Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie gin niestety nie wpuszcza osób towarzyszących przez pandemie. Ale jak byłam w ciąży z synem to chodził na każda wizytę ze mną
-
bridagues wrote:
Ja taki miałam w 20tyg 😂bridagues lubi tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
_Luna_ wrote:Cześć dziewczyny w końcu udało mi się tu dotrzeć
Gratuluje wszystkim, którym jeszcze nie miałam okazji ❤
Pół wieczoru czytałam ale i tak nie nadrobię póki co wszystkiego.
Jutro mam wizytę prywatnie mam nadzieję, że serduszkową i pytanie do was czy wy chodzicie z mężem/ partnerem ? Najpierw spytałam mojego czy idzie ze mną a on, że po co no i jak już olałam temat to on dziś się mnie pyta na którą ta wizyta. I teraz nie wiem czy mam go po co ciągnąć? Jeśli z założenia będzie mógł wejść ze mną (nie wiem jak w tym covidzie) to wchodzi odrazu czy potem go wołam za zgodą lekarza na samo usg czy jak to wygląda ?
Ja z moim chodziłam tylko w pierwszej ciąży, ale tylko na te wizyty z ważniejszymi usg. Potem musiał z dziećmi zostawać 😁 teraz podejrzewam, że może być problem ze względów wpidemiologicznych. Teraz pod gabinetem nie widziałam żadnego faceta, a wcześniej się zdarzali💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Mirra wrote:Ja podobnie 🙂
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Mój ze mną chodził, ale tak się złożyło że pandemia wybuchła w trakcie więc jeszcze nie było odrazu tak wielu obostrzeń. Ginekolog zapraszał go odrazu do gabinetu, ten o dziwo chciał być od samego początku 😅 nawet w ciąży mu się odmieniło i chciał być przy porodzie🤷🏼♀️
Ja startuje z wagą 84kg, jestem na siebie zła, bo w sumie po ciąży zjechałam do 73kg ale sobie pofolgowałam, nieregularnie jadłam i masz babo placek. Mimo wszystko w pierwszej ciąży przytyłam 11kg i długo, długo nic nie było widać ani po mnie ani po wadze, bo apetytu było brak, i gdzieś te kilogramy nawet uciekały, a dwa tygodnie po porodzie już wróciłam do wagi wyjściowej. U mnie karmienie piersią plus zdrowa dieta i kg leciały jak szalone, ale standardowo wróciłam do pracy, wszystko na wariata, przedszkole Hani itd i gdzieś to wszystko mi się rozjechało i odechciało 🤦🏼♀️ -
U mojego lekarza jest karteczka, że względów epidemii bez osób towarzyszących. Także pójdę sama. Mam nadzieję, że na jakieś prenatalne pójdziemy razem. I startuje z wagi 55kg, u mnie na razie nic do przodu, ale przez te ciągle mdłości to mało co jem. Miałam 2 dni takie lżejsze i znów wracają chyba.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2022, 08:29
-
Ja po badaniach, w przychodni dziś był dramat- jedna z pielęgniarek się rozchorowała i kolejka na jakieś 40-50 osób do laboratorium 😳 miałam w sumie szczęście, że jak przyszłam to przede mną było niecałe 20 osób. Godzinę tam dziś spędziłam i teraz najchętniej poszłabym spać, ale już w pracy jestem 😬👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1) i pięknie bijącym ❤️
07.10.24(9+6): Alienik ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Ku zaskoczeniu matki, najpewniej druga córka 🩷
06.11.24: wizyta
-
Lexia wrote:Ja po badaniach, w przychodni dziś był dramat- jedna z pielęgniarek się rozchorowała i kolejka na jakieś 40-50 osób do laboratorium 😳 miałam w sumie szczęście, że jak przyszłam to przede mną było niecałe 20 osób. Godzinę tam dziś spędziłam i teraz najchętniej poszłabym spać, ale już w pracy jestem 😬Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Witajcie.
Miałam weekend wyjęty z życia. Nawet nie miałam ochoty otwierać oczu. Żegnałam się z życiem no masakra...tak się źle czułam. Całą niedzielę przespałam, dzień dzielił się na momenty przed i po wymiotach... Dreszcze, do tego okropny ból oczu i głowy. Dzisiaj rano też obudziłam się z bólem głowy, ale wzięłam lek, odczekałam zjadłam kanapkę i wzięłam paracetamol. Przespałam się jeszcze z pół godziny i obudziłam się jak nowonarodzona. Nie mam pojęcia co mi przyszło do głowy żeby dzielić tabletkę paracetamolu na pół i brać połówke ;/ może jak lekko ćmi głowa to pomoże, ale jak napieprza to nie ma co się czaić. Dopiero jak wzięłam na noc całą tabletkę i rano znowu całą - odżyłam. Gdybym odrazu wczoraj po południu wzięła normalnie całą tabletkę oszczędziłabym sobie cierpienia. No cóż.
Najważniejsze, że dzisiaj już lepiej się czuję
Właśnie jadę na wizytę do gina
Malina330 lubi tę wiadomość
-
Karoola wrote:Ogólnie w pn się nie chodzi do laboratorium 😂 nie wiem dlaczego wszyscy zawsze muszą iść w pn 🙈 zawsze są najgorsze kolejki
Dokładnie u nas jest tak samo i ostatnimi czasy jeszcze sobota to masakra 🙈3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Czarna32 wrote:Hej.
Zerknijcie na 1 stronę i jeżeli któraś nie jest dopisana to z góry przepraszam-i się upomnijcie to dopiszę.
Ja się przypominam z moją dwójķą maluchów 😊
Termin mam na 15.08 😊Czarna32 lubi tę wiadomość
💑+😺
11 cs - 2cs z CLO.
3.12 - 12 dpo ⏸
5.01 Dwa maluszki 🥰
👶 1,99 cm 💕👶 1,92 cm 💕
07.07.2022 (34+4)
💖Oliwia 1920g 💖Lilianna 2620g -
Ruchy czułam dosyć szybko bo w okolicach 15 tygodnia. Zresztą u mnie to było jakoś dziwnie bo w okolicach 12 tygodnia już z powodu ciąży miałam ucisk na narządy wewnętrzne z prawej strony, wszystko zostało wypchnięte przez macice do góry.
Nie mogłam siedzieć. Podczas krzywej cukrowej myślałam, że się położę na podłodze.
Brzuch miałam duży i wystający jak przy bliźniakach. Brzuszek też pojawił się dosyć szybko.
W ciąży przytyłam coś około 8 kg. -
Kochane teraz mam pytanie z tych głupich co polecacie do golenia miejsc intymnych? Ja używam maszynki do golenia Gilette Venus takiej błękitnej, i płynu lactacyd do higieny intymnej ale może macie coś z czego jesteście bardziej zadowolone?
-
Ja musiałam, bo dziś się muszę umówić do gin, a poza tym poniedziałek to jedyny dzień, że mogę w miarę z pracą poukładać... 🤷🏼♀️👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1) i pięknie bijącym ❤️
07.10.24(9+6): Alienik ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Ku zaskoczeniu matki, najpewniej druga córka 🩷
06.11.24: wizyta