Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarna32 wrote:Witaj to mamy podobnie tylko jak ostatni okres mialam 1.11 i testy tez szybko mi wychodziły tak jak tobie te same daty testów i badań 😁
7 grudnia mam wizytę.
Kciuki za betę 🙂
Mi nawet jedna ginekolog na konsultacji się bardzo dziwiła, że już testy wyszły.
Ale inna na wizycie stacjonarnej powiedziała, że te testy są teraz już bardzo czułe.Czarna32 lubi tę wiadomość
New Baby
Julia -
kasha86 wrote:Taaak widziałam właśnie!
Mi nawet jedna ginekolog na konsultacji się bardzo dziwiła, że już testy wyszły.
Ale inna na wizycie stacjonarnej powiedziała, że te testy są teraz już bardzo czułe.
5...bete robiłam we środę i mialam 3454 i dzis sobie obiecałam ze nie ide czekam twardo do wtorku 🙈🙈🙈ale jest ciężko bo jestem niecierpliwaDawid i Kamil💙💙
-
Wiika wrote:Ja właśnie w ogóle nie mam, nawet ostatnio wąchałem wino czy mnie odrzuci, ale było ok, kawa tez smakuje 🙈 trochę zaczęłam się obawiać, ze żadnych mdłości nie mam 🙈
Ja wąchałam mięso mielone od którego 1.5tyg temu mnie odrzucalo ale dzis nic zero reakcji 🙊
Nie przejmuj sie mam również takie myślenie 🙈
Najgorzej u mnie do południa bo jak chłopaki wracają z przedszkola później to juz nie mam czasu na analizy🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2021, 13:33
Dawid i Kamil💙💙
-
Czarna32 wrote:Ja byłam akurat po 1 becie (12.6)u lekarza bo.mialam termin na nfz na który czekałam pol roku i tez byla zdziwiona ze tak szybko i ze testy tez wychodzą tak szybko😁 ja mialam progesteron 17 i lekarka mówiła ze jest ok ale zaczął mi spadać bolał mnie.mocno brzuch i zadzwoniłam i biorę duphaston akutalnie skoczyl do 16
5...bete robiłam we środę i mialam 3454 i dzis sobie obiecałam ze nie ide czekam twardo do wtorku 🙈🙈🙈ale jest ciężko bo jestem niecierpliwa
wow beta 3454! Ja z poniedziałku miałam 260 !
New Baby
Julia -
kasha86 wrote:wow beta 3454! Ja z poniedziałku miałam 260 !
Ale zjaralam garnek ze siwo w całym domu wydawalo mi sie ze włączyłam a ja zmniejszyłam gaz i pojechałam do przedszkola 🙈
Wracam a tu siwo w domu!dobrze ze do pokoju chłopców były drzwi zamknięte to tylko tam nie śmierdzi obecnie ...dobrze ze chalpy nie spaliłam bo kupiliśmy ten dom 2 mce temu dopiero🙈🙈🙈Dawid i Kamil💙💙
-
U mnie właśnie też jest tak, ze jednego dnia czuje się swietnie, kolejnego męczą mnie mega mdłości,że nawet ciężko aby połknąć leki, taka przeplatanka, staram się jeść często posiłki ale mniejsze ilos i, doktor tak mi ostatnio polecił.20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡
-
Gosia9305 wrote:U mnie właśnie też jest tak, ze jednego dnia czuje się swietnie, kolejnego męczą mnie mega mdłości,że nawet ciężko aby połknąć leki, taka przeplatanka, staram się jeść często posiłki ale mniejsze ilos i, doktor tak mi ostatnio polecił.Dawid i Kamil💙💙
-
Malutka przytulam Cię bardzo mocno. Trzymaj się kochana❤️
PaniHa jak się czujesz? Plamienia ustały?
Kasha czekamy na wyniki ✊
A ja dziś byłam u dr diabetolog. Potwierdziła cukrzycę i dostałam insulinę 🙈.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2021, 16:20
kasha86 lubi tę wiadomość
Synuś 2007 ❤️
Wrzesień 2021 💔 6 tc
🍀11.11.21 szczęśliwa owulacja
🍀23.11.21 beta 70,2 🍀
🍀25.11.21 beta 217,7 (210%) 🙏
🍀30.11.21 beta 2814,0 🙏
Pierwsze usg 14.12.2021 🙏
Kolejna wizyta 20.12.21
Cukrzyca ciążowa ▶️ dieta -
KasiaCh wrote:Malutka przytulam Cię bardzo mocno. Trzymaj się kochana❤️
A ja dziś byłam u dr diabetolog. Potwierdziła cukrzycę i dostałam insulinę 🙈.
Tak szybko insulinę 😳 ja dopiero dostałam jak dieta już nie dawała rady. Chyba że masz cukrzyce normalnie mimo ciąży?3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Czarna32 wrote:Jak Twoja beta masz wynik?
Przed chwilą się pojawił - 1191 ! (127,3%)
Dobrze dobrze - podwaja się co dwa dni czyli w normie ..
Owulacje wiem kiedy miałam bo potwierdzilam ją testami - dzień po wyniku pozytywnym zrobilam z ciekawości kolejny test i juz wyszedl negatywny więc mogłam się pomylić o jeden dzień tylko ..
New Baby
Julia -
KasiaCh wrote:Malutka przytulam Cię bardzo mocno. Trzymaj się kochana❤️
A ja dziś byłam u dr diabetolog. Potwierdziła cukrzycę i dostałam insulinę 🙈.
A ja mam pytanie jak się bada cukrzycę ciążową na tak wczesnym etapie ciąży ? To nawet nie jest w podstawowych zaleceniach ... jak to sprawdzć - robiąc krzywą cukrową już teraz a nie w dwudziestym którymś tygodniu ?
New Baby
Julia -
kasha86 wrote:A ja mam pytanie jak się bada cukrzycę ciążową na tak wczesnym etapie ciąży ? To nawet nie jest w podstawowych zaleceniach ... jak to sprawdzć - robiąc krzywą cukrową już teraz a nie w dwudziestym którymś tygodniu ?
Mozna zbadac hemoglobine glikowana, zeby wiedziec czy jest cos na rzeczy.kasha86 lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
kasha86 wrote:A ja mam pytanie jak się bada cukrzycę ciążową na tak wczesnym etapie ciąży ? To nawet nie jest w podstawowych zaleceniach ... jak to sprawdzć - robiąc krzywą cukrową już teraz a nie w dwudziestym którymś tygodniu ?
Dokładnie tak, ja zrobiłam krzywą cukrową już na samym początku.kasha86 lubi tę wiadomość
Synuś 2007 ❤️
Wrzesień 2021 💔 6 tc
🍀11.11.21 szczęśliwa owulacja
🍀23.11.21 beta 70,2 🍀
🍀25.11.21 beta 217,7 (210%) 🙏
🍀30.11.21 beta 2814,0 🙏
Pierwsze usg 14.12.2021 🙏
Kolejna wizyta 20.12.21
Cukrzyca ciążowa ▶️ dieta