Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka ja ruchy z ostatnią córka poczułam ok 12 tyg ciąży .... Co do brzucha u mnie już zaczyna widzieć. Ale do spodni się mieszczę ...mam cichą nadzieję że aż tak nie przytyję bo z Laura tylko niecałe 5kg przytyłam ...
Przedwczoraj miałam wymioty cały dzień ... wczoraj ból głowy i lekkie mdłości a dziś mąż robił sobie icowka z bimbrem i sam zapach był taki że przytuliłam muszle.... Wkoncu wyjechał na Niemcy do roboty i mam spokój hahasara9555 lubi tę wiadomość
-
Ja przytyłam 17 kg, masakra. Teraz startuje z większej wagi ale liczę ze z 7 kg tylko przytyje, będę się pilnować ostro ale od jutra 🤣🤣
-
megson91 wrote:U nas będzie Liliana albo Felicja, a dla synka Feliks albo Franciszek 💜
Póki co w domu mamy 1,5 roczną Florentynę 💜
W ogóle sprawdzałam teorie co do płci i z chińskiego kalendarza wychodzi nam chłopak, z położenia kosmowki względem pęcherzyka ciążowego też chłopak, natomiast z przyrostów bety i z tętna 150 uderzeń na minutę wychodzi dziewczynka 🙈 także pół na pół 🤪 -
Mirra wrote:U mnie też już brzuch sterczy, chociaż jestem plus size, więc u mnie gatki, że to po świętach są całkiem realne i nikt jeszcze się nie zorientował.
Planujemy powiedzieć rodzicom i babci w dzień babci, że kolejne wnuki w drodze, dzień wcześniej lub w ten sam dzień oznajmie to w pracy. Ciekawa jestem reakcji córki 🙂 - skończy 9 lat w tym roku.Mirra lubi tę wiadomość
Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
nick nieaktualnyAni0nka wrote:Ja przytyłam 17 kg, masakra. Teraz startuje z większej wagi ale liczę ze z 7 kg tylko przytyje, będę się pilnować ostro ale od jutra 🤣🤣
-
Karoola wrote:Moja też 9 latka i kategorycznie od zawsze nie chce rodzeństwa... Będę miała przeprawę.
Brzuszka u mnie nie widać ciążowego, ale wiem że będzie go widać późno, bo mam tyłozgiętą macicę- najpierw musi się wyprostować, a dopiero potem będzie wystawać 😂 w poprzedniej ciąży ok 20 tyg dopiero „coś” było widać.
Ale legginsy ciążowe chętnie nosze, bo cokolwiek co naciska mi na brzuch wywołuje u mnie mdłości.
-
bridagues wrote:Mój 3,5 latek średnio raz na tydzień mówi, że chciałby siostrzyczkę albo braciszka. Ja mu tłumacze, że na początku to nie będzie kompan do zabawy tylko bobas, który może dużo płakać. Chyba średnio jeszcze to pojmuje 😅 zresztą też jeszcze nie wie, że będzie starszym bratem.
Brzuszka u mnie nie widać ciążowego, ale wiem że będzie go widać późno, bo mam tyłozgiętą macicę- najpierw musi się wyprostować, a dopiero potem będzie wystawać 😂 w poprzedniej ciąży ok 20 tyg dopiero „coś” było widać.
Ale legginsy ciążowe chętnie nosze, bo cokolwiek co naciska mi na brzuch wywołuje u mnie mdłości.👧 2017 ❤ 👶 2021
-
antonna wrote:Kuzwa to czemu u mnie tak widac mimo ze tez mam tylozgiecie? 🙈 Moja 4 latka ciagle mowi, ze chce teraz jeszcze braciszka. Ostatnio mi powiedziala, ze mam wielki brzuch i czy mam w srodku braciszka 🙈 przed nia tez sie kamufluje 😅
Ja start 66, teraz 64 kg, ale mam też figurę „gruszki“, jestem z tych biodrzastych więc wdaje mi się, że ta rosnąca macica długo się po prostu chowa 😂
-
Ja startowałam z 54. Teraz plus 2 kg. Ogólnie mam bardzo płaski brzuszek. Teraz ze względu na te jelitowe rzeczy i fakt że dość duzo jem to popołudniami dużo tego brzucha z przodu 😔
Też mam duże tyłozgięcie. Pytanie do pań z podobną budową: bóle kości ogonowej i krzyżowej są normalne? Mam wrażenie że strasznie mało tam miejsca i wszystko mnie ciśnie od środka -
nick nieaktualnyantonna wrote:Kuzwa to czemu u mnie tak widac mimo ze tez mam tylozgiecie? 🙈 Moja 4 latka ciagle mowi, ze chce teraz jeszcze braciszka. Ostatnio mi powiedziala, ze mam wielki brzuch i czy mam w srodku braciszka 🙈 przed nia tez sie kamufluje 😅
-
Maybelle wrote:Zazdroszczę tym, które w ciąży mają malutki zgrabny brzuszek. Bo ja wyglądałam jak wieloryb, zwłaszcza, że ogolnie jestem szczupła... W poprzedniej ciąży w 3 trymestrze dosłownie się toczyłam. Najpierw szedl brzuch, brzuch, brzuch i dopiero ja 😆
Panie ekspedientki w sklepie patrzyły na mnie z przerażeniem w oczach 🤣
Tydzień przed porodem 🤭Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2022, 20:48
Ani0nka, Maybelle, megson91, sara9555 lubią tę wiadomość
-
Ja startuje z wagi 65 (z synem 59) 172cm wzrostu, mam tylozgiecie macicy a słuchajcie brzuch jak w 4 miesiącu z synem serio. Ale to wiem ze jest jeszcze brzuch pociążowy tak sobie tłumacze chociaż tak na serio mam po prostu wielki bebzon i bez ciąży
Ale po porodzie to się tak wyrobie ze o Panie 😄😄bridagues lubi tę wiadomość
-
bridagues wrote:Mój 3,5 latek średnio raz na tydzień mówi, że chciałby siostrzyczkę albo braciszka. Ja mu tłumacze, że na początku to nie będzie kompan do zabawy tylko bobas, który może dużo płakać. Chyba średnio jeszcze to pojmuje 😅 zresztą też jeszcze nie wie, że będzie starszym bratem.
Ale legginsy ciążowe chętnie nosze, bo cokolwiek co naciska mi na brzuch wywołuje u mnie mdłości.Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Maybelle jak niziutko już opuszczony brzuszek mialas i tak zgrabnie wyglądałaś
Maybelle lubi tę wiadomość