Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
izabell23 wrote:Dziewczyny w Rosmanie są witaminy w promocji omegamed+dha ponad 40 zł. Ja je ogólnie biorę,ale w aptece u nas płaciłam 2 tygodnie temu 89 zł za to samo opakowanie. Jutro idę na prenatalne ,sama niewiem czy nie za szybko będzie 11+3 dni,ale położna mnie tak zapisała,jak będzie za szybko pewnie każe przyjść za tydzień. Jak byłam w 7 tygodniu bombel miał ponad centymetr. Mdłości już mi praktycznie przeszły ,zaczynam jeść normalnie tak jak przed ciążą czyli dużo warzyw i owoców. Startuje z wagi 62 kg,zobaczę co mi jutro powie,bo chciałabym już zacząć ćwiczyć. Przed ciążą ćwiczyłam siłowo 5 razy w tygodniu i biegałam,w ciązy musiałam odpuścić.👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Ja kiedyś trenowałam ostro siatkówkę a teraz to wiecie tyle co w domu albo bieganie na zewnątrz. Wczoraj trochę pobierałam z synkiem na bieżni ale raczej tak dla pozytywnego zmęczenia, nie forsowałam się.
Boże nawet nie wiecie jak się boje jutrzejszej wizyty... 😢 -
Lusia trzymamy kciuki, mocno! Nadzieja umiera ostatnia, nie czytaj już na ten temat na forach. Wspaniale, że rodzina daje Ci wsparcie, to bardzo ważne. Ściskam.
Ani0nka myślę, że wiemy :p bo większość z nas odczuwa ten wielkie stres przed wizytami, ale wszystkie trzymamy kciuki i pomyśl, że to już jutro!
Mommy2, Ani0nka lubią tę wiadomość
Początek 03.2021 - starania o pierwsze 👶
2 cykle starań: 💔 31.05.21 - 8tc
4 cykle starań: 26.11.21 - ⏸
13.12.21 - jest ♥️!
25.01.22 - prenatalne 👌 👨🦱
22.03.22 - połówkowe 👌 👨🦱
26.05.22-badanie III trymestru 👌👨🦱
❤️1.08.2022 - mamy synka! ❤️ -
Lusia u mnie jest troszkę podobna sytuacja, w tydzień dzidziuś urósł 2 mm, serduszko było 110 (moim zdaniem było za mało bo tyle było jak zaczynałam poronienie) już po tyg serduszko jest 147, a dzidziuś urósł 4 mm... Nadal za mało ale jednak się ruszyło. Wierzę, że będzie dobrze. Trzymam kciuki za Ciebie i za siebie ♥️
Różowa_90, Ani0nka lubią tę wiadomość
Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Ja mam wizytę dopiero 19.01 🙈 nie wiem jak ja wytrzymamCórka w 2013 r
Kir-AA
Lusia3131 wrote:Hej dziewczyny.
Bardzo Wam dziękuję za wsparcie, musiałam się trochę odciąć od internetow, by zebrać jak największą ilość ciepła i wsparcia od swojej niezawodnej rodziny.
Jak wiecie, czekałam na serduszko.
3 stycznia zarodek 2 mm - brak akcji serca
7 stycznia- zarodek 3 mm - nadal brak akcji serca
Lekarz jak zwykle, a jeszcze jest szansa, ale przejrzałam wszystkie fora internetowe i wiem ,że tych szans już nie ma.
Dziś idę się dowiedzieć, czy ostatecznie mogę odstawić heparyne i acard.
Za Was wszystkie trzymam mocno kciuki. I bardzo mi było miło, że mogłam tutaj z Wami chwilę być i mieć nadzieję.
