Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi jędrność skory na szczęście wróciła do normy ale rozstępów mam baaaardzo dużo... szkoda ze usuwanie ich jest takie drogie. Ale może kiedyś mój syn będzie słynnym piłkarzem to matkę podreperuje, przecież to w sumie jego sprawka 🙈😄
-
nick nieaktualnyTo ja chyba najpóźniej zaczęłam czuć ruchy bo coś okolo 20 tyg, albo wcześniej nie wyłapałam, że to to. W poprzedniej ciąży startowałam z 42kg, ale na początku spadło mi jeszcze 4 kg. Do wagi początkowej wróciłam w ciągu 10 dni od porodu. Teraz waga startowa ta sama i już 1 kg na plusie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2022, 21:19
-
Ja startuje z wagi 62 😬😬w wcześniejszej ciąży 58 zobaczymy jak to teraz będzie . W pierwszej ciąży miałam +7 a w drugiej +9.
Jeśli chodzi o mój brzuszek to widzę, że jest taki trochę inny już. Po wizycie, która teraz będzie kupię sobie spodnie i legginsy bo z ubrań ciążowych jie mam nic.Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Matko to ja start mam z 92 🙈🙈🙈 do porodu to mnie nie mąż będzie chyba taczką wiózł 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ az wstyd 🙈🙈
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Ja dużo przytyłam.. 21 kg, ale startowałam z 40..wiec połowę siebie.. Teraz startuje z więcej ale mam nadzieję, że tyle nie przytyje.. Było mi mega mega ciężko. Jestem już 2 do przodu 🙈Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
O fuck zartujesz! 🙈🙈🙈 nie chcesz wiedziec jak wygladal moj brzuch 🙈 Szczerze mowiac wolalabym miec mniejszy 🙈 Brzuch mi sprawil problemy przy porodzie, bo byl za duzy jak na dziecko 3250 g i corka nie napierala na szyjke macicy. Polozna podczas porodu zwiazywala mi brzuch przescieradlem, zeby go troche zmniejszyc i musialam lezec na worku sako i dopiero glowka zaczela napierac 🙈 Chcialabym, zeby teraz byl mniejszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2022, 22:33
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Maybelle wrote:Bridagues zazdroszczę brzuszka, ale bardzo pozytywnie 😀 wyglądałaś ślicznie w ciąży
Mój brzuch po tamtej ciąży wygląda tragicznie.. Skora mi się tak na maxa rozciągnęła, że rozstępów mam milion i skóra obwisła mi została 😔
Jak już przestanę rodzic dzieci, to chyba ten nadmiar skóry operacyjnie wytnę
Moj brzuch byl podobnych rozmiarow do Twojego, chociaz chyba jeszcze większy 😅 I tez po drugiej ciazy zrobiły mi sie rozstepy.👧 2017 ❤ 👶 2021
-
antonna wrote:O fuck zartujesz! 🙈🙈🙈 nie chcesz wiedziec jak wygladal moj brzuch 🙈 Szczerze mowiac wolalabym miec mniejszy 🙈 Brzuch mi sprawil problemy przy porodzie, bo byl za duzy jak na dziecko 3250 g i corka nie napierala na szyjke macicy. Polozna podczas porodu zwiazywala mi brzuch przescieradlem, zeby go troche zmniejszyc i musialam lezec na worku sako i dopiero glowka zaczela napierac 🙈 Chcialabym, zeby teraz byl mniejszy
Dużo rzeczy ma wpływ na brzuszek, nasza budowa, ilośc wód płodowych itd 🤷🏻♀️. Ja z kolei chciałabym większy. Nie dogodzisz 😂.
-
Cześć dziewczyny w końcu udało mi się tu dotrzeć
Gratuluje wszystkim, którym jeszcze nie miałam okazji ❤
Pół wieczoru czytałam ale i tak nie nadrobię póki co wszystkiego.
