękka, tu szybciej to skontroluje. Jak to było u Was? W sensie dziewczyny które miały problem ze skracająca się szyjka macicy, szybko to postępowało? Staram się nie dźwigać Hani, no ale jednak czasami jest to niewykonalne, a to dopiero 21 tydzień 🤷🏼♀️
Także dość szybko chyba postępuje skracanieBunia89 lubi tę wiadomość
-
Młody mi chyba fiknął główka w dół i wali nogami po łożysku które mam w dnie macicy bo czuję dużo słabsze ruchy i zdecydowanie rzadziej. Tak jakby rączka od czasu do czasu na dole, na górze z raz dziennie. Może tak być?Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
PaniHa wrote:Baaaaardzo proszę ❤️
Nie było mnie chwilępołożna to p. Edyta Szumska (poczytaj sobie o niej w internecie, wygrała jakiś konkurs na położną
). Rozmawiałam z nią wczoraj, bo chciałam sobie ją „zarezerwować” na patronaż ale zmieniła placówkę w której pracuje i nie dojeżdża na Złotniki więc muszę znaleźć kogoś innego 😭😭
New Baby
Julia