Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Ani0nka wrote:Kochane teraz mam pytanie z tych głupich co polecacie do golenia miejsc intymnych? Ja używam maszynki do golenia Gilette Venus takiej błękitnej, i płynu lactacyd do higieny intymnej ale może macie coś z czego jesteście bardziej zadowolone?
Ja chcę spróbować kiedyś philips oneblade z nasadką do ciała, ale to już droższy interes.
Żadne pianki czy kremy na mnie niestety nie działają 😒 więc nie polecę nic fajnego.
-
nick nieaktualny
-
Czarna32 wrote:Hej.
Zerknijcie na 1 stronę i jeżeli któraś nie jest dopisana to z góry przepraszam-i się upomnijcie to dopiszę.Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Karoola wrote:Jeszcze ja, tylko nie wiem jaka datę podać, mój dzidziuś dziwnie rośnie i jest problem. Może 22.08Dawid i Kamil💙💙
-
Dzięki dziewczyny za informacje. Ja dziś pójdę raczej sama i wybadam jak to jest i jak ma do tego podejście lekarz, mam obawy właśnie że tak jak Lexia napisałaś potem będzie miał jakieś dziwne odczucia patrząc na to bo ma trochę takie skrzywienie i muszę nim walczyć, że np podczas stosunku nie wali dziecka w czoło🙈 a jak u was w tej kwesti ?
Ja dziś też jakoś spać nie mogłam i ten ciągły niepokój.
Czarna dziś po wizycie powiem czy I na kiedy się zapisuje
Miłego dnia 🥰Czarna32 lubi tę wiadomość
🩷 16.08.2022 👱♀️ -
_Luna_ wrote:Czarna czemu uważasz że aż o tyle przyspieszy Ci się termin porodu ? Tak z ciekawości pytam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2022, 11:41
Dawid i Kamil💙💙
-
Lexia ja też dzisiaj byłam na pobraniu krwi. I mam wrażenie, że to jeszcze bardziej wkurzyło moje dziecko, bo czuje się dziś gorzej niż źle. Lekarz przepisał mi jakieś leki na mdłości. Coraz częściej zastanawiam się czy nie skorzystać. Bo ogólnie staram się brać jak najmniej tabletek 🙄
-
Dzięki dziewczyny za polecenia! Dziś będę w rossmanie to kupię coś nowego, jutro wizyta i trzeba się ogarnąć. Mam prysznic i w domu rodzinnym łatwiej było mi się golić w wannie leżąc a teraz takie wygibasy muszę robić ze strasznie długo mi się schodzi a i tak dokładnie się nie ogolę
-
Kira wrote:Lexia ja też dzisiaj byłam na pobraniu krwi. I mam wrażenie, że to jeszcze bardziej wkurzyło moje dziecko, bo czuje się dziś gorzej niż źle. Lekarz przepisał mi jakieś leki na mdłości. Coraz częściej zastanawiam się czy nie skorzystać. Bo ogólnie staram się brać jak najmniej tabletek 🙄
-
Ani0nka wrote:Dzięki dziewczyny za polecenia! Dziś będę w rossmanie to kupię coś nowego, jutro wizyta i trzeba się ogarnąć. Mam prysznic i w domu rodzinnym łatwiej było mi się golić w wannie leżąc a teraz takie wygibasy muszę robić ze strasznie długo mi się schodzi a i tak dokładnie się nie ogolę
Ja mam o 9😁Ani0nka lubi tę wiadomość
Dawid i Kamil💙💙
-
Oj Kira, współczuję ja myślałam, że będzie o wiele gorzej na głodniaka, a w sumie bez problemu. Miałam w samochodzie śniadanie, pochłonęłam je i było spoko 😅
Próbowałam się do mojego gin dziś umówić i cóż, słabo z terminami przy mojej pracy coś ustalić 🤦🏼♀️ mam dzwonić znów jutro, ale najprawdopodobniej będę się musiała zwolnić z pierwszych kilku godzin, bo nic innego nie dopasuje 😐👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1) i pięknie bijącym ❤️
07.10.24(9+6): Alienik ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Ku zaskoczeniu matki, najpewniej druga córka 🩷
06.11.24: wizyta