Jutro mam wizytę prywatnie mam nadzieję, że serduszkową i pytanie do was czy wy chodzicie z mężem/ partnerem ? Najpierw spytałam mojego czy idzie ze mną a on, że po co no i jak już olałam temat to on dziś się mnie pyta na którą ta wizyta. I teraz nie wiem czy mam go po co ciągnąć? Jeśli z założenia będzie mógł wejść ze mną (nie wiem jak w tym covidzie) to wchodzi odrazu czy potem go wołam za zgodą lekarza na samo usg czy jak to wygląda ?bridagues, Ani0nka, Malina330 lubią tę wiadomość
🩷 16.08.2022 👱♀️ -
nick nieaktualny_Luna_ wrote:Cześć dziewczyny w końcu udało mi się tu dotrzeć
Jutro mam wizytę prywatnie mam nadzieję, że serduszkową i pytanie do was czy wy chodzicie z mężem/ partnerem ? Najpierw spytałam mojego czy idzie ze mną a on, że po co no i jak już olałam temat to on dziś się mnie pyta na którą ta wizyta. I teraz nie wiem czy mam go po co ciągnąć? Jeśli z założenia będzie mógł wejść ze mną (nie wiem jak w tym covidzie) to wchodzi odrazu czy potem go wołam za zgodą lekarza na samo usg czy jak to wygląda ?_Luna_ lubi tę wiadomość
-
_Luna_ wrote:Cześć dziewczyny w końcu udało mi się tu dotrzeć
Jutro mam wizytę prywatnie mam nadzieję, że serduszkową i pytanie do was czy wy chodzicie z mężem/ partnerem ? Najpierw spytałam mojego czy idzie ze mną a on, że po co no i jak już olałam temat to on dziś się mnie pyta na którą ta wizyta. I teraz nie wiem czy mam go po co ciągnąć? Jeśli z założenia będzie mógł wejść ze mną (nie wiem jak w tym covidzie) to wchodzi odrazu czy potem go wołam za zgodą lekarza na samo usg czy jak to wygląda ?
Hej Luna mój mąż był ze mną na obu USG, w obu przypadkach ginekolog wołał go po badaniu i wstępnym szybkim podejrzeniu USG. U jednego z ginów został potem do końca, nawet gin go zachęcał, żeby pytał jak ma jakieś wątpliwości itp, ten drugi gin po USG poprosił, żeby wyszedł i jeszcze uzupełnił wywiad.
Ale mąż stwierdził, że woli na razie poczekać na USG przezbrzuszne, bo dziwnie się czuł stojąc tam, jak mi gin na dole gmerał głowicą 😅👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1) i pięknie bijącym ❤️
07.10.24(9+6): Alienik ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Ku zaskoczeniu matki, najpewniej druga córka 🩷
06.11.24: wizyta
-
W żadnej ciąży nigdy ze mną nie byl i w tej tez nie będzie. Jemu wystarczą zdjecia a mnie tez to pasuje.Jakos nie czuje tego i chyba nie poczuje.
Moj pierwszy syn 3900g 56cm brzuch wielki z rozstępami i ja wielka przytylam wtedy ponad 25kg za to drugi 305g maly brzuch przytylam 6kg ale baaaardzo malo jadlam co chwile wręcz do połowy chudlam duzo i dodatkowo pod koniec wody uciekały.Dawid i Kamil💙💙
-
_Luna_ wrote:Cześć dziewczyny w końcu udało mi się tu dotrzeć
Jutro mam wizytę prywatnie mam nadzieję, że serduszkową i pytanie do was czy wy chodzicie z mężem/ partnerem ? Najpierw spytałam mojego czy idzie ze mną a on, że po co no i jak już olałam temat to on dziś się mnie pyta na którą ta wizyta. I teraz nie wiem czy mam go po co ciągnąć? Jeśli z założenia będzie mógł wejść ze mną (nie wiem jak w tym covidzie) to wchodzi odrazu czy potem go wołam za zgodą lekarza na samo usg czy jak to wygląda ?👧 2017 ❤ 👶 2021