A jeszcze Ci powiem, załamałam się strasznie.. Moja psychoterapeutka postawiła mnie na nogi. Powiedziała że jedyne co mogę zrobić to dać miłość i pozytywne myśli dzidziusiowi a nie ładować kortyzol. Mega mi to pomogło. Nastawiłam się jakby wszystko miało być dobrze.kasha86 lubi tę wiadomość
Córka w 2013 r
Kir-AA
Lusia wierzę i trzymam kciuki aby wszystko było dobrze, aby ten cień szansy się urzeczywistnił
Co do golenia to ja polecam maszynkę Gillette Venus (biało - różowe) i krem do golenia AA do twardego zarostu
Ja wizytuje w środę. Ale to z racji tego że idę do innego ginekologa, do tamtego raczej już nie zawitam... Jego brak podejścia i empatii skutecznie mnie zniechęcił.
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Czarna32 wrote:To rzyganie i mdłości mnie wykończą...Dramat jakiś 🙈🙈🙈kiedy to sie skończy
Ja swoje wymioty i mdłości przetrwałam pijąc tak wiem ,że to niezdrowe ,ale Pepsi w małych ilościach. Kupiłam też tabletki Prevomit ,brałam jedną rano,ale pomagała tylko tak do 13,potem znowu wracały.Czarna32 lubi tę wiadomość
Izabella❤️ -
Cześć dziewczyny
Ja dzisiaj o 18.20 mam usg i podglądam kropeczka.
Mam nadzieje ze nadgonil troszke i wszystko dobrze bo jakoś mam dziwne myśli. W ogole jakoś dzisiaj ciągnie mnie podbrzusze i sama nie wiem czy to normalne czy nie.Mommy2, Różowa_90, Ani0nka lubią tę wiadomość
04.16, 08.16, 01.17 [*]
08.19 - synek 17t[*]
01.22 - 8 t [*] -
izabell23 wrote:Ja swoje wymioty i mdłości przetrwałam pijąc tak wiem ,że to niezdrowe ,ale Pepsi w małych ilościach. Kupiłam też tabletki Prevomit ,brałam jedną rano,ale pomagała tylko tak do 13,potem znowu wracały.
A te tabletki to bez recepty?kurczę...może tez bym kupila bo nie wyrabiam.Dawid i Kamil💙💙
-
Czarna32 wrote:To rzyganie i mdłości mnie wykończą...Dramat jakiś 🙈🙈🙈kiedy to sie skończy 🤢🤮Córka w 2013 r
Kir-AA
Dla mnie najlepszym sposobem na mdłości jest pojedziemy żołądek, jeśli jestem głodna zaczynają się mdłości i wymioty. Wtedy już ciężko jest mi cokolwiek wcisnąć, więc praktycznie cały czas jem i pilnuje tego żeby nie być głodnym. Mam wrażenie, że z synem jednak było gorzej. Dlatego pewnie waga szybciej pójdzie w góreę 🤷🙈😭
Nie mam apetytu i nie chce mi się jeść, e muszę to robić na siłę 😪3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Sylvka wrote:Dla mnie najlepszym sposobem na mdłości jest pojedziemy żołądek, jeśli jestem głodna zaczynają się mdłości i wymioty. Wtedy już ciężko jest mi cokolwiek wcisnąć, więc praktycznie cały czas jem i pilnuje tego żeby nie być głodnym. Mam wrażenie, że z synem jednak było gorzej. Dlatego pewnie waga szybciej pójdzie w góreę 🤷🙈😭
Nie mam apetytu i nie chce mi się jeść, e muszę to robić na siłę 😪
Ja też muszę jeść co dwie godziny,bo faktycznie jak idzie głód to zaczynają się mdłości. Ale jeszcze przez te 11 tygodni nie przytyłam nic,ale po dwa cm w pępku i biodrach przybyło ,talia bez zmian. . Jem co te dwie godziny,ale w malutkich ilościach. Od kilku dni w końcu mogę jeść normalne rzeczy ,owoce i warzywa. Dziś był na obiad łosoś duszony z makaronem i dużo ilością szpinaku i nic mi nie było. Wieczory są najgorsze ,bo tak od 17 zaczyna się zgaga. Ginekolog mi kazał pić około dwa litry wody dziennie,gdzie ja teraz ledwo wciskam razem zlicząc że 3 szklanki 🤣Izabella❤️