Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie...
Mam na imie kaska 38 lat , mama juz 2 dzieci w piatek dowiedzialam sie ze jestem w ciazy z 3, szok totalny, mam pcos I juz te 2 ciaze byly nielada wyczynem , wiadrami lez... a tu jk juz z mezem nie planowalismy wiecej potomstwa okazalo sie ze kejne w drodzeKaroola, Bunia89, Flame1991, salenne, Lili90, DeLaCruz, megson91, Ani0nka, a.ky.ska, kasha86 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, my dzisiaj pół na pół, trochę sprzątaliśmy, potem uczyłam dzieciaki w rodzinie angielskiego a potem wspólne spędzenie czasu w łóżku przed tv 😅😅
Zoan witamy
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Zoan wrote:Witam wszystkie...
Mam na imie kaska 38 lat , mama juz 2 dzieci w piatek dowiedzialam sie ze jestem w ciazy z 3, szok totalny, mam pcos I juz te 2 ciaze byly nielada wyczynem , wiadrami lez... a tu jk juz z mezem nie planowalismy wiecej potomstwa okazalo sie ze kejne w drodze
Witamy, gratulacje! czasami tak to jest, jak się odpuści to zdarzają się niespodzianki a tak z ciekawości, ile lat mają pociechy?Początek 03.2021 - starania o pierwsze 👶
2 cykle starań: 💔 31.05.21 - 8tc
4 cykle starań: 26.11.21 - ⏸
13.12.21 - jest ♥️!
25.01.22 - prenatalne 👌 👨🦱
22.03.22 - połówkowe 👌 👨🦱
26.05.22-badanie III trymestru 👌👨🦱
❤️1.08.2022 - mamy synka! ❤️ -
megson91 wrote:110-130 na chłopca, a 140-160 na dziewczynkę 😂
Ale to jak mniemam na jakimś określonym etapie? Bo przecież tętno się zmienia, więc i dziewczynka znajdzie się kiedyś na poziomie 110-130.
Sprawdza się to w większym stopniu niż 50/50?
Pisałam wcześniej, że męczą mnie mdłości, ale chyba nie umiem wymiotować? A zatem mały update - jednak umiemAni0nka, DeLaCruz lubią tę wiadomość
-
Podobno po rozkręceniu się serduszka 😅06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Zoan chyba dobrze ze się okazało ze jesteś w ciąży skoro tu jesteś mnie zawsze dziwią wpadki serio, przecież jest tyle metod antykoncepcji. I ze jedni starają się wiele miesięcy/lat a inni o wpadka. I nie mówię tego jakoś złe, po prostu takie życie:)
-
Dziś dziadkowie którzy nie wiedza ze jestem w ciąży chyba się skapneli bo dziadek powiedział ze coś brzuch mam taki zaokrąglony a ja mówię ze po świętach przytyłam a maz na to, ze może właśnie w święta coś przybyło 🙈 powiem Wam ze już ubieram spodnie ciążowe bo mnie moje cisną serio wiem ze wcześnie ale ja to szybko z synem miałam brzuch i miałam ogromny, wiec teraz pewnie tez szybko będzie wielka banią 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2022, 19:27
-
Ani0nka wrote:Dziś dziadkowie którzy nie wiedza ze jestem w ciąży chyba się skapneli bo dziadek powiedział ze coś brzuch mam taki zaokrąglony a ja mówię ze po świętach przytyłam a maz na to, ze może właśnie w święta coś przybyło 🙈 powiem Wam ze już ubieram spodnie ciążowe bo mnie moje cisną serio wiem ze wcześnie ale ja to szybko z synem miałam brzuch i miałam ogromny, wiec teraz pewnie tez szybko będzie wielka banią 🤣
Chyba to prawda że w drugiej ciąży szybciej widać, chyba poczekam jeszcze ze 2/3 tygodnie i pobiegnę pochwalić się szefowej😅Ani0nka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też mam wielki brzuch.. Ale jakoś głupio mi było kupować już ciążowe.. Pocieszyszylyscie mnie, że też tak macieCórka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
U mnie też już brzuch sterczy, chociaż jestem plus size, więc u mnie gatki, że to po świętach są całkiem realne i nikt jeszcze się nie zorientował.
Planujemy powiedzieć rodzicom i babci w dzień babci, że kolejne wnuki w drodze, dzień wcześniej lub w ten sam dzień oznajmie to w pracy. Ciekawa jestem reakcji córki 🙂 - skończy 9 lat w tym roku. -
Tak u mnie zdecydowanie wywala brzuch, rano jest ok ale wieczorem już masakra. Poprzednio długo nie było widać, teraz szybciutko dlatego też że jednak zostały mi zwoje skóry i innych nabytków 😪 Zresztą ostatnio na samym początku schudłam 5 kg teraz się na to nie zanosi.3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Ja juz tez mam duzy brzuch. Jeszcze rodzinie nie mowilismy o ciazy. W sobote wyprawiam corce roczek, będzie duzo osob, ale mam nadzieje, ze nie zauwaza 😅 Chcemy sie wszystkim przyznac po prenatalnych w Dzien Babci i Dziadka.
Co do wpadki to nigdy w nie nie wierzyłam 🙈 My o dwie corki staralismy sie po 1,5 roku o każdą. Podchodzilismy do in vitro. I po takich doswiadczeniach moj maz uznal, ze na pewno nie zajde w ciążę tak szybko i nie zabezpieczalismy sie i nagle tym razem sie udało 🙈 a to byl w ogole dopiero drugi cykl po porodzie, gdzie ja jeszcze karmie piersia 🤷♀️ Ale nie uznaje tego za wpadke, bo w koncu nie zabezpieczalismy się.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2022, 20:02
Ani0nka lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021